WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?小甘密!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

本骨魔第四十一篇按摩分享篇!!!

年。。。又过年。。。尽庆欢乐年年。。。

倒数两日就系大年初一了。。。

接近过年前两日,终于忙完晒手头上D工作,而且我朋友打电话黎卑我,叫我一起去按摩,拒话。。。拒请涡。。。我当然唔会拒绝,哈哈。。。

拒又话有个新场带我去,而且拒自己没去过,之后唔使5分钟拒架车已经到佐我公司门口,唔使咁快吓话,哈哈。。。

上佐车就拉拉林出发去新场。。。去到新场之后我一睇,哇。。。真系新场,连我都没见过,放好架车就入去了,去到按摩院门口,按钟,啪门,無人回应,一直按钟,一直啪门,都系一样無人回应,入边应该做紧生意,因为灯光冷气全部都有开,不过無人。。。

见到招牌有电话号码,就试下打电话去,掂知。。。个电话打唔通,我地最后决定放弃,临走前我朋友仲话。。。(都唔系做生意既!!!)。。。

上车之后我朋友问我边度有按摩,我就话我见过愿望有人写小甘密个度有间,不过D好评就嘛嘛地。。。全部恐龙,我朋友听到之后就话唔要了,不过最后我地都系去佐。。。

去到小甘密,我都唔知道间按摩院系边度,因为我都没去过,只见过有人写,唯有自己搵下睇,原来。。。唔难搵,一下就搵到了,个几位去过既兄弟,间店系唔系傍边店???而且招牌系紫色既???

入到按摩院有个阿姨做睇场,我朋友就问问拒咩女,拒话全部泰国女,个睇场阿姨态度唔错,会一直介绍,有问有答,赞啦。。。

卑完钱之后,由于我地唔要配套,就只系卑按摩钱,所以無得拣女女,就算有得拣都無用,第一次黎,就叫个阿姨介绍一下。。。

去到按摩房,一个人都無,就只有我同我朋友,阿姨话,房间任拣,要边间,我地拣完房间之后,拒就开始叫女女黎了。。。

我一二既往除晒衫裤训低,唔睇女女,女女黎了,开始按摩,按摩唔错,力度好,而且每一个地方都有按摩到,绝对唔会偷懒,不过我绝对拒身材有少少肉,有D分量。。。

拒按摩算一流了,又唔会刻意避开敏感地带,唔错唔错。。。

轮到转身既时候,我有望一望拒,不过间房暗暗地,我睇唔清楚,到拒帮我按摩手既时候,样貌差D,应该有35以上了,不过唔紧要啦,我地都只系按摩,按摩好就可以了。。。

按摩完毕之后,我先上个厕所,上完厕所之后,我出黎要卑拒小费,咁岩我朋友个条女女有走出黎,拒见到我卑小费我条按摩女女,拒快快拉住我,又揽又箍劲,一直叫我卑拒小费,我就话,你的老板在哪里,我指住我朋友,掂知拒都系唔死心,一直箍住我条劲,又揽住我唔放,最后我都系一样卑拒啦,如果唔卑就唔使返了,哈哈,个阿姨仲吓到一下,拒一直问咩事,我地话無事無事,卑完拒小费之后,拒锡我一啖,我朋友见到又话,为什么他有我没有,拒就醒目锡埋我朋友,然后我地就走了。。。

帮我朋友按摩个位身材唔错,样貌都系差少少,不过皮肤好滑。。。

真确黎讲,间按摩院环境都几好,按摩都唔错,起码我同我朋友都满意按摩一流,虽然样貌差佐少少,如果你地只系想按摩不防可以试一试。。。

系度恭祝各位愿望兄弟,朋友,炮友,恭喜发财,身体健康,万事如意,身壯力健,步步高升,出入平安,横财就手,生意兴隆,心想事成,事事顺利,龙马精神,羊年行好运。。。

地点:小甘密
国籍:泰国
号码:22号(帮我按摩既)
年龄:35以上
样貌:5/10(样差少少,不过無豆豆)
按摩:9/10(按摩唔错,一流)
态度:7/10(态度可以,有讲有笑)
身材:6/10(身材有肉,不过唔肥)
笑容:7/10(唔笑可以)
胸部:7/10(应该有34)
皮肤:8/10〔皮肤几滑〕

