WishCT - 愿望城市

用户注册

雪隆邪摩?Spring休闲馆,值得一赞既宾妹(图)!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

帮你打下广告,因为。。。我终于都帮衬你了,请睇广告贴第六楼,哈哈哈!!!
http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D1

之前我在芙蓉写过一个艳遇贴,不过。。。约定晒时间之后,卑“老水”扫场,搞到我既艳遇煲晒汤,个泰国女女仲卑“老水”送佐返泰国,真系惨,早知道第二次去温拒按摩既时候就直接带出去上,唉!!!

依个连接系我得到艳遇既连接。。。
http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D1

依个连接系我失去艳遇既连接。。。

距离失去艳遇既第三日,我有事情要上一上沙登做,搞掂完D事情之后,我就走去SOUTH CITY行下,因为没装修之前我去过一次,个时我见到有好多按摩店系依间商场入边,仲时不时有D中国美眉向我挥手,叫我去按摩,不过个次唔系几方便,所以冇入去,不过今次入去系装修完之后,D按摩店全部冇晒,而且仲变的比之前更静,冇几间店开档。。。

行佐一下,就快快打电话卑我朋友,温拒出黎饮茶,朋友叫我过去蕉赖温拒,我都可以,就楂车过去温拒,由沙登过去蕉赖只系25分钟就到了。。。

温完朋友吹完一轮水之后,我就提议叫我朋友带我去睇下女,朋友问我要去边度睇,我就话先去“大城堡”睇下先,之后就买单飞车过去了。。。

去到“大城堡”大概只系6点几,仲早,就慢慢楂车兜下睇,期间见到好多都系愿望有打广告既场,仲有好多愿望冇打广告既场,不过我朋友话如果冇打广告既场,大多数都系正经场。。。

兜下兜下,唔使十分钟就已经兜晒所有“大城堡”既按摩场,之后我朋友又在提议叫我过去“旧古仔”,拒话个度仲多,我都冇乜意见,因为系“大城堡”过去“旧古仔”都唔系好远,好快我地又到佐“旧古仔”了。。。

都系依然一样兜下睇先,从“大城堡”一直兜到“旧古仔”,雪隆就系雪隆,D康头就系多到睇到眼都花,不过就唔够新山紧要了,新山系睇到我“花多眼乱”可以话成排店都系按摩店既。。。

我同我朋友都兜佐好耐了,不过。。。由于“大城堡”同“旧古仔”系比较难温车位,所以我地其实都唔想兜咁耐既,哈哈。。。

不过。。。上天不负有心人,兜到一个地方既时候,终于卑我地见到个车位了,就快快放好架车,放好之后就落车睇下附近边度有靓TEMPAT了。。。

就卑我地睇到愿望红场“绿洲”,不过。。。唔好意思了,由于你楼下个间“笨珍云吞面”劲好生意,坐满晒人,搞到我地唔好意思行过去了,等下次拒生意冷谈D既时候在帮衬你。。。

之后我地在望一望附近,就见到对面之前有人写过既“美鑫”,不过今次系先打电话入去问下,接电话既系一位女生,唔知我系唔系心急过头,第一句就问人地,「依度系唔系落水场」,掂知劲搞笑,个女生答我,《我地依度唔系落水场,系游水场》,哈哈哈,之后拒就一直开玩笑了,然后收线,所以最后我都系问唔到野!!!

问唔到野就打算在睇下四周围,之后就见到我决定帮衬既“SPRING休闲馆”了,今次唔打电话,直接上去问,一上去就有人自动过黎开门了,当然第一句就系问:老细,系唔系第一次黎?而且个答案往往都系:系丫!!!

入到去坐低,个服务生好有礼貌,一黎就快快安排女女卑我照镜,然后就话今日女女比较少,总数只有4个,三个菲律宾,一个中国,唔使几耐女女出黎了,然后个服务生就慢慢介绍卑我,我就静静听拒介绍了,睇佐一阵,4条女女自动行返入去,我在念一念(想一想)后,就确定要菲律宾美眉了,不过。。。

我选择佐“水床”服务,我第一个拣(选)既女女拒既妹妹唔系几舒服,只可以做“乾性按摩”,唔可以做水床,我在念一念(想一想),就决定唔要了,叫个服务员在介绍一个可以做水床既出黎睇下,女女一出黎我就值头ON拒了,因为时间冇多,哈哈。。。

ON佐拒之后,就先去柜台卑钱,然后个女女就走埋黎拉我只手去房间了,入到房间我企佐一阵,女女望住我,然后行过黎帮我除衫了,除完我D衫之后拒话出去攞野,我就去睇下所谓既水床,犀利哦,水床上面有块大镜,前面又有一块,可以睇晒所有动作,劲!!!

