WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?卑水晶广告“坤”佐(幻想图)!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

本骨魔第二十九篇按摩篇!!!

有一日我楂紧车既时候,停系红绿灯既时候,我望一望D广告布条,见到一个布条写“特价”全身按摩只收20++,脚底按摩只收10++,在睇一睇原来系水晶广告,见到咁平,我就确定温日在上去帮衬了。。。

到佐第二日,我有个朋友黎温我饮茶,倾下倾下就倾到按摩,然后拒卑我睇几张相,全部都系PRC,系水晶做既,又“特价”,所以我决定今日放工去帮衬拒。。。

终于都等到放工时间了,就快快楂车去睇下,去到就快步快步走上去,入到柜台,又系有条外劳黎招呼我,然后有条肥女女企系我隔离吃鸡翼,又唔走开,叫我掂睇价钱啊。。。

过后我同条外劳講英文,拒又用返英文回复我,之后个柜台有条后生仔问拒掂解用英文回复我,又话拒英文好犀利咩,我:℃#$℃$%℃¥¥℃!(唔卑人講英文既)!!!

然后我就先去个厕所,在出黎睇价钱,掂知。。。卑广告“坤”佐,又话过期,又话时间唔岩,吊!!!

不过都既然黎到,我就随便拣一个配套舒服下咯,本来打算唔要既,因为条肥女用手指住一条女女,话系拒帮我按摩,我一睇就ON拒咯,然后拒介绍我配套,话按摩加油加拉筋,我就连价钱都冇睇就跟佐条靓PRC上楼了。。。

条女女叫我除晒衫裤,然后拒要出去攞野,我等佐大概五分钟,条女女入黎,哇!换佐条裙入黎帮我按摩,爽咯。。。

之后拒就放佐一条毛巾系我前面,然后跪佐落黎系我头前面,我抬头一望,哇!睇晒咯,条底裤几可爱,HELLO KITTY既,哈哈,我都系第一次试咁样既按摩,第一次试条女女雀裙跪系我前面帮我按摩。。。

过后拒就用手帮我按摩背部,个鲍鱼一直顶到我个头,对波波又时不时压住我背部,真系爽咯,最爽就系拒推到去我屎忽既时候,简直系成个鲍鱼压落黎我头度,哈哈。。。

值得一赞,条女女按摩功夫唔错,力水好劲,我卑拒按到都快训着了,之后就系按摩我屎忽,都系一个字。。。爽!!!

然后就系按摩大腿同小腿了,按摩紧大腿既时候,拒都会轻轻摸下我细佬,拒摸我一下,我就跳一下,我故意既,拒见到又会继续摸,哈哈。。。

搞掂完我后面,叫我转身,转身之后拒先帮我按手,坐系我隔离,我就时不时会见到条HELLO KITTY底裤,哈哈,按摩禁我既手时,我就顺便摸下拒D皮肤,皮肤几滑一下,通常D中国女女皮肤都系比较滑,然后拒问我,掂解留长头发?我话习惯了,唔会热既。。。

过后拒又问我,叫我估拒几岁,我加假假意在摸一摸拒皮肤,摸拒大碑,然后话应该系21岁左右,拒话,大概是这样的岁数,我:哦!!!

按摩完两只手,拒问我要唔要按摩大头,我唔要,因为通常我都唔要按大头,叫拒按摩细头就好,哈哈,拒听完就笑,然后就遵系我隔离,先手手慢慢抚摸我细佬同蛋蛋,都系一样卑我睇晒条HELLO KITTY底裤,过后我问拒,掂解换一条裙黎帮我按摩,唔怕走光???

之后拒答我,不怕啦,也没什么东西看,只是内裤而已,我换衣服是因为等下要出去吃饭,我:哦,可是你的内裤很可爱啊,一话可爱,拒对脚开仲大,然后问我,可爱吗?我当然答:可爱可爱,哈哈!!!

按摩完我细佬之后就系重头戏了,拒成个人训落黎我隔离,用脚一直撩我只脚,然后慢慢帮我打,打佐两三分钟,拒望住我,在慢慢用嘴靠近我乳头,然后问:可以吗?我:当然可以,一话可以拒就“来”落黎了,一边“来”乳头,一边打系几爽既,不过。。。

始终都系唔掂,拒都系一样帮我打唔出,又嘴我块面,又“来”我乳头都系唔掂,之后拒话,你很强哦,和你女朋友做爱她一定爽死,我就话,当然咯,哈哈。。。

之后拒唔放弃,一直出绝招,都系唔得,叫我幻想同拒做紧爱,我话,那里可以幻想到,都不是真的,拒望住我,卑我睇淫样,又做呻吟声,都系唔掂,然后在问我,怎么办,你不出我过意不去啊,我话:没关系,不出不用紧,我不会生气的,就算拒叫我扎拒波波,我都系一样唔会出既,所以我冇要求,扎佐都冇用,因为等下扎佐落去又唔出,又要卑小费就惨咯。。。

