WishCT - 愿望城市

用户注册

新柔邪摩?花多眼乱!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

8 c8 |# A7 l& ]8 t6 s6 x+ M6 b9 V8 z4 W( {! S3 p1 m- U/ x' _# r
大家好!接近两星期冇上线了,因为之前跟佐公司出国远行,大概10日,返到黎之后隔一日又同屋企人去玩,攰(累)到我啊!!!
2 r) B9 [5 g9 p5 ~
* F, L$ y- I, p+ v4 p& Y掂解攰(累)?因为全程都系我楂车(驾车),又岩岩(刚刚)出国返黎,所以都几攰(累)一下。。。# f: R0 F$ h3 j: Z; Q# m% R9 r

# ]& t/ n+ `$ U5 N楂佐(驾了)3个小时既车,终于都到达佐,第一件事情当然系先去酒店,放低行李先,然后在进行旅程。。。
/ B7 W, J6 a! a, ~6 z2 d
5 ?- g4 S! q$ J2 R先去朋友介绍既阳光与海滩(DESARU),地方虽然靓,但系大多数都系马来人,又系马来人打理,地方都变佐比较邋遢(肮脏)。。。3 _( \% @2 Q) S9 w+ l) S& O
( ~0 J2 ^! P  M7 r, s: h9 r
之后一连去几个地方之后,玩到大概晚上八九店,吃完野之后,又在楂车返酒店,酒店距离(DESARU)要大概一小时车程。。。
# d. O' B4 @# d) n& ^3 E6 m& \5 G
大概十点几,终于都返到酒店,简直系攰到,冲完凉,大概十一点几,我就当然系出去温下按摩咯,好彩系我楂车既,所以可以自己出去慢慢温,D屋企人全部都训晒觉了(睡觉了)。。。
% F/ {: V0 b: ?3 v* `3 o3 w0 X, j, {7 w( T  `: ]
哇!果然系一个好地方,我楂住架车,睇到我眼都花,真系花多眼乱,见到好多按摩店,而且装修都几掂,简直就好似五星级酒店既装修,全部都大大间既。。。; z* I4 z2 n3 w* y% L

2 c- s! @8 I' A- U" j+ Z1 S期间见到XX轩,金X人,爽X康,泰式按摩,XX使,X足X,X体X,等等等等。。。真系有好多好多,我一路兜黎兜去(走来走去),都唔知去边间好,期间我仲打电话上去问下,全部接电话既服务生都系中国女女,我就问开到几点,有D只系开到一点,有D就开到三四点,跟住我就问有咩配套,第一个我打既电话个中国女女好直接,就话:按摩一小时,波推,打飞机,1X0。。。
, u6 z2 d+ g% ?8 h! A4 x9 X6 E# U# a9 F
期间我都有问过几间,稍微装修比较好D既就只系同我講按摩,拔灌,磨沙,两小时都系1X0,我就唔理都系一样楂车兜下先,跟住会有D人见到我就行过黎问我要唔要按摩,因为应该知道我系温按摩了,我兜佐好耐,所以拒地应该知道我要温康头。。。
$ Y* @! O9 ^. D: i( }% t" H2 N/ R+ @2 g- _) q) T" L
间中总有D人做手势卑我睇,按摩手势,有D人过黎帮我解释配套,只有落水先可以照镜,如果只系波推按摩就冇得照镜。。。4 T0 \+ k# t* L8 y* a5 l( X9 `
8 J0 j: ]3 m) c
我念〔想〕佐好耐(久),终于都决定去依间了(温X乡),一行过去个大叔问我掂样?岩冇,我就在问,房间有冇冲凉房,拒话如果要落水就有,按摩就冇,我就直头要落水配套了。。。/ a& X0 T6 F, a# M9 a1 }9 V+ R1 J
& ]7 Y; Z3 Y& q4 }2 k1 d9 V
跟住拒带我上楼,上到去一个人都冇,只有一位服务生坐系柜台度,然后就系。。。叫我睇电话照镜!!!* ^8 O* ?8 N. R$ X( s. L$ @& Z! O. C
" k# Q2 Z! r) V) s9 `/ I
只系卑我睇三个,亦都只系一张相,我睇佐大概一两分钟就决定要第一位越南女女,我决定佐之后,拒先解释第一位会华语。。。
  N1 E$ d3 M+ G
8 _% h5 _6 X8 h0 {/ ~' t卑拒吹涨,之后等佐一下,我去一去厕所,返出黎既时候个女女已经等紧我了,同张相一样,都系靓,然后就拉住我只手入去走廊,去到走廊由于冇人,所以女女叫我自己拣房间,我就拣佐一间离开柜台比较远既房间。。。8 N& F# {5 L9 X
) \: [" d; N2 \4 G( K
入到房之后,个女女就揽佐我一下,然后系我耳边講,我们先冲凉,跟住就帮我除衫了,在慢慢帮我挂好,到拒除衫了,出完之后就叫我入去冲凉,开热水炉,水好强劲,射到我细佬好痛,拒见到就立刻黎一个“水中萧”,乜痛都冇了,萧佐一阵之后,帮我洗好佐,叫我出去抹身先,然后叫我爬住,话按摩先。。。  |0 P; t' x1 s

