WishCT - 愿望城市

用户注册

口暴卤味 第四集

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我李卤味又浦头啦,各位兄台好吗?我就唔系几好啦!上个礼拜死人天气都唔知搞乜淋漆,空气差淋到嗨甘,天气热嗨到淋甘,热淋到我就来脱水。甘淋热geh天气,甘淋差geh空气,我仲要开档卖卤味揾食,系甘geh情况之下仲有几多人黎帮亲我?生意惨谈,健康又出现问题,喉咙开始咳,点揾食啊?我地哩D开档揾食geh,手停就口停,甘geh天气同空气真系拿我命咯!再加上D人日漆系叫我名唔系又叫我名,搞到我精神错乱,D人最近讲D乜淋漆都要加我名入去,比如:李卤味佢啊,热淋到...... ,又或者:李卤味啊,个空气差淋到..... ,又或者:个废材巫师都唔知搞乜淋漆,拿住个两粒椰子同个篮撑船,笑淋死我,正一拖衰家,真系吊佢卤味.....。大佬啊,个天热同空气差都唔关我事呷!个拖衰家拿住两粒椰子同篮撑船吊我做乜漆?我又唔系个废材巫师,唔好吊我啦!我好淋无辜啊!

个日终于挨到霖低佐,咳淋到唔去睇大夫都唔淋漆得,睇完大夫之后无心情开档啦,决定去揾个地方休息下按摩疏解下D压力,如果唔系我惊我会发嗨癫,要舒服兼可以疏解压力geh好按摩,我geh首选当然系去新天马揾师傅级geh10号啦!

上到去之后就直接点名要10号,然后就直接入去享受按摩,整个按摩过程都令到我好舒服,我终于可以好好甘休息一下享受,按摩完之后就进入B2B服务,再黎就系含淋,渣波,口爆。爆个霎那真系拿命,佢系甘啜系甘啜,啜淋到我就黎淋抽筋甘制。爆完之后我就好似条死尸甘训淋系度,佢帮我细佬清理完之后就帮我按摩头,时间到我先至去冲凉,着衫,俾钱,走人返屋企食药休息。

日期: 2013年2月13号
地点: 大城堡 - 新天马
名字: 10号
国籍: 中国
年龄: 熟女咯
样貌: 6/10 (唔差咯)
身材: 7/10 (有保养)
胸部: 7/10 (几好淋渣)
舌吻: 冇念过要
鲍鱼: -/10 (唔淋知,冇去睇,冇去撩,我净系想享受俾佢服务)
口交: 8/10 (吹箫高手,啜淋到我就淋黎抽筋甘制)
按摩: 7/10 (手势真系好淋好,好淋舒服)
GFE : 6/10 (温柔体贴,服务一流,工夫更正)
服务总结: 8/10 (红牌阿姑,师傅级数,正所谓要功夫服务就要揾熟女,后生靓妹geh功夫就比较差,但系有样有身材,睇你要D乜就去揾乜咯!好淋到我食过返寻味!)
伤害:110 (全包)
回头: 后会有期

冇乜心情加图啊,就系甘求其geh啦,你唔淋爽我都冇变。

评分

水帘洞主 + 3 + 2 支持李兄
haurss + 5 感谢分享
hamsap696969 + 1
evilmaycry + 3
sexmonster + 3

虽然我好唔淋爽你上10号。。但是都要支持吓你鬲!!

evilmaycry 发表于 2014-3-19 19:22

虽然我好唔淋爽你搞搞震。。但是都要支持吓楼主鬲!!

虽然我好唔淋爽上无得上10号。。但是都要支持吓你鬲!!

hamsap696969 发表于 2014-3-19 20:01

你哋两个真係搞搞震嘅。。。

evilmaycry 发表于 2014-3-19 19:22

虽然我知道你好唔淋爽比人上咗10号,但系点都要支持下楼主

wmwwmwwmw 发表于 2014-3-19 20:55
虽然我知道你好唔淋爽比人上咗10号,但系点都要支持下楼主

其实边嗰系10号我都唔知!!哈哈哈哈~

hamsap696969 发表于 2014-3-19 20:01

虽然我好唔淋爽你黎白撞。。但是我都要卑面楼主鬲

evilmaycry 发表于 2014-3-20 09:31
虽然我好唔淋爽你黎白撞。。但是我都要卑面楼主鬲

虽然我好唔淋爽你话我黎白撞。。但是我也都要卑面楼主鬲

evilmaycry 发表于 2014-3-20 09:24

我都话左你系黎搞搞震的

hamsap696969 发表于 2014-3-20 10:03
我都话左你系黎搞搞震的

有问题嚜??哈哈哈~

hamsap696969 发表于 2014-3-20 10:02
虽然我好唔淋爽你话我黎白撞。。但是我也都要卑面楼主鬲

虽然我知道你好唔淋爽我话你黎白撞。。但是我也都要卑面楼主鬲

evilmaycry 发表于 2014-3-20 10:10
有问题嚜??哈哈哈~

应该是没问题,只是怕楼主吐你口水而已

evilmaycry 发表于 2014-3-20 10:12
虽然我知道你好唔淋爽我话你黎白撞。。但是我也都要卑面楼主鬲

虽然我知道你话俾我知道:好唔淋爽话我黎白撞,。。。但是我也都要卑面楼主鬲

李卤味啊,到底架飞机响边度?

evilmaycry 发表于 2014-3-20 09:24

你条红魔鬼,去看下唛知咯~

啊金 发表于 2014-3-20 12:06
你条红魔鬼,去看下唛知咯~

可以陪偶去看看吗。。??

hamsap696969 发表于 2014-3-20 10:51
虽然我知道你话俾我知道:好唔淋爽话我黎白撞,。。。但是我也都要卑面楼主鬲

好了。。你赢了。。。奖品是肥超的菊花任吊一晚。。。

hamsap696969 发表于 2014-3-20 10:48
应该是没问题,只是怕楼主吐你口水而已

有也是吐你罢了。。。。

evilmaycry 发表于 2014-3-20 13:59
可以陪偶去看看吗。。??

可以但我要10号

evilmaycry 发表于 2014-3-20 14:05
好了。。你赢了。。。奖品是肥超的菊花任吊一晚。。。

你得到了他的同意了吗? 不要假厉害啦

evilmaycry 发表于 2014-3-20 14:07
有也是吐你罢了。。。。

吐了你再吐我,可以吗?

hamsap696969 发表于 2014-3-20 14:15
你得到了他的同意了吗? 不要假厉害啦

你真好笑。。要插他的菊花需要得到同意的吗??哈哈哈哈哈哈~

kjfaa02016 发表于 2014-3-20 12:02
李卤味啊,到底架飞机响边度?

李卤味啊,你竟然在李卤味楼主找飞机?

李卤味啊,楼主他的飞机(口)爆了啦!