WishCT - 愿望城市

用户注册

口暴卤味 第七集

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我李卤味又浦头啦,各位兄台好吗?我就唔系几好啦,前两日搬野扭淋到条腰,搞淋到我条腰又酸又痛,寻日酸到我顶淋唔顺,一于去揾个人帮我条腰按摩两野,念黎念去都唔知要去边淋度好,个天气又甘淋热,啦啦临揾个近D geh地方就手就算啦!结果就上淋佐去天马!

上到去之后问一问,结果都系揾返18号,入到房之后我就同18号讲我条腰geh问题,要佢帮我注重腰部按摩,冲完凉返入房就趴住俾佢帮我按摩条又酸又痛geh腰。佢geh按摩系唔错,开始果阵真系好淋痛,痛淋到我唔叫都唔得,佢话要忍住痛,过后就会比较舒服,我惟有死忍,按摩完之后真系有感觉到比较好D,比较松D。佢问我要唔要服务,我话头先痛到我淋甘,唔知会唔会硬,佢笑佐一下之后就开始帮我服务,开始个阵我就真系唔乜感觉,佢都问我有无甘夸张,佢话就唔信整唔到我硬,佢开始帮我含,含无几野之后系有D感觉,但系硬唔晒,我建议佢用佢对大波夹住我条淋黎摩擦唔知会唔会快硬D?佢听佐之后就照我意思去做,结果佢用对大波夹住我条淋摩擦无几野之后就变得好淋硬,佢继续系甘夹住摩擦,我就爽淋到训住俾佢搞,过后佢就再帮我含,我geh手就系甘去渣佢对大波,系甘又含又渣直到我爆入佢口度,爆佐之后佢依然唔肯放过我甘一直系甘博命含,最后哩野真系会拿命,搞到我抽筋甘制!爆完之后我就训住休息,等佢帮我清理,休息佐一阵之后我就去冲凉,然后返房着衫,出去俾钱走人。

日期: 2014年6月1号
地点: 大城堡 - 新天马
名字: 18号
国籍: 中国
年龄: 熟女咯
样貌: 6/10 (唔差咯)
身材: 7/10 (熟女身材)
胸部: 7/10 (大波,但系堕,熟女嘛)
舌吻: 冇念过要
鲍鱼: -/10 (唔淋知,冇去睇,冇去撩,我净系想享受俾佢服务)
口交: 8/10 (好落力,含淋拼命女郎,含淋到我好抽筋甘制)
按摩: 8/10 (系食过夜粥geh按摩技术,唔系钢琴手,俾佢按摩到条腰系有松D)
GFE : 7/10 (服务一流,工夫好)
服务总结: 8/10 (师傅级数,正所谓要功夫服务就要揾熟女,后生靓妹geh功夫就比较差,但系有样有身材,睇你要D乜就去揾乜咯!我中意佢geh按摩同前戏功夫,系一种享受)
伤害:110 (全包)
回头: 后会有期

腰酸痛,冇乜心情写,求其算啦!

评分

badking + 3 18号。我的最爱。。可是近排在坐牢中
chausiong + 1 18熟女
sexmonster + 3
Jokerghost + 1 感谢分享~~
ck5849 + 1

哈哈,有享受到就好

李先生,看你的FR写得很淋爽那样。。。。 👍

谢谢大大分享。广东音还是不习惯。

支持一下。。。

熟女有熟女的好哦!特别温柔体贴,善解人意!!!

冇图的李卤味好似失色咗好多

出了后。。腰会更痛吧!!

路过支持下卤味。。。哈哈

谢谢大大的分享~~还真是个很会含淋的美眉哦~~

久久出一篇报告。。。支持支持