WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?巨乳美眉!

火.. [复制链接]

本骨魔第三十六篇按摩篇!!!

扎骨!其实系男人既人生快乐,我。。。唔系扎上瘾,只系觉得做工做得咁辛苦,掂解唔为自己享受一下叻,所以我一有时间就走去按摩咯,按摩又唔贵,如果唔攞配套只系按摩都只系区区30块到40块啧,有时仲会得到意外收获喔!!!

进入正题,前日我又走去按摩咯,去到按摩院,我一定会问到几号,如果个间按摩院我去过既话。。。

问完号码之后,我要既号码开紧工,就唔紧要了,叫个服务生介绍一位靓既卑我,介绍完之后就带我入房,入到房我就除晒衫裤,不过。。。我今次冇除底裤喔,然后就训落床等美眉黎了。。。

等好耐一下,美眉终于都黎了,一入黎就笑,然后就问我要按摩油定系泰式,我就梗系按摩油咯,掂知。。。拒摸下摸下我屎忽,突然打开我条。。。毛巾,跟住就问都冇问我就帮我除佐条底裤,个感觉几爽一下喔,我第三次去按摩卑美眉咁样除底裤了,哈哈。。。

除佐我条底裤之后,拒话。。。要按摩油就要除光光,唔好卑D油整到底裤,我:OKOK。。。

之后就。。。开始按摩了,按摩力度唔错,好舒服,尤其是推背部既时候就更加舒服,因为。。。我感受到拒应该有一对“巨乳”,掂解我咁講叻???

系因为拒时不时会用手寸既地方帮我推背部,然后拒对胸会一直郁(动)到我,所以我会觉得拒应该有一对巨乳,哈哈。。。

推完背部就当然到我最锺意按摩既部位了,就系按摩我屎忽咯,不过。。。又有惊喜既事情发生,因为。。。拒去到我屎忽度,两腿中间,拒跪佐落黎,然后。。。拒叫我将我屎忽整高一D,我心念(想)唔通有毒龙???哈哈~~~

掂知唔系,拒将拒对脚放入去我细佬下边,因为当时我系趴住既,然后我成个人后半部翘佐起黎,跟住拒就开始帮我按摩屎忽了,我都系第一次试到咁样按摩屎忽既,哈哈。。。

过后我问拒,掂解要咁按摩屎忽,问完之后拒就。。。用手向下拉一拉我细佬,之后就话,通常你地男人按摩屎忽既屎忽细佬都会硬,所以我将你翘起身,等你细佬唔好咁辛苦咯,听完之后我都觉得几有道理,我就回答:哦~~~

拒功夫真系一流,一边按摩我屎忽,一边会摸到我既蛋蛋,因为拒时不时都伸手落去,用手指推我蛋蛋,我心念(想),我都冇卑配套钱啊,掂解会有依个服务???我奇怪了。。。

唔理咁多了,等拒慢慢搞咯,终于都搞完我屎忽了,不过有一点一定要提,就系拒帮我按摩屎忽既时候,有时会推到去我既腰部,跟住我就感受带拒个对巨乳,因为一推到去我腰部时,个对巨乳会压住我既屎忽,所以我绝对肯定拒系“巨乳美眉”,哈哈。。。

按摩完屎忽就系按摩腿了,按摩完腿之后就当然系转身咯,一转身我第一时间唔系睇拒个样,系先睇拒个对巨乳,哇。。。真系好大喔,吓到我!!!

然后就睇一睇拒个样,由于灯光关系,拒又企得比较远,因为帮我按摩紧小腿,“远睇夸啦啦”,唔知“近睇会唔会吹喇叭”叻。。。哈哈~~~

按摩完我大腿小腿,终于都走近黎了,帮我按摩手,我认真D睇,样唔错,10分有8分,哈哈。。。

按摩紧我手既时候,拒又唔觉意卑我掂到拒对巨乳,仲将我只手放系拒对巨乳度一直磨擦,搞到我真系想扎落去,真系丫,又一直望住我,我又望住拒,终于拒都开口了,问我要唔要睇拒对巨乳,我开始时拒绝,话唔要,因为我知道要卑钱既,所以拒绝,后来按摩我第二只手既时候,拒在问我要唔要按摩咕咕,我当然要咯,哈哈。。。

之后就当然系帮我按摩咕咕咯,又一件奇怪既事情发生,通常D女女帮你按摩咕咕既时候,都会先坐系咕咕个度既位置,按摩完咕咕先走上黎坐系你身边,因为拒地想卑你吃奶奶啊,哈哈。。。

依个女女就唔一样,拒直接坐系我身体隔离,然后训低,头训系我隔离,望住我,在用手搞我咕咕,我又望住拒,望下望下拒问我可唔可以锡拒,我冇答拒,只系做佐一个动作,就系。。。嘟起佐我个嘴,我一嘟起,拒就嘴落黎了,真系快,我当然唔会拒绝,就快快反击,我地一路打K轮,拒一边搞我咕咕,爽啊!!!