拒训系我隔离一边摸我细佬,我地就倾计,我同拒講,其实我唔系几锺意拉筋,所以我通常都唔要拉筋既,拒就话:谢谢你,让我多赚了一点,可是要你浪费钱了,我过意不去啊,我话:不用过意不去的,给我亲一下就可以了,拒问我:可以吗?我就直头嘟起过嘴,拒就锡落黎了,大家舌吻起来佐,哈哈。。。

我差少少就爆发了,差唔多要爆发既时候,好采拒停手佐,如果唔系就惨咯,哈哈。。。

过后拒话叫我下次返黎温拒,不过唔好要配套,真系按摩就好,我就问拒,可以只是按摩的???拒话,当然可以啊,不过。。。如果只是按摩的话,房间的们不能关,要打开一半,我:吓!!!

D生意招数果然犀利,只系按摩唔卑关门,仲要打开,卑人见到既,所以你地如果只系选择按摩唔要拉筋,就系要打开门卑人睇到了。。。

时间到了,拒话真的不要出吗?我话,不要(因为拒都打唔出),講完又舌吻一轮,然后我起身雀衫走人,走时总叫我记得返黎温拒,叫我要冲凉配套,我:。。。

落到楼下要找数,卑柜抬女女号码牌,然后柜台话:122。。。我:(心想,哇!咁贵!),同其他按摩院既按摩一样,不过价钱差好远,其他按摩院按摩一小时包油包拉筋都系50-60啧。。。拒贵一倍,真系丫,冇变咯,我下次真系要睇心情先决定温唔温拒了,普通按摩加拉筋都要122,吓死人了。。。

地点:水晶按摩保健中心(LOBAK)

国籍:PRC

号码:239号

年龄:2X岁

样貌:8/10(样好靓,仲有一粒哨魂“墨”系嘴边)

按摩:10/10(按摩满分了)

态度:10/10(态度都系满分,你唔出拒仲会过意唔去,又主动)

身材:6/10(身材差少少,虽然瘦,不过有拜拜肉,奇怪!)

轻吻:9/10(一流,妹妹学过既)

笑容:9/10(笑容唔错,会一直笑)

胸部:0/10(我冇扎,不过应该都33)

皮肤:8/10〔皮肤几滑一下,又白〕

伤害:122(超贵,只系普通按摩同拉筋)

注:我可以既野你没必可以,如果你唔可以千其唔好骂X我!!!

女女叫你自己幻想,所以就放D幻想图卑你地睇!!!

评分

非娼客 + 3 已证实质素
luvbaby + 3 实话实说
funnytey + 1 感谢分享
王小明 + 3 图文并茂
turker9696 + 2 感谢分享

hi hi又放......但是哪裡真的很貴

在忙着,等下才看。

谢谢楼主分享。

俾完分走人

你這條長毛飛,成日到處吃好嘢

cc_fei 发表于 2014-7-11 14:30
hi hi又放......但是哪裡真的很貴

真系好贵,我都卑拒吓到(价钱)!!!

chongkee 发表于 2014-7-11 14:32
在忙着,等下才看。

做正经事紧要,等下有时间慢慢睇!!!

wmwwmwwmw 发表于 2014-7-11 15:08
俾完分走人

唔好走得甘心急!!!

kamyiwai 发表于 2014-7-11 15:21
你這條長毛飛,成日到處吃好嘢

犀利,果然有读晒我写既。。。哈哈!!!
我唔系长毛飞!!!只系头发长D啧。。。

RM122的按摩,差不多是吉隆坡的价钱咯。

chongkee 发表于 2014-7-11 16:33
RM122的按摩,差不多是吉隆坡的价钱咯。

加多十几块可以落水咯!!!

safety 发表于 2014-7-11 16:34
加多十几块可以落水咯!!!

就是咯,很贵下。有没有劏你呢?

chongkee 发表于 2014-7-11 16:38
就是咯,很贵下。有没有劏你呢?

无劏人,系甘既依个场,系芙蓉最贵既场黎既!!!

safety 发表于 2014-7-11 17:10
无劏人,系甘既依个场,系芙蓉最贵既场黎既!!!

这么贵,有生意吗?

真希望我可以遇到那么好的邪骨
抬头看猫咪底裤啊。。。

之前我有去过 。。。
她有叫我拉根 。 但我没要
那边好像是轮流的 。。。没的选 mm

只要你满意就好

冲凉配套有特别的服务?

sherk414 发表于 2014-7-11 19:58
之前我有去过 。。。
她有叫我拉根 。 但我没要
那边好像是轮流的 。。。没的选 mm

可以选的喔。。。如果知道号码, 应该没得照镜。。

manywater 发表于 2014-7-12 12:28
可以选的喔。。。如果知道号码, 应该没得照镜。。

去了 。。
服务 so so ...
也没再上过了

冲凉更贵200
多,只是给你摸摸而已。。帮你冲下凉

进来看照片的。。。

waaa...d hello kitty underwear....