WishCT - 愿望城市

用户注册

G...d V..w 之 c.nn.e

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

到他们的网页睇,再拨个电,然后得知佢得闲,就入咗房。真人同相好大出入,不过都係靓女一名。

其他嘅野都是例牌,唔重复。

口交好用心,无赶,含下条J,唻下粒春核,吊妳嘅奶又几爽。。。含住帮你条J頭巴黎铁塔反转又反转,加埋佢嘅淫声,记得要忍住。

然后,主菜来啦,要佢在上先,真是唔错,上上下下,眼金金咁望住我,好!我来做! 然后都试了几个款式,反来反去,最后我至爱嘅骑马射金钱,射嗮了。

然后,冲凉过水才再同佢吹下水,过两日要返KL,佢话d客俾好多tips喔。。所以来怡保都唔会太耐。

打分如下:

样:8/10
奶:小B
身形:矮小,但有曲线
鲍鱼:都重是好窄
皮肤:保养的好
服务:10/10
配合:10/10
伤害:188 + 12 = 200(齐头啦)

评分

koo1000 + 2 感谢分享
popipopia + 1 出手阔气
mehYE + 3 原创内容

原来就是你接我胡!!>.<搞到我找思思~

btren2009 发表于 2015-8-31 22:53
原来就是你接我胡!!>.

大佬,我是琴晚去喔。。。哈哈哈

恭喜大大吃到好耶咯。加油!

大大那里吃到好料

楼主,细佬还是新手,可以不要缩写到将厉害吗

呵呵~阿心兄鸡运亨通哦,连翻车场也能找到爽的,赞!

GV 的女时常换的.. 很容易翻车的场.. 我比较喜欢一些固定的..可能翻车惯了