打完K轮之后拒又“来”我乳头,两边乳头都卑拒“来”晒,又用拒对巨乳压住我,犀利啊,“来”完我乳头又在打K轮,打紧K轮既时候,我只手就肯定唔会放过拒个对巨乳了,唔摸又之何,一摸拒就直头除衫了,一除衫我一睇,哇。。。果然系一对好雄伟既巨乳,犀利啊,我一手掌握唔到啊,拒仲一直用拒对巨乳磨擦我块面,又磨擦我咕咕,卑拒搞到我“欲仙欲死”啊。。。

跟住我直头将拒压落张床度,一边打K轮,我一边扎波波咯,拒好锺意打K轮一下,一直捉住我个头唔肯放,我扎完波波之后就伸手落去拒鲍鱼度,先慢慢抚摸拒个G点,然后就开始撩拒鲍鱼个癃了,拒个鲍鱼已经湿晒了,哈哈。。。

掂知。。。拒特然之间自己除佐条裤落黎,叫我上拒,我。。。拒绝佐,因为我唔要“王道”。。。拒好唔开心,一直捉住我个头打K轮,我唯有用手指帮拒解决了,我D手指快速抽插拒鲍鱼,拒HIGH到想叫出黎,我唔卑拒叫,到我捉返拒个头黎打K轮了,哈哈。。。

用手指抽插到拒顶唔顺了,拒压返我落床,一边打K轮,一边打灰机,最后我当然系爆发佐咯,睇到我爆发佐拒好开心,因为拒话拒没见过可以忍耐咁耐既人,哈哈。。。

拒帮我抹干净之后,我坐低,拒系我后面揽住我,问我有冇微信,我话有,然后在假假问拒:咩事???拒轻轻打佐我一下,然后系我耳仔边细细声问我几时得闲?我话夜晚我得闲既,不过今日唔得,拒又话,如果你夜晚几时得闲,叫我记得微信拒,叫我带拒出去爽,哈哈。。。我:OKOK~~~

前语:第一次遇到咁锺意打K轮既美眉。。。

后语:你等我,哈哈。。。

国籍:泰国

号码:X号

年龄:2X岁

样貌:8/10(样貌唔错,一流)

按摩:10/10(按摩满分了)

态度:10/10(态度都系满分,我就系锺意依种美眉)

身材:10/10(身材爆灯)

轻吻:10/10(没见过咁锺意打K轮既美眉)

笑容:9/10(笑容一流既,会一直笑)

胸部:11/10(你地自己睇图了)

皮肤:9/10〔皮肤好滑,唔错〕

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

godnotgal + 3 劲爆图片
dumpbell + 3
joe8188 + 1 劲爆图片
小chan + 3 图文并茂
少少淫 + 3 劲爆图片

哗,真系好7大,你就饱啦

评分

safety + 1 1

所以话,一套在手,是必备的工具。

评分

safety + 1 2

等下搭德士去找你

评分

safety + 1 3

在那一间的按摩院呢大大

果然是巨乳美眉

评分

kennysim3 + 5

好大啊。。。

哇好大咯谢谢分享。。。

大乳王道的话好像就是真正的王道。

那张照片是真的吗?

大大爽咯~

忍唔住浮上来留言 真系好料哦

我可以知道这个吗?

可以跟我讲吗?

好大粒的波阿!!!

我也要大大的再那里

這個已經超水準!

kamyiwai 发表于 2014-9-27 11:11
等下搭德士去找你

你又忘记约我一起去了

我决定献出我的芙蓉第一次给巨乳泰餐。 什么地点和号码?搂住

评分

lucas_lkm + 1

我也要大大的再那里

safe 哥, 这又是那间场哦。。。。

照片是真人吗??安全兄好艳遇啊

请问大哥可以分享是哪家按摩院吗?谢谢~

哇,恭喜恭喜大大吃到木瓜牛奶

大佬,可以pm地方和小姐号码给我吗?因为小弟来自马六甲。。。好想吃