WishCT - 愿望城市

用户注册

终于将 “强奸犯” 绳之以法 (续集已经出街 - 2楼)

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

就如标题,我终于系强奸犯要潜逃返国之前将佢绳之以法!

话说我已经布下了天罗地网好长一段时间,为咗要捉拿佢归案,终于皇天不负有心人,给我捉到佢!佢系边个?咪就系大名鼎鼎既小薇!

听闻很多大大都被佢凌辱咗,所以我就为民除害,深入虎穴!

我已经久仰佢既淫名,但系无机会去会一会佢。跟住就收到风话佢会潜逃回国,所以就系最后一日缉拿归案!当日我一下班就同二师兄乔妆成普通市民上去,咁巧合佢出咗去。时机来了,我就快快布下机关等佢返来。

终于等到佢返来,足足等咗半个时晨。佢见到我等佢咁久,就不疑有诈,当我系佢既其中一个猎物。一进到房,佢已经急不可待既强吻我,跟住就除晒我啲衫。过后佢就拉我去刑房(冲凉房)继续凌辱我,但系我要强忍,等待机会。

在刑房里,佢竟然百般刁难我,包括佢叫我帮佢洗头发,仲要对我下重刑(水中箫)!我强忍,终于被我捱过咗佢百般既凌辱。

待续…

评分

绝恋处女座 + 3 图文并茂
sky6385 + 1
funnytey + 1 感谢分享
ck5849 + 3
laubeh + 1 原创内容

续集开始!上一集讲到边度啊?

啊!系啦,捻到啦!

卒之比我捱过佢系刑房对我既百般凌辱,佢就将我带到佢既密室继续佢既重刑!佢具然迫我帮佢按摸,但系佢万万估吾到系我帮佢按摸既时候我已经施展我既其中一门独门绝学 - 葵花宝典失传已久既绝技"捻花指"!我用捻花指系佢身上每一个穴位都灌入我的内功,但求可以震住佢!过后我再用我既"翻云掌"来拍打佢既背后,佢果然系功力深厚,具然可以抵挡得住!

当我想进一步既时候,具然给佢一个吾觉意趁虚而入,被佢把我翻过来然后施展佢既绝学 - 九陰真经既"无套口交",再加埋"猫藻"功,佢果然系名不虚传!佢系用猫藻功从脚指打住上到偷袭我既小弟,无咁上下功力都顶吾住,我立刻施展少林功夫"一柱擎天"来回应,得以保住我既小弟。

毙!过后佢见得逞吾到,具然放暗器-"血滴子"(避孕套)来套住我小弟,吾给我出我既"舔嗨神功"!佢立刻用"千斤坠"坐上来,压住我吾给我走!好彩我都吾差,我也有一招"千斤顶"来回应佢。

经过数百招过后,我见佢开始累,我立刻乘胜追击把佢翻过来,把佢双腿两边的漆头高按住向两边分到最开,跟住我用小弟施展咗大理段氏既"一阳指"直捣佢既妹妹!佢知道我既历害,开始挣扎了。我见到这样,立刻把佢压住,跟住再用口封住佢既囗,以免佢使出"鬼哭神号"!最后经过一倫恶斗过后,我终于用我最后一招六脉神剑既最后一式 - "六剑合一"把全部都射进去(套里)把佢打败!

但系我都元气大伤,需要闭关养伤!

名字:小薇
胸部:B  8/10
身高:158左右
服务:口交,猫澡,做愛 9/10
样貌:笑容好,调皮  8/10
鲍魚:无机会吃,多毛 9/10
女友感:9/10
回头:一定会

评分

heavenam2 + 10 + 3 十分吾错
centaurus + 1 哈哈。。。。很有创意!
sky6385 + 1
alex1985low715 + 1 精彩!
silverduck888 + 3 他马的锦都得-_-#

甘都得,仲有勒?边时待续开始啊?好心急

她被你抓到,嚇到來紅,害到我沒得見識她

喂,开头如此不错,千万别虎头蛇尾让我失望

Leonidas 发表于 2014-6-30 00:30
甘都得,仲有勒?边时待续开始啊?好心急

哈哈哈,大大卑哋耐心,好料沉底。。。我文采无咁好,需要时间酝酿。。。

kamyiwai 发表于 2014-6-30 07:21
她被你抓到,嚇到來紅,害到我沒得見識她

金兄,听讲你都系遭遇过她的毒手哦。。。

heavenam2 发表于 2014-6-30 07:33
喂,开头如此不错,千万别虎头蛇尾让我失望

哈哈哈,我一定吾会令大大失望的。。。

kobeair 发表于 2014-6-30 09:28
金兄,听讲你都系遭遇过她的毒手哦。。。

我都沒有掂過她

kobeair 发表于 2014-6-30 00:12
自已坐返

舉報你

kamyiwai 发表于 2014-6-30 12:53
我都沒有掂過她

真系?你竟然逃脱她的魔爪?

yumchong 发表于 2014-6-30 12:58
舉報你

要咁对我吗?我流来part 2啊。。。

钢铁侠又搞神秘了。。。。

loveking7266 发表于 2014-6-30 13:01
钢铁侠又搞神秘了。。。。

边有 “又” 搞神秘啊,我第一次 “待续” 哦。。。

屌,人地走左你先之来LCLY,鄙视你!!!!

hamsap696969 发表于 2014-6-30 13:06
屌,人地走左你先之来LCLY,鄙视你!!!!

哈哈哈,咁裹日都系她最后一日咗啦,无分别咯。。。

kobeair 发表于 2014-6-30 12:59
真系?你竟然逃脱她的魔爪?

都給你叼跑了,我還有什麼話說

又被人强奸了?

kamyiwai 发表于 2014-6-30 13:20
都給你叼跑了,我還有什麼話說

我点知你系她的漏网之鱼,早知叫她奸你先咯。。。

泰子2914 发表于 2014-6-30 13:38
又被人强奸了?

吾系又被人强奸,而是裹日去抓强奸犯。。。

kobeair 发表于 2014-6-30 14:34
吾系又被人强奸,而是裹日去抓强奸犯。。。

是不是啊

kobeair 发表于 2014-6-30 14:32
我点知你系她的漏网之鱼,早知叫她奸你先咯。。。

不要說啦,不開心鳥

小薇是么水???

九吾搭八,写到又古装又时装