WishCT - 愿望城市

用户注册

我人生中, 第四個極度高潮的對手 - Pudu小燕

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

自從上次和她兩個小時內做了兩次之後, 我真的有些想念她了…
所以約好佢一個星期後再見面

提前幾日已經約好佢, 於是我便請左日假,  便上去搵佢…
上到去時間尚早, 我便索性係酒店附近上上网,

未到約定時間, 小燕已經發信息來了問我係邊
我回他已經到酒店附近

小燕好緊張咁話: 你這個小賤人到了為什麼不告訴我!!!

半個小時後小燕就叫我上房, 一進房就望著我眼睛咪咪的笑… 見他只穿著底衫褲

小燕: 我脫光衣服在等你兴奋嗎 ?

我: 我剛到,你就脫光著身子我有點不好意思的

小燕: 去你的… 等一會還不是脫光

住就壓在我身上,

小燕: 有沒有想我啊 ? 這段時間有沒有和別的女人做愛?  

我都还未出手… 小燕反而主動鈎引我!!
咁搞法邊到仲忍得住呀… 不用三十秒兩個人就脫過光豬
牛仔褲, 胸圍, 底衫, 底褲, 等等東西… 全部床一半, 地下一半

我: 今天要把你搞死

小燕: 死在你胯下也不錯, 只是不知道等下誰先累得倒下

小燕: 啊!不要摸, 出水了!啊!摸幾下就以經流到出門口了

我當然無停手了, 就係要你水長流… 最後搞到小燕high high
小燕忍不住自己拿住我小弟弟,上套,就要往佢下邊插進去

第一下插入的時候, 我們倆基本上都同時發出歡愉的呻吟聲
跟手就不停咁互有攻守… 我毫不客氣咁使盡全力

下下出入都拉到盡一盡… 小燕就把腿盡量張開

似乎要盡情享受呢種一浪接一浪既衝擊。。。
又係果種 “啪啪啪啪啪” 既全力施為…  除左頭果十零下感受潤滑作用
基本上一開始就全力衝刺屌過唔停 !!!!

高潮的情節我不描述太多,  

做完了抱住小燕休息

小燕: 你舒服嗎 ?
我: 肯定舒服了
小燕偷偷的笑了一下

小燕: 我有點肚子餓了… 今天都沒食什麼東西…

我聽完都打個突… 人家說: 飽暖思淫慾…  食色性也 (“食”字都行先啦)…  
我看未必, 呢個世界係可能有人會淫慾過後才思飽暖的

看看錶… 都几点 點了, 休息了一會, 我们先出去吃飯… 快快的那种>>>ROUND TWO TO BE CONTINUE

怎么没想到

小燕望住我: 我们去逛街,你買衣服給我, 你只会脫人家的衣服,还那麼快…

我: 對啊… 刚才你衣服不容易脫… 所以打算買條裙子給你, 那就直接的不要脫了…
小燕聽罷, 就轉過臉來望住我… 跟住那個似曾相識的甜美笑容出現 !!!!

同小燕行街街都好玩的… 有講有笑…
試衫的時候又故意挺胸收腹… 擺個 S 型的 POST, 斜斜地的淫笑望我…
問我好不好看 ? 我如果上下打量, 報以淫笑的話,
小燕總會細細聲的笑笑口罵我一聲: 賤人…
如果沒有人看著的話, 仲會偷偷的打我一下屁股…

最後買左件外套, 兩件衫, 一對鞋… 再加兩支洗面奶… 幾百蚊野咁啦…
小燕買完都幾開心… 佢最鍾意係果對鞋, 因為我同佢都覺得好睇…

行完大約七點半… 本來仲諗住之後同小燕睇戲既…

小燕: 不如我們下次才看電影, 我怕等一會太晚回去…

我: 那現在去那裡 ?

小燕似笑非笑的望住我: 我回酒店, 把你丟下, 不理你了… 你自己回去打飛機吧.

我: 你會把丟下 ? 捨得嗎 ? 那就只怪我看錯人了…

小燕: 你是沒看錯人, 但只怕你等一會後悔了…

我: 我為什麼會後悔… ??

小燕又係果種三七面既淫笑, 道: 等一會你就知道了… 把你搞死…  
我聽罷便微微一笑, 牽著小燕的手…

一番到酒店房我就已經從後將小燕抱住… 雙手不停咁肆無忌憚係佢身上游走…
我很直接的告訴小燕, 說: 很想和你不停的做愛…

小燕: 嗯… 好啊… 做愛做到天亮…  

聽完呢句說話, 怎忍得住… 所以涼都唔沖就直接來料… 淫聲蕩語的幹起上來 !!!!
做完左呢次先去沖涼…

赤裸裸的我們又做了一次… 雖然都好好 feel, 但都無咩特別…
係臨尾既時候小燕怪我點解咁快出左… 佢話未爽夠…

我: 不要緊… 等一下再來嗎…

小燕: 你說的, 等一會真的搞死你… 不放過你…..

