WishCT - 愿望城市

用户注册

豪哥康头!我终于尝试到了(图+图)!

先要多谢豪哥卑我既康头,之前都有问豪哥攞过康头,不过我SMS去既时候冇人回复,我等佐几过钟都系一样,冇人回复,我就问豪哥,豪哥话我好迟先SMS去温人地,系依度我要同豪哥講,同你攞完电话之后,我最多系隔两三日就SMS去了,都系冇人回复,可能就系依两三日女女走佐了,哈哈。。。

就系几日前,我信息卑豪哥,同豪哥講我之前同拒攞既电话号码全部冇回复,豪哥睇完我既信息就快快在卑一个号码卑我,叫我在试一试,果然系一位好版主,绝对唔会亏待我地班狼,哈哈。。。

今次攞完号码之后,就系第二日我就SMS去了,掂知。。。都系等佐差唔多一个小时都系冇回复,我本来打算要信息卑豪哥了,话卑豪哥知都系一样冇人回复,就系我信息写到一半既时候,我电话信息响佐,当时我仲没意识到,等我打完信息既时候,我先意识到应该系条女女SMS回复我,我就快快开黎睇,原来真系拒SMS回复我,信息内容系话卑我知地点系边度,当我地沟通完一轮之后,就约定佐时间了,终于。。。

终于我都等到放工时间了,就快快SMS同拒講我大概多15分钟就到,掂知我唔使10分钟就到佐,好心急,哈哈。。。

去到指定地点,我SMS卑拒话我已经到佐,掂知都系一个字。。。等。。。等佐大概5分钟,拒SMS返黎,同我講,来啦~~~哇!如果系真人把声,我应该顶唔顺了,哈哈。。。

带住心急既心情系门口度等拒,终于都见到了,身材娇小玲珑,样貌属于学生妹型,一见面大家都唔出声,拒有拒开门,我有我行入去,入到去我就系第二个门口度等,因为拒要锁门,等拒锁完门之后,大家就一起入去了,一入去我就问拒系唔系一个人住,拒话唔系,有几个一起住,然后就卑我见到一个了,不过我冇乜望拒个样,就快快走入去女女间房,坐住先,因为头先系出边等到好热,成身汗,坐住休息下先,掂知。。。

“丑夫终需见家翁”,拒既另外几个同屋女女叫我帮手拒地开总电制,因为拒地其中一条女女既房间跳电佐,拒地又唔敢开,所以叫我帮帮忙,我唯有帮忙开了,拒地仲一直唔该唔该,講个D走佐少少音既“广东话”,几个同屋女女我一次过睇晒,全部都。。。哈哈!!!

开完电我就快快走返入去间房度,都系一样坐住,条女女就系我身边开始自己除衫了,然后同我講,我们去冲凉先,唔使几秒,条女女已经一丝不挂企系我面前了,我当时就已经顶唔顺佐,就快快问拒要条毛巾,仲卑拒话我怕丑,哈哈。。。

拒帮我除裤既时候,拒仲话,我不要看你了,不过我细佬就唔觉意弹到拒块面,哈哈。。。

大家都除晒衫裤了,就包住毛巾行出去冲凉了,行出去既时候我先睇下有冇人,女女就话,没人的,全部在房间了,听完我就快快行去冲凉房,条女女帮我冲凉,搞到真系好似冲凉,同我洗晒全身,只系差佐冇洗头,哈哈。。。

冲凉过程都可以,同条女女有講有笑,仲间中抽下拒水,摸下拒屎忽,拒又用屎忽磨擦我细佬,几爽一下,帮我洗完之后,拒叫我先返房等拒,我就快快飞返去房间等。。。

拒一返黎就先帮我抹身,抹完身之后我就训落去张床度,拒叫我等下先,因为拒要放一张毛巾系床上,叫我训落张毛巾度,拒完拒张床唔干净,哦~哦~哦~,之后我就问拒,同拒一起住既女女有冇做,拒话有啊,仲问我要唔要双飞?三飞?还是几飞,我头先睇晒D女女了,我就快快摇头唔要了,然后大家就一起笑。。。

