WishCT - 愿望城市

用户注册

豪哥康头!公寓激战(图)!

先多谢豪哥,因为你,芙蓉既兄弟都有好野吃!!!

我始终都系忍唔住手要写,不过你放心,我长话短说。。。

三日前,我SMS去问:现在可以吗?个时系晚上十点,掂知拒回复我,叫我明天请早,哈哈。。。

在过佐一日,我在SMS过去,现在可以吗?拒回复我话:可以。。。

我到佐之后,在SMS问拒系边度,拒话:你打电话给我,我就告诉你在那里,不过。。。

拒等唔切我打电话卑拒,拒就已经打电话黎了,问我系边度,我话上紧黎,我在问拒几楼,拒话X楼,X号,跟住我就照拒说话上去了。。。

上到去我见到有人开门,我一望,就系豪哥既好老友,花花开门,个时我没认真睇,因为要快快进入屋,所以没认真睇,哈哈。。。

一入去就见到两位女女了,其中一位走过来拉住我只手,然后又问我掂解咁“蔌气”,我话:心急想见你地了嘛,听完拒就话我好坏,然后叫我先坐低,在问我要唔要先饮水,我唔要,过后其中一名女女就带我入房了。。。(当时一个客仔都冇)。。。

依个公寓我有朋友系个度住,所以我知道环境,有一间主人房,主人房入边有厕所,另外两间就冇厕所既,拒带我入佐一间冇厕所既房,我心念(想),唔系依间卦,心都没念(想)完,就真系依间了,因为个女女已经开始除衫了,呜呜。。。

拒除完衫之后在帮我除衫,依度加分了,好温柔咁帮我除衫,跟住我在问拒,不用洗澡吗?拒话:要啊,我在问:包毛巾出去啊???(因为有两条女坐系大厅度)拒答我:没关系的,她们都习惯了,我:(哇!她们习惯我不习惯啊,哈哈!!!)。。。

唔紧要啦,都已经入佐黎了,就包住毛巾出去咯,一开门我连睇都唔睇就冲去厕所了,入到厕所就开始。。。洗咕咕,拒好细心帮我洗咕咕,因为洗佐好耐,搞到我想小便,哈哈。。。

帮我洗紧咕咕既时候我听到好似有人黎,我就问女女,是不是有人来?拒话:没有,这个时间不会有人来,叫我放心。。。

终于都洗完了,我在次包住毛巾行出去,又系“法拉利”速度飞入房,条女女帮我抹身,又加分了,抹完我之后,拒话想帮我按摩,就卑拒按摩一下咯,按摩唔错既,如果你地唔想落水,可以试下去按摩,哈哈。。。

按完之后就梗系重点啦,拒先含我细佬,冇套。。。技术唔错既,会用条“俐”慢慢“来”,“来”完又含,含完又“来”,唔错啊。。。

含紧我细佬既时候,我当然就搞下拒波波咯,拒波波非常敏感,摸摸拒乳头已经叫出黎了,哈哈。。。

含到咁上下就帮我带套咯,一带完套就先黎一个女上男下,可以感受到拒好多水一下,因为唔使用KY,感觉到拒既鲍鱼湿湿了。。。

好犀利功夫一下,好犀利摇,摇下摇下,又趴落黎“来”我乳头,摇下摇下,又趴落黎“来”我乳头,功夫唔错喔,哈哈。。。

之后拒拉我上黎坐住,就系传说中既“乞丐煲饭”了,哈哈。。。

我地一边“煲饭”一边互锡,好似香港三级片入边D情节一样,哈哈。。。

终于到“煲完饭”了,拒就推我训低,又出力咁“顿”我,顿下顿下,拒投降佐,停低,到我了,我先黎一招,“鳄鱼返身”将拒压落张床度,就变成佐。。。男上女下了,不过返歪佐少少,搞到女女个头系床出边,我在拉拒双手训返正,然后在用一招“半只烧鹅卑”顿拒,拒D叫声唔错啊,就算有两条女女坐系出边,拒都会叫到几大声一下,哈哈。。。

过后我顶唔顺了,因为拒D淫叫好犀利,我就放开拒“半只烧鹅卑”,用正常姿势加速抽插拒,速度越快拒越叫大声,最后我爆发了,爆发完之后在抽插拒一下,呼呼。。。好爽!!!