帮我朋友按摩既!!!
国籍:泰国
号码:10号(帮我朋友按摩既,会华语)
年龄:30以上
样貌:7/10(样可以,7分因为够白)
按摩:7/10(按摩唔错,唔会偷懒)
态度:9/10(态度劲好,因为拒一直同我朋友倾计)
身材:7/10(身材均匀,应有就有)
笑容:9/10(唔笑可以)
胸部:7/10(唔大唔细)
皮肤:8/10〔皮肤好滑又够白〕

评分

godnotgal + 3 感谢分享
小chan + 3
funnytey + 1 感谢分享
GeiGeiPassBy + 3 感谢分享
evilmaycry + 5 广告/SPAM

甘甘甜甜的,很好料啊

评分

safety + 1 恭喜发财

老大,恭喜发财

评分

新年快乐,龙马精神!!

评分

睇到口水叠叠流。

评分

kamyiwai 发表于 2015-2-17 13:15
甘甘甜甜的,很好料啊

你又知道甜???

恭喜发财!!!

heavenam2 发表于 2015-2-17 13:44
新年快乐,龙马精神!!

青春常驻!!!哈哈~~~

假如要真的按摩。。建议去s2.
满舒服。正宗的。

你味飞嚒 ???

w.boy 发表于 2015-2-17 18:53
假如要真的按摩。。建议去s2.
满舒服。正宗的。

多谢分享!!!哈哈。。。恭喜发财~~~

sherk414 发表于 2015-2-18 13:06
你味飞嚒 ???

飞返黎佐咯。。。岩岩到!!!恭喜发财!!!

路过进来十扑下

safety 发表于 2015-2-26 13:46
飞返黎佐咯。。。岩岩到!!!恭喜发财!!!

发 jorr 啦 。。。
在那边姦了几条 ???

evilmaycry 发表于 2015-2-26 13:54
路过进来十扑下

恭喜发财!你失踪佐啊!!!

sherk414 发表于 2015-2-26 14:00
发 jorr 啦 。。。
在那边姦了几条 ???

好多条,搞到我脚软软!!!哈哈!!!

safety 发表于 2015-2-26 14:04
好多条,搞到我脚软软!!!哈哈!!!

Gamm 等下你的帖
是 5 是开在 韩国 ??
哈哈哈哈哈

sherk414 发表于 2015-2-26 14:06
Gamm 等下你的帖
是 5 是开在 韩国 ??
哈哈哈哈哈

唔系,开系日本。。。哈哈!!!

safety 发表于 2015-2-26 14:18
唔系,开系日本。。。哈哈!!!

哈哈哈哈 。。。你要写 卡 话咯

safety 发表于 2015-2-26 14:04
恭喜发财!你失踪佐啊!!!

系咯。。。迷路唑!!哈哈哈~

evilmaycry 发表于 2015-2-26 15:08
系咯。。。迷路唑!!哈哈哈~

卑人迷住佐系唔系!!!

sherk414 发表于 2015-2-26 15:05
哈哈哈哈 。。。你要写 卡 话咯

当然。。。你到时要谷歌翻译,哈哈!!!

safety 发表于 2015-2-26 17:14
卑人迷住佐系唔系!!!

系唔得闲。。。。。

safety 发表于 2015-2-26 17:15
当然。。。你到时要谷歌翻译,哈哈!!!

哈哈哈哈 。。。
我 。。。丢 !!!

evilmaycry 发表于 2015-2-26 18:00
系唔得闲。。。。。

大家都系一样唔得闲。。。我都系岩岩先得闲睇愿望!!!