一训落去拒就爬上黎我身上,先用波波磨擦一下我身体,然后就开始进行
“猫舔”了,先从我颈度开始一直“来”落去我乳头度,然后在慢慢去到我细佬,去到我细佬既时候,拒话要试一试吹咁X既,然后又话没试过,哈哈。。。

拒先开始慢慢“来”我细佬,过后就含了,含功都唔错,会上上落落,绝对有学过,含下细佬又“来”下蛋蛋,一流,含佐我好耐,然后话我既很X很难吹,因为拒个口比较细,所以比较难,之后拒就开始帮我细佬雀雨衣了,雀完雨衣之后,拒就自己先骑上黎了,然后又话,好想试下咁大既,不过。。。拒用手放佐好耐都放唔入,我唔理拒,等拒自己慢慢搞,终于都卑拒放入佐鲍鱼了,一放入拒就先黎一个痛苦表情,眯晒眼睛,嘟晒嘴,我就问拒,很痛吗?拒话,没有,好爽啊!!!

习惯佐之后,拒就开始骑我了,先黎就系普通招数骑我,一边骑一边“来”我乳头,几爽一下,过后就转换招数,用双手按住我双乳,打桩机招数骑我,一直骑一直淫叫,不过唔敢太大声,因为有好多同屋女女系度,只系拒越骑越过瘾,越骑越快,越骑越叫大声,哈哈。。。

骑完第二个招数,拒就在出多一招,就系成个人训落黎我身度,双脚夹起黎,如同一条直线,同我一样一条直线,我就哇一声,新招数哦,拒就问我,爽吗?我当然话很爽,我没试过呢,然后拒个头就爬落黎我身度,用第三个招数骑我,犀利哦,咁样都骑到,劲!!!

第三个招数完毕,拒起身,问我,你有什么招数,让我爽一下,结果就轮到我了,拒起身,训落张床度,我起身,爬落拒度,我就话,就这一招而已,没有了,拒都话,只有一招吗?我:嗯!!!哈哈。。。因为岩岩放工,有D攰,唔想搞太多花款,所以我决定一招定输赢,开始抽插拒了。。。

开始我先慢慢抽插,过后我就成个爬落去拒身度,头向枕头,我不要舌吻,因为我咳嗽,不想传染卑人地,一爬落去拒都好配合,用双手扎住我屎忽,用力推我屎忽抽插拒,我自己就越插越快了,插到拒系我耳边话,快点,快点,插佐几百下之后,我在次起身,用普通招数快速抽插拒,我一边插,一边睇拒个表情,高潮样唔系几靓,卑我差到拒高潮不断,我越快拒个表情就越难睇,唔知系唔系攰既关系,插拒好耐一下都没出,拒就应该高潮几次了,因为期间拒有少少抽筋现象,最后我唯有在加快速度,用我最后既力量冲刺,终于我都爆发出黎了,速度开始慢佐落黎,拒都应该知道我爆发佐,望住我话我:攰死了系唔系,我就回应,系咯,攰死了。。。

之后我起身,半跪状态,拒帮我拔套,叫我训一下先,我地训一下之后,拒起身去冲凉,冲完返黎我都系训住,拒冇叫我去冲凉,完全唔赶场,不过我都唔训了,就起身,拒问我要唔要洗一下,我当然要咯,同头先一样睇下出边环境,冲完在睇下出边环境,然后快步返房,拒帮我抹乾,雀完衫之后就在坐一下,同拒倾下计,然后卑标价加佣金,
拒叫我介绍D人过去,不过。。。你地唔好问我要电话号码,如果要电话号码就温豪哥攞,因为依个康头系豪哥既,所以你地要就问豪哥咯。。。

地方:林木街(一个你估到估唔到既地方)

名字:小婷

年龄:25岁(绝对符合依个年龄)

国籍:中国

身材:7/10(娇小玲珑,细细只)