1 n! j; \+ B, S/ e+ |按摩力水就嘛嘛地了,因为已经好夜,女女都攰了,我都唔紧要,等拒慢慢按摩咯,按完背后叫我返身,一返身就袭击我乳头,先“来”(舔)同吸我乳头,两个乳头都卑拒“来”(舔)到晒了,之后就漫游到我细佬度,先系“来”下我蛋蛋,一个字「爽」。。。$ w. H# X- f2 L6 {) S
; G% j2 ^  u, d% Q
过后就梗系含我细佬了,含功唔错,又深喉,值得一赞,拒帮我含好耐(久),完全唔会赶,唔知系唔系冇人既关系,哈哈。。。
5 J' C, g# E) C) h- D0 {; M: U0 J' m7 C7 `; y; h
含到咁上下,就帮我带套上阵了,带完套之后拒叫我做拒,我唔要,叫拒做我,拒话:我一个人做完,我就笑了,哈哈。。。
; ~  M8 w% Y& o# n跟住拒就骑上黎,慢慢将我细佬放入去拒鲍鱼度,掂知拒放唔到,难怪拒叫我做拒,放佐大概几十秒,终于到卑拒放到了,然后话:我成功了~~~几可爱一下,哈哈。。。: r6 t) Y  [0 X- V! |
; P+ n( C8 d4 |! q6 i
之后拒就慢慢骑我了,一边骑,一边“来”我乳头,骑到咁上下,我就开始往上抽插拒了,拒只系遵住,我往上抽插拒,插到拒哗。。。哗叫,然后拒望住我之后,就锡落黎了,我当然还击拒了,一边往上抽插拒,一边舌吻,爽叻。。。
0 {- p* P7 u: l5 g
- i  z5 T5 n5 ~! `插佐几百下之后,我要求换姿势,拒好开心呢,因为拒想训低好耐了,哈哈。。。/ O% ~9 c& }; N5 y
7 _% j! J# d: ]* {0 ^0 c* C) ~/ j
一训低我就进攻了,先黎慢慢抽插拒,一边玩拒波波,在黎就快速了,一快速我睇到拒表情好似好痛,我慢佐落黎,问拒系唔系好痛,拒话唔系,好爽呢,听到拒话爽我只好又加速了,插到拒E。。。哗。。。鬼。。。叫。。。6 t  f5 j- ?; R3 |