之后女女返黎就叫我乖乖地企住,卑拒帮我冲下身先,我就乖乖企定定咯,拒一直洗我一直望住块镜,个种感觉真系唔错,洗完拒就叫我训上张水床,然后拒就开始做工了。。。

先黎就系向我屎忽度一直用拒既屎忽黎磨擦,屎忽磨擦屎忽,劲舒服既,之后又慢慢磨擦两只大腿,又到小腿,简直系爽,过后拒就搽少少“JERRY”之类既野系我背只到,就进行胸推了,拒一边胸推我,我一边系块镜度望住拒,拒一直笑叫我唔好睇啦,拒怕丑,哈哈。。。

推屎忽,大腿,小腿,背只,依D动作重复佐几次,唔错唔错,之后就系。。。开始系我背只度做全身漫游了,拒做漫游可以话系绝对唔会偷工减料,做到足,由我背只一路漫游到我屎忽度,在到大腿小腿,真系舒服,尤其系漫游到我屎忽时,仲会系我“屎忽啦”度上下漫游,不过冇毒龙,拒功夫几好,只差1CM就变成毒龙了,哈哈。。。

依D动作都系一直重复做佐几次,然后就叫我转身了,我最期待既终于到了,我一转身拒就玩我细佬了,都系一样先向前面做胸推,全身漫游,我会有少少惊就系,拒用鲍鱼磨擦我细佬时,都怕会唔小心滑佐入去,不过唔使惊,拒功夫一流,绝对唔会滑入。。。

过后拒叫我起身坐落床边,拒用花撒帮我洗一洗细佬,然后做佐一下含功,之后拒问我,你要坐住卑我做,定系要训住,我当然系选择训住了,因为可以望上去上面个块镜睇拒如何服务我系几爽既。。。

先黎就系慢慢“来”我细佬先,在慢慢“来”我蛋蛋,大腿内则,然后就一直含住我细佬了,值得一赞就系,拒会重复做动作好几次,唔会随便,含住我细佬时又望住我,然后拒自己系度发出淫叫,哈哈。。。

含佐大概10几分钟,我都没爆发,因为如果系口爆我既话,小弟我会比较难出,含到拒攰佐,拒问我可唔可以用手打出黎,我摇一摇头,拒又继续帮我含了,拒唔会嬲,仲会一直笑话我好强,如果做爱一定爽死个女既,之后拒就使出“绝招”快速用口上下含我细佬,果然系绝招,应该拒快速上下含我细佬大概5分钟,冇停过,劲哦,不过我都系依然爆发唔到,我见拒咁辛苦,我叫拒过黎训系我旁边,一只手慢慢磨擦我细佬,一边“来”我乳头都好,拒几欢喜一下,就快快一边“来”我乳头,一边帮我磨擦出黎,掂知。。。

都系唔掂,之后我话,可唔可以“锡锡”,拒问我锡边度,我都仲没答,拒就直接嘴佐过黎,又要赞拒一下了,拒既舌吻功夫一流,一直吸我嘴唇同我条“俐”,我地一直打K轮,我一边磨擦我细佬,我一只手从后面拒屎忽度搞拒鲍鱼,一只手向前面搞拒波波,终于我都爆发了,爆发完之后拒仲一直磨擦我细佬,搞到我几爽,而且仲一直“来”我乳头唔肯停,哈哈哈。。。

之后大家训住打多一阵K轮,然后我起身拒帮我洗白白了,洗紧既时候拒不停做D淫叫既动作卑我睇,又一只脚放系水床度,一边用花撒系自己鲍鱼,一边淫叫,我唔理拒,走过拒打个一阵K轮,扎下拒波波,我就出去雀衫了,哈哈哈。。。

雀完衫之后拒围住毛巾出黎问我系唔系要走了,我话系,跟住在打多一次K轮拒先肯卑我走,之后我卑拒小费,拒冇问,系我自愿卑,因为服务令到我值得卑拒小费。。。

上天真系好,知道我艳遇失去佐,就安排佐一个服务一流既卑我,多谢晒!!!

