WishCT - 愿望城市

用户注册

口暴卤味 第九集

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我李卤味又浦头啦,各位兄台好吗?最近唐人七月有冇D乜特别事件发生啊?我就被鬼吓啦,搞到我拉拉淋去揾个奶妈黎定下惊!
讲到奶妈就当然系我首选geh奶妈服务高手,又系天马geh 18号啦!
上到去天马睇到几条越南妹geh质素都几唔错,但系我就系想揾奶妈定惊,有奶妈甘geh服务高手帮我定惊,肯定舒服晒!至于奶妈geh服务有几好野,试过你咪知咯!
俾奶妈定完惊出黎之后就遇到事头婆,事头婆仲介绍我话有个按摩高手同口爆高手俾我,仲叫埋个两个高手出黎俾我过目。个按摩高手系个后生女越南妹,22号,事头婆话哩条22号以前系越南系做按摩geh,所以按摩技术冇问题,个样又生的几正,可以考虑!另外一条口爆高手就系55号geh越南妹,又系后生geh,个样仲正过个按摩高手,搞到我两个都想试!但系毕竟人老佐,体力冇甘好,应付唔黎,唯有记住哩两条好野,下次上黎再试!

日期: 2014年8月19号
地点: 大城堡 - 新天马
名字: 18号
国籍: 中国
年龄: 熟女咯
样貌: 6/10 (唔差咯)
身材: 7/10 (熟女身材)
胸部: 7/10 (虽然系堕,熟女嘛,但系大波有大波geh好处,可以玩到D唔同geh野)
舌吻: 冇念过要
鲍鱼: -/10 (唔淋知,冇去睇,冇去撩,我净系想享受俾佢服务)
口交: 8/10 (好落力,含淋到我抽筋甘制)
按摩: 8/10 (系食过下夜粥geh按摩技术,唔系钢琴手)
GFE : 7/10 (服务一流,工夫好)
服务总结: 8/10 (师傅级数,正所谓要功夫服务就要揾熟女,后生靓妹geh功夫就比较差,但系有样有身材,睇你要D乜就去揾乜咯!我中意佢geh按摩同前戏功夫,系一种享受!)
伤害:110 (全包)
回头: 后会有期

评分

evilmaycry + 2 感谢分享
Newil + 2

师傅级数,赞啦!

不錯不錯不錯不錯不錯不錯

支持两条奶的18号!!