WishCT - 愿望城市

用户注册

口暴卤味 第五集

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我李卤味又浦头啦,各位兄台好吗?上个月天气问题,哩个月又搞制水,真系拿命咯,叫我地哩D人民点淋样揾食啊!我地哩D做食geh,冇水好淋艰难geh嘛!谷淋到成肚火,一于去新天马降下火!

上到去念住揾返10号geh,点淋知事头婆话10号冇返工,谷淋住geh火又冲佐上黎一下,事头婆马上介绍个帕得住10号geh18号俾我,话肯定报我满意,仲话如果我试淋佐唔淋满意geh话唔淋收我钱。哇!甘淋有信心?就信佢啦!而且又同事头婆甘熟佐,冇理由会老点我呱,就一于去马啦!

入房前去厕所扎水先,入淋到厕所先之知道哩度都搞淋埋制水,一桶两桶满水geh大水桶放系厕所入边。扎完水之后就入房去按摩,18号geh按摩真系得,系食过夜粥geh按摩技术,唔系钢琴手,事头婆果然冇介绍错,经过一轮舒服geh按摩之后就到B2B服务,胸推,蚂蚁上树,独龙,再黎就系含淋,我果日应该系火谷淋到顶,所以18号帮我含好淋耐都未射,佢一D埋怨都冇甘一直帮我含,含淋到佢D口水都流落我春袋度,我心念惨咯,哩铺真系含淋到佢嘴都抽筋咯,佢依然唔停甘帮我含直到佢顶唔顺先至停落黎,我真系唔系几好意思,哩个系我个人问题,绝对唔系18好含得唔好。我叫佢停一下,我自己打,打到感觉就黎要射个阵就叫佢含,就甘射落佢口度,佢唔停geh系甘一直含,含淋到我射淋晒仲系度系甘含,含淋到我就黎淋抽筋甘制,个阵时我geh手真系抓淋住个床单,好似睇AV甘D女抓淋住床单甘制。之后我训淋系度同佢倾计直到时间到我先至去冲凉,着衫,俾钱,走人返屋企。

日期: 2013年4月4号
地点: 大城堡 - 新天马
名字: 18号
国籍: 中国
年龄: 熟女咯
样貌: 6/10 (唔差咯)
身材: 7/10 (熟女身材)
胸部: 7/10 (大波,但系下垂,熟女嘛)
舌吻: 冇念过要
鲍鱼: -/10 (唔淋知,冇去睇,冇去撩,我净系想享受俾佢服务)
口交: 8/10 (好尽力,含淋拼命女郎,含淋到我就淋黎抽筋甘制)
按摩: 8/10 (系食过夜粥geh按摩技术,唔系钢琴手)
GFE : 6/10 (服务一流,工夫好)
服务总结: 8/10 (师傅级数,正所谓要功夫服务就要揾熟女,后生靓妹geh功夫就比较差,但系有样有身材,睇你要D乜就去揾乜咯!我中意佢geh按摩同前戏功夫,系一种享受)
伤害:110 (全包)
回头: 后会有期

冇乜心情加图啊,就系甘求其geh啦,你唔淋爽我都冇变,况且你爽唔爽关我淋事啊?讲笑都唔得咩?下次先至加图啦!今日阿叔冇甘geh闲情,下次补返。

评分

jessicatan + 1
hamsap696969 + 1 支持18号!
小天堂 + 3 + 2 感谢分享
nightmen + 1
wande + 3

支持李卤味geh天马行空geh口爆

支持李卤味,口爆好爽,睇到都想去

evilmaycry 发表于 2014-4-5 11:55
支持李卤味geh天马行空geh口爆

那么早报到!我都来支持下

睇到好多人支持卤味,我都一起支持!!!

qqpanta 发表于 2014-4-5 12:42
那么早报到!我都来支持下

早睡早起啊。。你在哪里?

好淋厉害。。
来支持下先,上个礼拜先俾10号服务来。

支持啊叔的报告。kambateh~~~

我来支持兰西仔的最爱18号

evilmaycry 发表于 2014-4-5 13:08
早睡早起啊。。你在哪里?

回怡保了,回前还去了绿洲爆了一次

qqpanta 发表于 2014-4-5 20:43
回怡保了,回前还去了绿洲爆了一次

为什么没有出报告的???