WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?只有回忆了!

本骨魔第四十二篇按摩分享篇!!!

依篇按摩篇只能回忆了,因为条女女已经回国,唔会返黎了。。。

原本我打算去搵拒既,因为我之前卑拒按摩过两次,两次都一直挑逗我,所以我想在次搵拒按摩,可惜。。。之前一直好忙,忙到無时间,所以走宝了。。。

掂解要搵拒???

因为之前第一次卑拒按摩既时候,拒一入黎就好有礼貌,开始帮我按摩既时候,我感觉到拒系雀住“牛仔短裤”。。。

不过。。。按佐5分钟之后,拒话要出去一下,我就当然可以卑拒出去啦,因为女女都系人,我以为拒去厕所,掂知唔系。。。拒出去换佐一件连身裙入黎帮我按摩,而且無雀“防走光裤”,个感觉好爽,尤其是拒双脚夹系我大腿既时候,个鲍鱼热热地,而且一直摩擦我大腿,唔错哦。。。

到我转身既时候,慢慢望下拒,开始我感觉上拒有少少似“人妖”,可能灯光既关系,原来系我错觉,拒行近黎我身边时,原来系一位靓女,而且声音极致甜,真系唔错。。。

拒完全無防备之心,雀住裙都一直打开对脚卑我睇,条底裤粉红色,几可爱。。。

拒有一招仲犀利,拒会成个人坐上黎我胸前,用对鲍鱼对住我个头,真系有D想“洗拒呙”哈哈。。。

最重要既环节黎了,拒轻轻抚摸我咕咕,个种温柔既手法真系与别不同,期间又一直挑逗我,又嘴我块面,又嘴我个嘴,跟住又“涞”我乳头,另外一只手一只抚摸我袋袋,真系一流。。。

拒。。。态度非常好,因为拒打佐我好耐都没出,拒会一直挑逗,甚至叫我扎拒对唔大唔细既波波,又叫我用手搞拒鲍鱼,因为雀裙,好容易就可以指入拒鲍鱼了。。。

不过。。。都系唔掂,拒索性直头除佐件连身裙,光脱脱黎挑逗我。。。

到最后拒使出绝招,就系。。。69试,拒成过人倒转训落黎我身度,然后就开始帮我口交了,拒个鲍鱼对住我,我唔客气了,就慢慢品尝拒个鲍鱼,直头算系极品鲍,無返皮,又一线,我先用手打开拒鲍鱼,又用手轻轻抚摸拒既G点,在使出我既“金刚舌”,搞到拒淫水一直流,拒想大声叫,可惜唔可以,因为系按摩院入边系唔可以既,拒唯有忍住,好努力咁帮我打出黎,因为拒已经顶唔顺了。。。

最后我当然系败系拒个口度了,而且系口爆拒,哈哈哈。。。

拒转身之后吓到一下,先唔理会自己口入边既精兵,快快帮我抹干净我块面,因为我成快面都系淫水,抹完之后拒先慢慢吐晒我D精兵出黎,又轻轻打我,问我点解喷咁多,我话我既第一次卑佐你咯,拒一直轻轻打我,又笑,哈哈。。。

完场之后我起身雀衫,要走既时候拒好唔舍得卑我走,揽到我实一实,我就话拒知,下次在黎搵返你,拒听完之后卑个吻我,我就走了。。。

第二次:

第二次去搵拒按摩既时候,拒又系一样换一条裙入黎帮我按摩,依个就系我要搵拒按摩既其中一个原因,哈哈。。。

拒今次卑上次大胆佐,一入黎就同我打K轮,打完一轮先按摩,不过据既按摩都系一流,就算大家熟悉佐都唔会偷懒,值得赞。。。

而且今次拒仲一直从我后面度完我咕咕,因为当时我系爬住既,最值得赞就系拒唔会刻意去避开你既敏感地带,我最钟意依仲女女了。。。

拒由小腿一直按上黎大腿既时候,会顺便按埋我既咕咕,随意就算爬低都卑拒搞到我硬一硬,硬佐之后拒就一直开始玩我咕咕了,哈哈。。。

轮到转身既时候,拒。。。已经唔想开始按摩了,拒爬落黎我度,一手抚摸我咕咕,一边同我打K轮,我当然唔会拒绝,我仲伸手落去拒鲍鱼度搞拒鲍鱼了。。。

简直就好似要开战一样,大家都处于兴奋状态,只系在按摩院入边,我唔会做,因为唔怕一万,只怕万一。。。

拒成个人训佐落床,我就起身爬落去继续打K轮,打下打下又起身搞下拒对波波,之后拒居然同我耩你想掂都可以,我:哇。。。真系???拒话,真系,想掂都得!!!哈哈。。。

拒都咁话了,我就直头除拒条底裤,先慢慢搞拒鲍鱼,搞到拒顶唔顺,然后就一边搞鲍鱼,一边打K轮咯,之后拒越黎越顶唔顺,就问我可唔可以卑拒刺激D,我就炸傻问拒掂刺激,拒用眼打眼色卑我睇,我其实系知道既,只系我唔钟意系按摩院入边做,就决定约拒出去出边开战,拒当然唔会拒绝我啦。。。