波波:7/10(波波都有扎手既,唔大唔细)

鲍鱼:6/10(有毛,时紧时松,哈哈)

口交:8/10(含到我满意为止,含好耐一下)

服務態度 :10/10(对我既态度满分了)

样貌:8/10(本人觉得拒似学生妹型)

赶场:10/10(绝对唔会,仲叫我休息多一下先走)

伤害:120加10(冇散钱,下次去在卑过)

回頭:肯定会,不过唔要放工去了,要夜晚去

结论:

地方环境虽然唔系几好,不过胜在够隐蔽,你绝对估唔到地点系边度,有去过既兄弟,你地话系唔系???
以上都系我本人既经历,如果你地去到唔一样我既,千其唔好骂X我,因为女女都有心情既,女女都会有脾气既,唔系个个都可以得到好既待遇,知道冇!!!

先卑张胸围相你地过下瘾先,哈哈!!!

加少少劲爆,睇下屎忽就好咯,哈哈!!!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

raymond9125 + 3 感谢分享
Filtron + 3
淫狼满屋 + 1 感谢分享
alex82 + 1 這個腿。。
Tigerhood + 3

嗯!safety 老兄又吃到好料了

safety兄,小婷漂亮吗?

老细,又吃到好料哦。恭喜吖

去年就来了。有点黑黑的。

有按摩,有下水,又便宜,芙蓉真的是人间天堂。

原来芙蓉也有很多康头的,大大很满意喔

大禍 啦! 災睇就扯旗 ! 唔知個樣好唔好睇? 靚唔靚啊?

冲啊!!!!!何时可以介绍给小弟。。。

哈哈,豪哥真汉子也!

你不是扎骨罢了么 ???

放相都得嘎不过最好就遮住嘎眼  唔好令女女难做

哈哈我时常看他们去附近小贩中心吃东西。。。。。

funnytey 发表于 2014-7-15 17:09
嗯!safety 老兄又吃到好料了

对我黎港系唔错。。。多谢支持!!!

kenzai123 发表于 2014-7-15 17:11
safety兄,小婷漂亮吗?

各花有各眼,个人睇法唔一样,如果你问我,我觉得靓!!!

评分

王小明 + 1 我很赞同

ctg 发表于 2014-7-15 21:05
去年就来了。有点黑黑的。

你第一个去试既,系唔系???哈哈~~~

chongkee 发表于 2014-7-15 22:08
有按摩,有下水,又便宜,芙蓉真的是人间天堂。

哈哈,系丫,有时芙蓉D价钱真系平哦,KL一定温唔到!!!

vvv111222 发表于 2014-7-16 00:12
原来芙蓉也有很多康头的,大大很满意喔

系丫系丫,我好满意,唔错唔错,我会在去温拒!!!

kentchin 发表于 2014-7-16 00:29
大禍 啦! 災睇就扯旗 ! 唔知個樣好唔好睇? 靚唔靚啊?

各花有各眼,个人睇法唔一样,如果你问我,我觉得靓!!!

蓝海洋 发表于 2014-7-16 02:17
冲啊!!!!!何时可以介绍给小弟。。。

你要问豪哥咯!!!

heavenam2 发表于 2014-7-16 07:23
哈哈,豪哥真汉子也!

豪哥唔错哦,好多康头既,哈哈!!!

sherk414 发表于 2014-7-16 09:20
你不是扎骨罢了么 ???

我系锺意扎骨,不过。。。我耐耐地就去落一次水既,我之前都有写过一马酒店,AST美伦啊,你无睇???

正牌豪哥 发表于 2014-7-16 09:49
放相都得嘎不过最好就遮住嘎眼  唔好令女女难做

豪哥,如果有样我一定遮住样既,哈哈。。。
仲有,豪哥,同屋既都有做哦,有几个!!!

skf123456 发表于 2014-7-16 10:35
哈哈我时常看他们去附近小贩中心吃东西。。。。。

你系第二个试车既,哈哈!!!