WishCT - 愿望城市

用户注册

唔弹出来都唔得,玛航又出事

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

继MH370失踪后(愿天保佑),今日又有一班飞印度的因爆胎所以折返~

话说刚才在蕉赖想搭机飞上七重天的 , 点知到咗楼下睇见有两间航空...  霖霖下红色制服的莲花航空都搭咗几多次所以就决定乘搭batik装的海洋航空... ...再加上前几天有人分享过《阿艳》的威水史...所以就充满期待的上去 ...

上到去见到咯爆炸头阿婶,心霖唔紧要都唔系温拒...依拒都几有礼貌地问我“温边咯啊”...阿月...还是阿艳...(太紧张,忘了 ) 扑街啦,死就死啦...“我要阿月”... 当阿月出来后...大碌 ..正想帮阿婶讲换人之际,阿月拖咗我的手上咗楼上...

良心的天使在我耳边说“人家好丑都系靠双手找吃”...好~ 我...ON...

接下来的就睇睇分数

号码:唔知
姓名:阿月
样子:唔识卑/10 (各花入各眼)
身材:唔敢卑/10 (大到你惊,但是咯型就...)
按摩:7/10 (呢个我觉得ok)
口技:10/10 (口技加上苍井空...幻想中)
爱爱:唔想到/10 (应该唔错,留卑你们试下)
亲吻:唔敢碰/10 (热烈红唇)
年龄:唔清楚(全程咪唛眼)  
服务态度:10/10 (服务好系真的,唔计样)
消费:140按摩+漫游+独龙+拔罐+鸳鸯戏水+口爆 (真系服务型)
回头:会,试唛阿艳先

但系我仲谷住谷住...唔过瘾....

评分

vdex + 1 大碌
kittysoon + 1
elvis22 + 1
王小明 + 1 感谢分享

楼主真是心地善良好随和啊

期待你的下一个报告咯,加油

阿月/阿艳都是服务型的美眉~你会发现你的人生因而他们而对性有别的了解!

支持楼主勇往直前

以前在银河时找过啊月。。

哈哈...不错不错!!   特别是你的Titled....I like it !!

。。。还想找她来两发呢。。看来不用了