WishCT - 愿望城市

用户注册

Nilai按摩?Sarawak妹?翻晒车啦(比如图)!

话说,我有个朋友话卑我知,拒朋友介绍拒话NILAI有。。。Sarawak妹做按摩同埋做落水,我听完之后当然兴奋,就快快叫我朋友打电话去问下睇系唔系真既,掂知我朋友唔识问,叫我问,我打电话去就系一位“马来仔”听电话,我问系唔系泰妹按摩,拒话唔系,全部都系Sarawak妹,之后我在问有冇乜野特别服务,拒话你去到之后自己问女女,听到拒咁講,就同我朋友快快飞车落去睇下!!!

从芙蓉楂车落去唔使15分钟就到佐,先放好架车,在吃支烟解下兴奋先,然后就入去按摩院了,入到去见到柜台坐住一个上佐年纪既马来妹,然后我地就睇下价钱,哇!价钱都几贵一下,然后在问个马来妹,咩野女女做按摩,拒话有4个Sarawak妹,我地听到之后就快快卑钱,开头我话先按摩一个钟,掂知我朋友话不如按一个小时半啦,反正差唔多,我话:好啦,你锺意啦!!!

卑完钱之后我地就先上个厕所,上厕所路径按摩房间,我睇佐一下之后,觉得好似有少少上车佐,就唔理先,先去个厕所。。。

上完厕所之后,我地就企系房间出边等,然后我地既房间对面有位“印度大兄”岩岩按摩完,之后。。。跟尾有条Sarawak妹走出黎,我地一睇,吊咯。。。会唔会系依种Sarawak妹啊!!!

我同我朋友就一直系度“吊咯吊咯”,跟住我地就入房间度等,等佐一阵,然后。。。呜呜呜呜呜呜呜呜,头先帮个“印度大兄”按摩既Sarawak妹走入黎我房间,我。。。我。。。我。。。想走,跟住我就同我朋友講,头先我地见度个条女系我既,我朋友就话,掂算好???我话:有乜掂算,都卑佐钱,上晒车了,可以掂???

跟住我就先除衫除裤,但系底裤冇除卑拒按摩,过后我朋友个条Sarawak妹黎佐,我当然会问,掂?得唔得,我朋友就答我话,好唔得你几多,之后我在答拒:“来晒野”了,你朋友好介绍啊,拒答我,系咯!!!

按摩过程就唔写了,因为我地好快就训着佐了,完全唔理拒有冇按摩,按完后面叫我返身,掂知。。。拒都会问,要唔要拉筋,我快快摇头,妈B,你卑返钱我都唔卑你拉筋啊!!!

按摩完毕快快起身走人,走时我见到全部Sarawak妹,哇老!朋友既朋友介绍真系一流咯,仲同我朋友講有做落水,叫条Sarawak妹卑返钱我,我都唔吊拒啊,妈B!!!

出到去我就话我朋友,都叫你先按一个钟啦,你系都要按一个小时半,拒听完之后就:哈哈哈,哈哈哈。。。我:℃#$%%#℃%%。。。

比如图:帮我按摩既Sarawak妹有咁上下样同身材!!!

比如图:帮我朋友按摩既Sarawak妹有咁上下样同身材!!!

注:咁既身材同样,唔好话系落水,就算拒要帮我拉筋口爆我都唔要,我第一次按摩全程冇硬过,所以话。。。朋友既朋友信唔过,妈B!!!

地点:NILAI Taman SemaraK(只有一间按摩店)

国籍:Sarawak妹

号码:唔知道

年龄:超过35-50岁

样貌:0/10(唔掂)

按摩:8/10(按摩仲可以)

态度:0/10(全程都静静)

身材:0/10(睇我放既比如图)

轻吻:0/10(当然冇咯,我会喷)

笑容:0/10(之从睇佐第一眼之后就冇睇过拒了)

胸部:0/10(唔知道)

皮肤:0/10〔超粗〕

伤害:一个小时50,一个小时半65,两个小时85

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

wookie + 3
7612660 + 2 勇气可嘉==
malaysian + 5
funnytey + 1 图文并茂
王小明 + 3 感谢分享

重量级人物

好懒恐怖的翻车。

呵呵,恐怖叻,免费我都不要。

评分

kennysim3 + 3

哈哈哈哈哈 。。。跳下翻车舞先

很可怜的安全哥
下次会更好 。。。

kamyiwai 发表于 2014-8-26 15:04
重量级人物

是超重量级才对!!嘿嘿

heavenam2 发表于 2014-8-26 15:45
好懒恐怖的翻车。

翻懒到落深海…!不知有看到MH370没!!!

评分

heavenam2 + 10 + 5 恐怖!!

大大你真的是笑9死我

大大~你你你翻到應一應啊

kamyiwai 发表于 2014-8-26 15:04
重量级人物

系“超级重量级”先真!!!

heavenam2 发表于 2014-8-26 15:45
好懒恐怖的翻车。

真系几恐怖,依架仲“”紧!!!

chongkee 发表于 2014-8-26 16:10
呵呵,恐怖叻,免费我都不要。

唔系免费,卑返钱我都唔要!!!

sherk414 发表于 2014-8-26 16:13
哈哈哈哈哈 。。。跳下翻车舞先

很可怜的安全哥

最开心系你了。。。

“山水有相逢”兄弟!!!

呵呵,我会反胃。

jacky7657 发表于 2014-8-26 16:21
是超重量级才对!!嘿嘿

系超级,你少个级字,哈哈!!!

jacky7657 发表于 2014-8-26 16:21
是超重量级才对!!嘿嘿

楼主可能喜欢这味

safety 发表于 2014-8-26 17:06
系“超级重量级”先真!!!

你有摸她吗?肉肉应该不错吧

safety哥,你朋友的朋友跟你们有仇,是吗?还是你朋友歉他很多钱,酱来陷你们,哈哈哈

safety 发表于 2014-8-26 17:07
真系几恐怖,依架仲“震”紧!!!

宁可不要钱,起身捡回小命落跑

然后回去 对淋 那个介绍这康头的 木楷

safety 发表于 2014-8-26 17:13
最开心系你了。。。

“山水有相逢”兄弟!!!

我都翻过啦 。。。
米是其待 。。。下次会更好

我今天剛剛屌了一個比這個照片瘦的馬來妹。。。現在無限懊惱中

jacky7657 发表于 2014-8-26 16:24
翻懒到落深海…!不知有看到MH370没!!!

我都系禁觉得,好7惨,晚上会发恶梦

食得瘦肉多
間中
都要吃d肥肥白白的肉
安全兄

真係好9搞笑

vvv111222 发表于 2014-8-26 20:55
我都系禁觉得,好7惨,晚上会发恶梦

楼主的老二,现在听到(Sarawak)看怕都会(缩阳入腹)!嘿嘿…最高境界^ _ ^