WishCT - 愿望城市

用户注册

kim chi系越南菜黎噶,唔系韩国菜

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

第一次去到呢间按摩院,唔系话夸张,响楼下噶麻麻档都可以闻到按摩院噶香薰味。进去后,蓝灯一片,好彩稊到野,若果唔系踢到梳发都唔知点算好。基本上黎讲,价钱配套都唔驶问啦,直接照镜啦,唔好晒我噶时间。女唔多,得个5条,乌龟头话有滴黎红休息左。稊中一个笑容都几甜下,就要佢啦。

房间真系好黑,得盏灯,连衫挂都稊唔到,原来适应左两分钟后,就可以提到野啦,真系得意。除晒衫裤后更系啦啦声去冲凉啦,冲凉房噶灯就光滴,条女噶身材,乳头都一目了然,奶头凸,浅色,未生过仔。毛就一般啦,湿左水就系一垯噶啦。

条女扎骨力水系有,比起正骨按摩当然某得比,娱乐场所算系咁啦,扎完骨就转身开始锡锡,佢只手就开始玩我噶龟头,我手更系玩番佢噶波波啦,玩完波波,顺便试探下水源,条女真系好,直接训低任我鱼肉,我边锡佢噶乳头,边挖挖佢噶茶粿。

唔知系唔系太过粗鲁,吓亲佢,叫我暂停,轮到佢帮我吹,条女噶口唇有滴像舒淇咁厚,吹起黎都几舒服,唔会痛!吹到差唔多5分钟,就带套开始打仗啦。过程都大同小异啦,呢度我就废话少讲啦,总共用左四式,我就收工啦,我唔似其它大佬咁劲,可以插上200下先出。其实条女做爱都好唔错啦,至少唔会摆黑口黑脸,后生就系本钱,家私含把冷都靚。

搞掂晒,洗番个白白,穿番衫,抱抱,打赏下佢,落番楼下同乌龟头吹水两句,顺便囖微信,跟住就走人啦。依家时候都唔早啦,虽然我听日假期唔驶做,但系都要训觉噶,各位,早抖啦!

店名:香义阁@旧巴生路
按摩师:42号 kim chi
国籍:越南
年纪:佢话19岁
胸部:C杯瓜,乳头好锡
按摩:可以接受啦,呢度又唔系正骨场
阴部:块茶果几靓下,某翻皮,水源充足
赶场:唔会咯
做爱:态度好,铺士任我摆,唔会摆黑脸咯
费用:全套150蚊+打赏30蚊

某错啦,佢就系42号啦,相响微信度囖噶

评分

hong25 + 10 + 5 感谢分享
六根清净 + 3 精品文章
coco77my + 1 感谢分享
Oopps + 1
sperm + 3 图文并茂

恭喜大大吃到越南kimchi

香仪阁的美眉最近很多人写

越南popia

粤语笑死我啦

越南混韩国泡菜的fusion style..........

路过支持兄台,无叼二百野。。。最紧要搞野搞到开心哈哈

来支持吃到靓茶果

路过支持一下香仪阁

胸部好肿

人生来来去去就是做爱

最近这间场蛮红哦

原来变的那么好了? 她刚到的那一两天,我试过。完全不会服务,却家私很好。