个日系星期三,我约定拒星期六,等拒放工之后就去开战,掂知。。。走宝了,拒系星期五就已经要回国了,因为屋企发生D事,所以要赶住返去。。。

掂解我会知道???因为我系星期六下午打算先过去问拒帮我按摩,然后在确认拒放工时间,因为条女女無电话,所以我要去按摩同拒确认时间,星期六下午去到既时候,同服务员耩我要XX号,掂知个服务员话拒回国佐,我当时傻一傻,掂解。。。!!!

之后就搵佐第二条女帮我按摩,在问一问按摩既女女,掂解XX号走得咁快,因为拒只黎佐一个星期就回国,原来拒屋企发生佐事情,被逼赶住返去,仲话唔会返黎了,因为。。。马币跌佐,马国搵唔到吃,^%^$#%#$@#%。。。

呜呜呜呜呜呜呜,走宝佐!!!

呜呜呜呜呜呜呜,因为条女女已经唔会返黎,所以唔写个人资料同地点了。。。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

王小明 + 3 图文并茂
mamablus + 3 精品文章
ss1 + 1
raymond9125 + 3 感谢分享
kit6600 + 3

霸个靓位先

分数晚上补给你噢

没完分了 呵呵

到现在都没试过69

很怕吃毛,哈哈哈哈

safety 版权拥有者

广东话讲就容易~读就有点难~

大佬~好简单jek~去泰国搵拒咪得囖~

第拜吃 5 切 。。。call 我了嘛
级别 !!!

走了才讲,黑狗叼到你反。

大大黎载麥丢兜映。

kira7 发表于 2015-3-20 17:28
霸个靓位先

哇。。。一二楼都卑你霸佐。。。

safety 发表于 2015-3-21 11:57
哇。。。一二楼都卑你霸佐。。。

你写广东话很班耐

kira7 发表于 2015-3-20 17:30
分数晚上补给你噢

没完分了 呵呵

去试下啦。。。唔会吃到毛既!!!

heavenam2 发表于 2015-3-20 17:40
safety 版权拥有者

一定要放。。。等下卑D粉肠锣去做其他野就吊咯!!!

x狼弟x 发表于 2015-3-20 18:23
广东话讲就容易~读就有点难~

慢慢黎。。。唔使心急!!!

paulg 发表于 2015-3-20 19:05
大佬~好简单jek~去泰国搵拒咪得囖~

一起叻。。。要唔要,哈哈!!!

都無联络号码,掂搵啊???

safety 发表于 2015-3-21 11:59
去试下啦。。。唔会吃到毛既!!!

有剃毛既可以试

因为我食鲍鱼主要系要刺激拒既阴蒂

俾拒容易高潮,如果69比较难搵到个point。。。

sherk414 发表于 2015-3-20 20:18
第拜吃 5 切 。。。call 我了嘛
级别 !!!

鬼知咩。。。鬼知拒屋企有事情咩。。。

chongkee 发表于 2015-3-20 20:46
走了才讲,黑狗叼到你反。

我自己都無得吃啊,呜呜呜!!!

janshengl 发表于 2015-3-20 20:47
大大黎载麥丢兜映。

你都系写返华语啦。。。哈哈!!!

kira7 发表于 2015-3-21 11:58
你写广东话很班耐

拍谢。。。学下野啧。。。

我D帖都系广东帖,哈哈。。。

睇得明白就好!!!

kira7 发表于 2015-3-21 12:03
有剃毛既可以试

因为我食鲍鱼主要系要刺激拒既阴蒂

唔使怕啦。。。

你试过69之后,你既念法会改变,哈哈!!!

safety 发表于 2015-3-21 12:07
唔使怕啦。。。

你试过69之后,你既念法会改变,哈哈!!!

下次揾个没甘多毛ge来试

尼个姿势叫鸡叫左一段时间都重系没试过

kira7 发表于 2015-3-21 12:12
下次揾个没甘多毛ge来试

尼个姿势叫鸡叫左一段时间都重系没试过

EEeee。。。

个人认为。。。Ayam少试,要试就试个D只做按摩無做落水既妹妹!!!

safety 发表于 2015-3-21 12:16
EEeee。。。

个人认为。。。Ayam少试,要试就试个D只做按摩無做落水既妹妹!!!

嗯,安全理由。。。

我不刚按摩打机场子

比较喜欢做fullset 的做爱