休息左一陣…  呢個時候小燕又似笑非笑望住我…
我便慢慢的在小燕身上親吻起來… 親著又摸著, 百般的挑逗…
呢個時候小燕唔知點解有些面紅… 開始有反應… 我便順勢的向下摸…
摸到小燕下邊, 已經好多水, 小燕立即阻止, 說: 出水了, 不成, 不要摸了, 會很多的…

我: 就是要你出水… 出水才爽… 你看… 很多…

小燕一邊邊說: 啊… 別摸了… 快點… 水流出來了…
講完就已經訓直個身擺好姿勢來迎接我…

我就一邊摸, 一邊故意用說話來繼續挑逗小燕:
我一邊係咁用手指撩佢, 一邊問: 很多水… 怎麼會這樣的 ? 怎麼辦 ?  

小燕: 你還摸… 啊… 快不成了… 快點了, 流出來了…
一邊自己伸手捉住我下邊, 就往她自己的小妹妹塞了進去…

雖然多水, 但入邊似乎都很有壓迫和摩擦感…
那種快感已經傳由我下邊慢慢的傳到我的身上…
我把全身都放軟, 但唯獨把小弟弟使勁的挺得硬一硬 !
畢竟都已經第三次了, 唔可以鬆懈, 經驗話我知, 一定要保持硬度,

先來一輪急劇而大開大合的抽插…
小燕呢個時候肉緊的呻吟之餘, 還用力的抓緊我手臂, 面紅紅的….
小燕比我推到成身都拉緊… 但又跟住我既節奏來迎合…….

我磨了一會以後, 便又改回大肆的抽插… 啪啪啪啪啪啪 ~~~~ continue·的攻擊佢…!!!

我深深吸一口氣, 緩和了一下那刺激的快感之餘,
便用力抱住小燕, 貼到佢實一實, 係咁又磨又推… 貼到佢實一實出盡力來!!!
Un 左大約十幾下… 小燕突然之間用力的抓住我手臂…

我再把餘下的拚勁完全釋放出來 ~~~!!!!

我剛好也進入最後倒數的階段…
最後終於雙方都完滿地爆發 ~~~~~~~~!!!!!!!!!!! 比哂你 ~~~ 比哂你 ~~~~~~~~~~~~!!
小燕似乎呢一刻只有快感… 都忘記了呻吟了

我倆抱著對方好耐… 安撫佢… 大家都休息下……

我地休息左好一陣子後… 頑皮的小燕又將個胸口送到我面前…. 我錫左佢一陣之後,

小燕又摸我下邊, 跟住話: 嘩… 又硬了… 你… 還可以嗎 ?
接着自己自動自覺訓好… 又要我係上邊開始…
咁我唯有再一次的滿足佢…….

完事後… 小燕問我, 如果我和她真的過夜, 一個晚上可以做幾多次…

我: 真的不知道… 下次和你試一下…

小燕: 十次… 從晚上到明天的中午…你應該做得了的….!!

我: 我如果真的不停的做… 你都沒時間睡… 你肯定不喜歡… (我都驚驚地…你以为我係叶问)

小燕: 沒事啊, 我們可以睡醒就搞, 搞完了就睡… 不過只怕是你睡不著而已…..!  一邊說, 一邊拍拍我的臉......

說罷… 小燕又面露了那個熟悉的淫笑…………

再休息了一會都 11:00 點了… 差不多要走了…….
我拿錢给小燕,

差不多回到家的時候, 有三個未接來電, 都係小燕打來的…
原來想問我到左未… 見我無聽佢電話又怕我出事… 所以打左幾次來….
又發信息問我係邊…

即時有 after sales follow up…. 算唔錯了…..
如此小燕, 可遇不可求………..!!!

身材样貌。。。我不打分了。。。消费了多少不说了。。自己和小燕谈

小燕的微信 :stephanie1333

评分

bigduck + 2
luen + 2 支持小燕
gilagila + 3 很用心的写报告分享
超爽 + 2 支持小燕
randomtan7599 + 2 支持小燕

又是小燕的帖,
看來美眉蠻紅的...

大大的文章写得真好。。看了都心痒痒。。支持。。

哗!大大好强哦

哇,红人红贴。爆红了。

大大体力真好啊

文章写到很好。佩服你的文采。

近排好似好多广东话帖

囡囡唔错唔错

最近真的很紅哦,找時間去試試

看来要找时间去试试

大大真慷慨,还额外花费。
真幸福!!

千金难买心头好!!!

也对,老兄你高兴就好了

恭喜大大,,我也想有这样的机会。。。

小燕有空来马六甲找我,我带你去逛街

这个机会可以有

同意楼上的