唔好意思各位,系唔系写得好长,一个值得赞既女女系会唔角意写长一D既,慢慢睇啦!!!

地点:旧古仔(Old Town White Coffee楼上)

店名:Spring休闲馆

名字:ANITA(应该系咁叫)

年龄:2X岁(广告写22岁,不过。。。要知道自己上去问女女咯)

号码:8号

国籍:菲律宾

按摩:8/10(水床按摩做得唔错,绝对唔会偷工)

身材:7/10(身材可以,唔会肥)

波波:7/10(波波都几得一下,乳头细细粒)

皮肤:8/10(皮肤都几滑既,所有水床按摩时超级滑)

样貌:8/10(真人卑照片仲靓)

敢场:10/10(我系入边过晒钟了,服务生冇吹钟,女女仲唔卑走)

伤害:150+佣金(好低咯,因为我乡下都冇依D服务,哈哈!)

虽然冇落水,但系冇落水有冇落水既开心!!!
结论:(地方环境唔错,干净,房入边有冲凉房,服务生态度有礼貌,好既就要赞一赞)

评分

soscili26 + 1
OldMen + 1 谢谢分享咯
BadBadBoyBoy + 1 感谢分享
无名小兵 + 2 感谢分享
pgchicklover + 3 原创内容

就算大奶口爆跑了~还有些值得我回头再去闯的!!

你看,老大,这么快就有好的了

chinfei2319 发表于 2014-5-14 13:04
就算大奶口爆跑了~还有些值得我回头再去闯的!!

哦,系吗?走佐啊,试下其他咯,都唔错喔!!!

评分

姐妹花 + 3 嘻嘻、、、酱样都给你找到魔鬼的水床,厉害.

safety 发表于 2014-5-14 13:24
哦,系吗?走佐啊,试下其他咯,都唔错喔!!!

我会的,给点时间我罢了!!

下个礼拜才请你喝 MILO。。。

原来你都喜欢宾宾嘅

要到下个星期才有美禄分。。。

先来支持,分迟点补上

没想到菲律宾不做女佣了。来给你"用"。

感觉超值的服务

王小明 发表于 2014-5-14 13:08
你看,老大,这么快就有好的了

哈哈,系丫,超赞既服务!!!

malaysian 发表于 2014-5-14 13:37
下个礼拜才请你喝 MILO。。。

掂解丫?你既美绿变成负分了???哈哈~~~

lucas_lkm 发表于 2014-5-14 13:47
原来你都喜欢宾宾嘅

要到下个星期才有美禄分。。。

唔系我锺意,系无得拣,入边就只有宾妹同中国妹。。。
个中国妹既样我见到都唔会硬了。。。

hamsap696969 发表于 2014-5-14 13:57
先来支持,分迟点补上

多谢69兄支持,等你喔,哈哈哈~~~

haizi 发表于 2014-5-14 14:22
没想到菲律宾不做女佣了。来给你"用"。

哈哈,试下宾妹都几爽哦!!!

好难找到口爆一流的美眉,下次路过才去试试。

Safety哥,的女啤你吃曬咯

lanhan 发表于 2014-5-14 14:56
好难找到口爆一流的美眉,下次路过才去试试。

真系值得一试喔!!!

kamyiwai 发表于 2014-5-14 14:57
Safety哥,的女啤你吃曬咯

边度有啧,仲有大吧咯!!!

safety 发表于 2014-5-14 15:11
边度有啧,仲有大吧咯!!!

賓妹系上等貨嚟噢,你吃到爽唔爽姐?

kamyiwai 发表于 2014-5-14 15:58
賓妹系上等貨嚟噢,你吃到爽唔爽姐?

超级爽,而且拒仲好姣。。。哈哈!!!

safety 发表于 2014-5-14 16:09
超级爽,而且拒仲好姣。。。哈哈!!!

嬌斯擋凸,任你凸

safety兄不见咗个橙(泰妹),都执返个桔(宾妹)。,应该系上天搵来补偿你嘅啦。。

safety 发表于 2014-5-14 14:32
唔系我锺意,系无得拣,入边就只有宾妹同中国妹。。。
个中国妹既样我见到都唔会硬了。。。

你出招还原靓靓拳 恐龙都变仙女啦