由于时间关系,我唔要去冲凉了,因为都打算返屋企冲凉,所以叫拒帮我用TISU抹下就好,拒好听话,好细心抹。。。

搞掂完之后拒叫我坐系床度休息下,然后卑我电话号码,拒话如果联络唔到花花可以联络拒,交换电话号码之后就卑佣金,卑完佣金我出去时,花花话下次有新既黎会直接打电话卑我,哈哈。。。

注意:要联络电话号码请问豪哥攞,唔好PM我,因为依个系豪哥康头,多谢!!!

名字:(浪花一朵朵)

地点:芙蓉某公寓

国籍:PRC

年纪:后生

样貌:7/10(样可以)

身材:7/10(娇小玲珑)

胸部:5/10(波波细佐D,不过乳头好敏感)

舌吻:5/10(唔知你得唔得)

口交:8/10(冇套,技术不错)

鲍鱼:8/10(有毛,紧,多水)

服务:9/10(服务好,主动,配合)

态度:9/10(态度唔错,会帮你按摩)

赶场:9/10(不会,个日我赶场多D,哈哈)

回头 :应该会

伤害:130加小费

只可以卑你地睇包住毛巾既咯!!!

只可以卑你地睇遮住眼既拒咯!!!

超级注意:千其唔好以为可以有免费野吃而卑报告女女睇,唔好做傻事,多谢!!!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

luvbaby + 2 多谢分享
e1234 + 3 劲爆图片
魔鬼666 + 2
malaysian + 5
lucas_lkm + 5

又话唔要写既??

评分

safety + 1 1
GeiGeiPassBy + 3 他鸟痒,手也痒!!!哈哈哈哈

好厉害!!!!继续冲啊!!!!!!

评分

safety + 1 2

居然。。。。被豪哥割车

这次来真的啰,不是按摩而已。

评分

safety + 1 3

果然厉害你每天都很痒的

你呢次唔“按摸”咁簡單,來真的啊

评分

safety + 1 破例卑4,哈哈!!!

正牌豪哥 发表于 2014-9-10 17:07
又话唔要写既??

為咗擺你上神枱而寫咯

哇!老大,没有带我去啊?
豪哥版主说有新来的了,几时带我一起去看新来的?

哈哈,safety老大,原来我们口味都一样。

正牌豪哥 发表于 2014-9-10 17:07
又话唔要写既??

哈哈,我忍唔到手,所以写咯。。。

GeiGeiPassBy 发表于 2014-9-10 17:07
好厉害!!!!继续冲啊!!!!!!

唔利害啦,都系耐耐一次。。。

GeiGeiPassBy 发表于 2014-9-10 17:08
居然。。。。被豪哥割车

割车系咩意思???

chongkee 发表于 2014-9-10 17:09
这次来真的啰,不是按摩而已。

耐耐地一次去落水,哈哈!!!

haoward 发表于 2014-9-10 17:09
果然厉害你每天都很痒的

边度有成日,我隔好耐先写一次叻,哈哈!!!

kamyiwai 发表于 2014-9-10 17:16
你呢次唔“按摸”咁簡單,來真的啊

豪哥既康头我去第二次咯!!!

依个系上一次既!!!
http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D2

kamyiwai 发表于 2014-9-10 17:18
為咗擺你上神枱而寫咯

哈哈,又卑你知道喔!!!

王小明 发表于 2014-9-10 17:18
哇!老大,没有带我去啊?
豪哥版主说有新来的了,几时带我一起去看新来的?

系系系!约个时间我带你去,唔好瓜瓜叫!!!

评分

王小明 + 3 我很赞同

sbnwolf 发表于 2014-9-10 17:25
哈哈,safety老大,原来我们口味都一样。

唔系口味一样,我都无拣,拒自己拉我入房既!!!

safety 发表于 2014-9-10 17:35
唔系口味一样,我都无拣,拒自己拉我入房既!!!

原来是被拉啊。没关系啦,爽就好啦。

sbnwolf 发表于 2014-9-10 17:39
原来是被拉啊。没关系啦,爽就好啦。

爽就加D支持分叻,哈哈!!!

safety 发表于 2014-9-10 17:33
豪哥既康头我去第二次咯!!!

依个系上一次既!!!

去咁多次,系唔系有“品質保證”先

kamyiwai 发表于 2014-9-10 17:43
去咁多次,系唔系有“品質保證”先

唔一样地方既,哈哈。。。

豪哥康头多到你吃唔晒!!!

传说中的 大煲饭 !!