WishCT - 愿望城市

用户注册

Cherry (照片重发了)

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

Cherry 之 唔撚使排長龍等屌閪 ~

有時真係唔撚明白你班友,呢個森林咁大!咁多棵樹!咁多好嘢!就係冇人識去發掘~~
喺wish呢度~人家話好嘢你又話好嘢~!因地踩你又跟住踩~!人唱你又跟住唱~!有时自己分析下啦嘛~
畀你班友 搞到大城堡 塞撚曬車 排曬長龍 返屋企都咁辛苦~~!!!惨

anyway 言歸正傳。今次女主角係cherry。當然此cherry,非彼cherry 。那個cherry 是越南cherry 。這個cherry是泰國cherry 。

咪講咁撚多嘢,先睇相。
有相好辦事~乜嘢樣乜嘢身材,你哋自己有的衡量,我畀啲分數係死嘅,但你哋係生㗎嘛~!

啲相係要做契弟咁做,好辛苦喺FB度求返嚟~冇話我唔益大家 留番张全相 畀你哋幻想下~

靚唔靚 就見仁見智,所谓青菜豆腐就各有所好。肉體交易就願者上釣~
我各人覺得係冇得輸 ,至少都係跑前線嗰幾位Fit 马~!

至于 過程就唔咁撚多講啦~~
乜鳩 背水一戰,弄玉偷香, 云朝雨暮,依翠偎红,含吹濑啜, 物我皆忘,個個又咪係咁上下 !你要我形容畀你聽,你不撚如去睇返部四仔冇咁嬲!!!
咁樣咪仲刺激,咁樣咪仲爽! 撚下手,頂唔順 打埋個飛機 仲可以慳番 190蚊 。 講到尾你哋關心嘅咪係條女翻唔翻車嗟!!

條女可以打k輪,可惜有講绑牙。指入濑閪都完全冇問題~!

好啦好啦~!寫住咁多先,條女喺甲洞,某位廣告员,某酒店度返工
大大话话我就屌撚咗cherry三次啦~!而家你哋慢慢去排隊啦~!

评分

Littlebamboo + 3 感谢分享
kiraraasuka + 1 感谢分享
samuelz17 + 3 感谢分享
psychofucker + 3
relaxe00 + 3 感谢分享

好燃懒屎嘅报告。。不过多谢分享。。。

感觉唔错嘅泰国cherry,多谢分享
回复 0 1

其实愿望就应该多分享不同的美眉 酱像我酱的狼友才多选择

从经济角度来说 跟风 称为 Herd mentality 或 Bandwagon effect

Herd mentality 就是族群心态 带头的动物(人)会决定去向
Bandwagon effect 就是所谓的成功列车 如果有一趟开向成功的火车 每个人都想搭上去

我并不是跟风的人 我只找我看得顺及觉得好的美眉 问问这边的元老就知道啦

回看楼主的以前的帖 你也说过类似 “義無反顧 的 找上她”这句话 所以最好别批评人家
这里很多狼友 是觉得车厘子服务不错 才去回头找她的

我找了她五次吧。。。呵呵

评分

lbba + 1 她的好,我们心里知道就好

回复 1 0

paulg 发表于 2016-9-24 19:11
感觉唔错嘅泰国cherry,多谢分享

撳錯反对掣㖭!唔好意思~
你返嚟啦 Koie使者~

lucas_lkm 发表于 2016-9-24 19:34

从经济角度来说 跟风 称为 Herd mentality 或  ...

這位兄才有做功課噢, 之前的報告 无两都有三年啦
睇嚟大家係 同期同枪。 如有反感 認真抱歉

當然我並冇指名 cherry 唔好, 那我個人  擒左佢兩次。 第二次搵佢 本來想玩口爆 結果就失手 搞到变左颜射!
雖然真係好撚爽!好撚興奮!但係都有啲過意唔去 cherry 的確服務敬業,全无怪罪之意。值得赞

這裏 純粹 發洩 心中不滿 我 近水樓台 都擔唔到水飲 搞到幾十字碑 去屌閪

siujun89 发表于 2016-9-24 19:51
這位兄才有做功課噢, 之前的報告 无两都有三年啦
睇嚟大家係 同期同枪。 如有反感 認真抱歉

呵呵 有爽到就好咯

siujun89 发表于 2016-9-24 19:34
撳錯反对掣㖭!唔好意思~
你返嚟啦 Koie使者~

系呀~番嚟啦~不过就唔系乜嘢koie使者咗啦~

lucas_lkm 发表于 2016-9-24 19:34

从经济角度来说 跟风 称为 Herd mentality 或  ...

大大真好~我是去了五次都没有上到 仅仅是这个月~不过也有吃了一些好料啦~BOBO,美玲,yoyo

大大话话我就屌撚咗cherry三次啦~!而家你哋慢慢去排隊啦~!

一個人都要去三次 排隊排度唔知係邊度 好得人驚囉

照片 重发了 自己看 呗~

恭喜大大吃到好料, 不知道哪里可以找到她

不知道哪里可以找到她

BuuBuu 发表于 2016-10-6 01:00
不知道哪里可以找到她

http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D1
之前 她在 H&L hotel~现在不知道啦

这个是H&L酒店的?

shylook 发表于 2016-10-6 05:57
这个是H&L酒店的?

是啊,至少之前是。现在 不懂去 那了

siujun89 发表于 2016-10-6 04:00
http://www.wishct.com/x2/forum.php?mod=viewthread&tid=140026&extra=page%3D1
之前 她在 H&L hotel~ ...

谢谢了大大