WishCT - 愿望城市

用户注册

晶品Jenny, 第一个FR哦

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

今晚弟弟摇,call call Sam哥,本来谂住找momo, 晓晓 or Yuki, 点知,momo开工,阿Sam哥係咁push Jenny, 就去睇埋啰,点知第一间房就係Jenny, 小小粒,样又ok, 弟弟又有反应,ok咯!ON
首先讲服务,好friendly, GFE 一流,冲凉细心,出到来问你要按摩没,ok, 按完到正场
讲到正场,因为弟弟有啲冷,外面又一堆uncle aunty 讲嘢(都唔知做么今晚咁多游客, 走时仲有一堆游客在走廊),难起,吹到硬(69),haha, 吹到太lan 爽,软完又硬,硬完又软,又再吹到硬,算,同佢讲就吹出来吧,佢也ok, 以为有口爆,就吹到出,出时同佢讲,佢仲继续吹,wah,没死啰,出,点知出没完佢就放囗,算了,都爽,吹足20几分钟都算係咁啰。搅掂,休息下,冲凉,吹下水,给家用,打算走人,Sam哥就打来问服务讲到这样嘢就side talk下。。。
同女女倾嘢先知今日先到步,仲係刚刚没几耐,我係第一个客,佢讲啦,係唔係真就各有各睇。
不过好嘢在服务,掂。
Sam哥,白老鼠就帮你做咗啦,FR又写埋,算係咁啦,haha。
好啦,report 如下
國籍:Sawadika
身材:上围B cup, 人仔小小粒
樣貌:ok, 有绑紧牙
服務:ok, 没黑面,一路笑住口
鮑魚:还ok,刚刚剃了毛,69时花生有濑下,没深入濑,没味
GFE:ok
伤害:170(160+10小费)
時間:45分钟,不赶场
回头:会,都没吊到,haha

评分

popipopia + 1 下次吊够本
koo1000 + 2 感谢分享
adt7 + 3
DemonWing + 1 感谢分享
lcpjerry123 + 3 感谢分享

Bang...........

没出到都爽?

哗!好爽的濑花生啊!怎么没有指入呢?

我來啦

aec5728 发表于 2015-3-9 14:46
我來啦

都系果句 又系你啊

jamest123 发表于 2015-3-9 14:47
都系果句 又系你啊

被你發現佐舔

又系你啊

哇,打飞机后没有问便宜点吗?哪个价钱160 是包括做爱咯。还是一句,恭喜大大爽爽。

呵呵,恭喜恭喜摇弟弟兄,幸好 “鸡运” 还有一点点,通常被极力推荐的都会有点问题,翻车机会就很大的

下次射多点