7 u- k1 U$ `. ]3 g: h最后我爆发了,起身,拒帮我慢慢拔套,叫我训低先,然后拒就爬埋黎一起训,我问拒叫咩名,几岁,拒又问我几岁,有冇老婆之类既问题。。。
% `2 V. A; p* R6 p4 Z- A2 C
' w% z5 W3 c$ Z6 n4 I$ b" }( U原来拒只系黎佐十日,系越南华侨,难怪华语一流,然后问我锺唔锺意拒,叫我跟拒返越南,哈哈。。。
) R% n, q% R/ T( q) Z1 s1 Q+ e- Q% ?1 I2 v! E, V- r: E; P* o8 t
训佐一阵好热了,拒叫我起身冲凉,入到冲凉房,我话自己系,拒唔卑,系到要帮我洗,我就卑拒洗咯,洗完细佬之后又在“水中萧”一下,不过冇出,因为我好攰,唔想在出了,叫拒停,在洗一洗,就出去雀(穿)衫了。。。; i: h6 B+ K2 @3 U8 H2 e1 A
3 |9 v) S! n$ Z# U" D( A/ T
雀(穿)完衫之后,拒在揽住我,唔卑我走,我锡拒一下然后卑D佣金拒,我就走人了,由于好远,所以我都废是要电话号码了。。。

; G; G8 R' E; W- F+ E% `* T, @0 P- T7 l! C1 z% w- Q1 P
地方:BUKIT INDAH附近店头6 t% v5 k1 x: N, L

/ Z; |# l" u* s. x店名:温X乡
! @- |4 {" b- r9 X9 Q& V7 ^
# h2 V  ]+ b$ p0 \1 X名字:阿WIN
8 r% M% ^  |# y$ |3 v' {4 r
6 {7 A2 L# E9 D/ a* S年龄:26岁(娇小玲珑)7 @. |8 u: T' B( B! s

; _9 ?, c7 N) q. m- s号码:冇问6 E: F3 f* K5 R# t8 x; N/ F

: t* |" q6 h8 v6 H1 _. N国籍:越南
) Q) c; H6 S( a9 x% H. [; U. m
6 }0 \/ m# w  y4 d按摩:5/10(可以接受,因为都夜了,人地都会攰)
* r) R) U  W- V0 `  P( T
' r( K5 @- n. K# X5 ~8 ^' J5 f身材:8/10(身材苗条,细细粒)
3 [4 g; {% i7 b: A; [$ c( B. C, V$ B: }
波波:6/10(波波几靓下,乳头细细粒)
: c$ q1 A# s' b1 Z+ M
6 A  u1 S, r' B5 K0 ]6 M9 U皮肤:8/10(虽然26岁,不过皮肤好滑)
* {, j& v- Q3 C% E* M- g4 [5 S+ K5 |. T8 p7 b# `! [2 Q, y
样貌:10/10(可爱型,个样好掂)  M) R  @2 {' |6 l1 i
4 S8 H) `: J& v8 n; K; H3 |
敢场:10/10(绝对唔会啦,搞掂佐之后仲陪我倾计(聊天)
' Q) c: W# q4 J3 E
" u/ k- R- F  Y+ p7 k' T伤害:1X8佣金20
6 N/ u" R" s1 q- G* k
2 B9 u0 Q8 t& w) O) w% {
PS:唔知系唔系发系依区,如果唔系请版主帮我移动到应该放既区,多谢!!!
$ x  f6 H: G- _% k  Y% O

: ~, ]. v  O& f1 `3 z. u- A' |( e
: K9 J8 F1 U6 @0 V8 g/ [
. ^; z0 x9 C& z* T* V

评分

硬石 + 1 感谢分享
luvbaby + 1 持续强劲的表现
k1883 + 1 广告/SPAM
homefresh + 1
malaysian + 5

路过支持一下。。。

多谢分享。。写嗒好晤错

进步了,越屌越远了。。。。。。。。。。。。。。

那麼遠的好料,又給你吃到

很不错的眉妹,谢谢分享。

那一带真的很多按摩院,看到眼花缭乱 ==

妹妹要你跟拒返越南 你有机啊~  o5 ~& S3 F+ }6 k6 t  s2 U: _

6 j3 A/ I  L- o  z分数没返离 迟d先

睇到细佬扯旗~~

小三郎 发表于 2014-5-5 14:11 " _. g/ e) `% d. G0 T
多谢分享。。写嗒好晤错
# i) l# p- I  m1 J0 H
哈哈,睇得明白吗???

wande 发表于 2014-5-5 14:15
" R, r( A  Y7 t/ i进步了,越屌越远了。。。。。。。。。。。。。。
1 O- C/ i0 A2 R8 ~8 P8 w
哈哈,都系顺便啧,有好多间,又甘岩系酒店附近,梗系去一去咯。。。

kamyiwai 发表于 2014-5-5 14:34
0 L% i& P, T0 n6 [那麼遠的好料,又給你吃到

! _/ \5 v9 O7 s% I! y顺便啧,系酒店附近就已经有十几间了!!!

yongweng 发表于 2014-5-5 14:37
! v6 }  z) m/ w3 S4 t很不错的眉妹,谢谢分享。
) v$ A, E& A8 ]4 p" [. p1 g, z
多谢支持,真系唔错,有去可以试下!!!

cooltat 发表于 2014-5-5 14:43
: @1 G( t2 Y, d) D4 c那一带真的很多按摩院,看到眼花缭乱 ==

. s; S5 J5 i2 X% G5 a系丫,真系多到,而且都系好靓既按摩院!!!

lucas_lkm 发表于 2014-5-5 14:51
$ ~; I6 t$ K( u' J  @0 s妹妹要你跟拒返越南 你有机啊~4 r* S3 b# a' b9 j4 h- r6 o; n( e; j
5 Y- x9 {6 U) t3 b: r. l  a" O
分数没返离 迟d先

0 I1 K/ `+ S2 q; k) w  J太远了,有机都无用,你可以去试试,我依度去要三四小时!!!

safety 发表于 2014-5-5 15:41
; ?( t; b+ K& W8 @8 v1 d太远了,有机都无用,你可以去试试,我依度去要三四小时!!!
) P1 l2 ]0 I; T8 I$ P3 a9 R
我米比你仲远。。。至少五六粒钟。。。

lucas_lkm 发表于 2014-5-5 15:45 - j) J" W  \* @6 y1 f
我米比你仲远。。。至少五六粒钟。。。

4 d3 Y% |& J6 Q/ w哇!真系几远啊!!!

老大一回来的报告既然是在新山!

王小明 发表于 2014-5-5 15:47 4 I5 w/ P5 j7 K1 L( I2 l2 z0 m! W
老大一回来的报告既然是在新山!

! h3 Y' f# y: L& |  \系丫老弟,我一返黎就走去JB了!!!

safety 发表于 2014-5-5 15:39 , ^: ^) n9 R1 y4 o% D8 A0 s' a* r
顺便啧,系酒店附近就已经有十几间了!!!

0 E" I& G$ w1 J什麼地方?jb???jb去desaru要多久?

kamyiwai 发表于 2014-5-5 16:06 ! X3 k% N# Y) P2 R: U- h5 y5 L
什麼地方?jb???jb去desaru要多久?

: D$ `% C  D  |. ]- a* ~BUKIT INDAH入边,我系入SENAI TOLL。。。! ?  n" E+ S$ H
BUKIT INDAH去DESARU要一小时。。。. J8 b4 M9 E* h$ @  d6 w

safety 发表于 2014-5-5 16:08 ( E! H& J0 g  W1 |8 d; x5 K
BUKIT INDAH入边,我系入SENAI TOLL。。。% T) R6 p- p7 Q! ^* k$ Y) l8 C! F: Q
BUKIT INDAH去DESARU要一小时。。。
9 Z+ c  n& v& b) }, _5 T
不是很懂那裡的地方,去過desaru,玩浪而已,沒什麼的

kamyiwai 发表于 2014-5-5 16:11 ) g1 O- k9 l1 ~3 w0 {. p
不是很懂那裡的地方,去過desaru,玩浪而已,沒什麼的
9 ~4 c2 _: t5 L! R! _* ]
系咯,无野既,都系玩水,夜晚就落水,哈哈!!!
+ r" w  O1 h0 U9 n; kJOHOR之前既TOLL入,SENAI机场个度入!!!7 i' W$ G, m( N7 y2 s

去到那里叼到那里,狼人本色,哈哈