WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?介绍新场卑大家(图)!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

之前我同大家講过,我唔写按摩篇了,之但系。。。如果系芙蓉唔写按摩篇仲可以写乜野???
因为芙蓉又冇广告员,又冇OKT,黎黎去去都系得个几间落水场,同人地都冇得比,所以唔写按摩篇可以写乜啊???

D落水场又唔识进步,成日都有人PM同我講,芙蓉D落水场唔系“老安递”,就系“死鱼”,一D进步空间都冇!!!

不过唔使灰心,今日我为大家介绍一间本骨魔觉得唔错既按摩场所卑你地。。。

开始了:

系最早前我曾经提过一间按摩场所,唔知各位仲记唔记得???

就系以下依个连接,第二页,37楼,如果你心急可以打开黎睇系边间场,如果唔心急就等我慢慢介绍卑你了。。。

http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D1

差唔多系几个月前既事,个时我仲以为间野倒闭佐,因为当时我经过几次见到门冇开,又见到个招牌几新一下,以为开张佐一两个月就倒闭佐,原来唔系。。。

间野装修佐成年,都没开张既原因就系。。。

个事头原来想等拒店头对面既商场差唔多开张既时候,先开始做生意,而且之前拒又等紧申请女女落黎,所以咁迟先开张咯。。。

介绍了:

前几日我原本打算去AST间落水场度睇下有冇新女女黎,掂知去到既时候,见到几条“麻甩佬”坐系门口度,搞到我都唔好意思走入去,掂解唔好意思???(大家心照啦),难怪间野(美X)个事头有时同我講冇乜生意(鬼咩!你个条服务生叫几条友仔放张抬系门口度摊茶倾计,边个好意思走入去啊!!!)自己检讨下啦,哈哈~~~

之后我就楂住架车四围走下,睇睇边间野我没试既,行下行下,去到金马杨,本来打算去睇下之后就返屋企了,因为在兜落去都冇乜时间了,时候都唔早了。。。

掂知卑我见到我之前认为倒闭佐既店头打开佐个门,而且最离谱就系,间野正门口就有一个PARKING位,你地知道个度要温
PARKING系几咁难啦,又对正门口,心念(想),注定你地今日做到我生意了,就PARK好架车,然后快步走上去睇睇了。。。

一上度去,有个“防盗密码玻璃门”,我都没按门钟,个服务生就开门卑我了。。。

先卑大家睇下个场既大厅环境图先,环境相当唔错,够干净,可能系岩岩(刚刚)装修既关系!!!

睇完个大厅环境图之后,系唔系觉得环境唔错叻,哈哈~~~

言归正传,我就走去柜台睇下有冇乜配套同价钱,哇!个价钱都相当高一下,系最后我会同大家介绍伤害加配套系几多,请大家耐心等待。。。

由于第一次,个服务生态度非常好,值得赞,一直介绍我唔同既配套,大家有講有笑,由因为第一次黎既原因,我选择佐只做按摩(油)一小时,先试下手势。。。

跟住个服务生就叫我坐低等下,拒叫女女落黎,等佐一阵,条女女落黎佐,然后个服务生就话我知,叫我帮拒试下个女女D手势掂唔掂,因为条女女系第一日黎上班,温佐我做“白老鼠”,个服务生听完之后就话,收你半价就好,听都拒咁講,就算啦,都半价咯,仲想掂???

然后我就跟佐个女女入去房间度,入到房我一睇,环境真系唔错,而且张床系“正宗按摩床”有个癃(洞)既,同埋间房入边仲有的冲凉,如果你按摩完成身油,可以冲完凉先返屋企都得,哈哈~~~

按摩过程就唔多講了,因为我做“白老鼠”,不过都要赞一下,个按摩女女手势都几好,力度有,仲一直话我知,我系拒第一个客仔,所以会做到好好卑我,唯一令到我觉得好既就好,拒唔会刻意避开你既重要部位,因为有D按摩女女会刻意避开你既重要部位,变成佐按摩手法唔系几正宗了。。。

搞掂完之后,出去卑佣金,个服务生当然系问我拒既功夫得唔得,我当然系话得啦,仲赞拒手势唔错,然后将找返黎既佣金卑佐拒,在睇睇柜台度D配套,跟住有个PRC走过黎问我系唔系想试第二样野!!!(哇!真系当佐我系“白老鼠”)

我话唔系,我睇下啧,下次先黎试,然后拒好细心一 一介绍D配套卑我知道,我听晒之后就话下次会黎试,拒笑住跟我出去仲帮我开埋门,叫我下次记得到返黎。。。

到佐第三日,系芙蓉空气最差既一日,烟雾简直令人睇唔到野,呼吸都辛苦,我就打算在去依间按摩场舒服一下,因为之前我已经睇仲一个配套想去试一试。。。

话口没完,我已经楂车到佐楼下,又咁岩(刚)又系个个PARKING位,使唔使啊,好似知道我要黎,特灯(特地)留个PARKING位卑我,哈哈!!!

上度去,我就先睇下配套,然后个服务生又在一次介绍配套卑我,我睇佐一下之后,就上个厕所,然后在出去拣(选)配套,不过我先问个服务生,个女女卑靓既我唔该,之后拒睇下张LIST,同我講,靓既做紧工,要等好耐(久),然后我就话,唔靓你叫我如何攞配套啊!!!

然后拒介绍一个轻孰女卑我,叫我睇下先,唔岩(刚)就下次先咯,我就梗系要睇下先咯,就坐住等睇野了,等紧既时候,服务生就话,个女女唔错既,服务周到,虽然系轻孰女,不过身材“娇小玲珑”,我听完都唔答拒了,等睇野了。。。

冇几耐有个女女走落黎,我一睇都几靓,我以为系拒,掂知唔系,原来拒系落黎问服务生要收客仔几钱,不过在多一阵,我既轻孰女落黎了,我一睇,果然“娇小玲珑”,身材唔错,而且样都几好睇,就快快ON佐拒了。。。

然后条女女就带我上三楼,因为我拣(选)佐全按摩场最贵既配套,哈哈。。。等等话卑你地知个配套价钱。。。

一上到三楼,又有一个“防盗密码玻璃门”穿过佐之后,在一直行到我要既房间,期间仲见到有好多间房都系同我入既个间房一样,所以想同朋友一起去既大大请放心,《房间多得很,唔使惊要等》!!!

入度房间,环境几好,干净,舒服,请睇环境图!!!

个女女叫我除晒D衫裤训(睡)落张“水床”度,等拒返黎,我当然照做啦,除晒D衫裤等拒返黎了,返到黎之后,就先开始帮我做“全身磨沙”,一D都冇偷工,由头到脚,前面后面通通都有磨,特别系磨到细佬既时候特别爽,哈哈!!!

“全身磨沙”做完了,就开始帮我“洗面”,将条毛巾包系我头顶,然后先用对波波帮我“洗面”,哈哈。。。爽啦,过后先用“洗面霜”帮我“洗面”。。。

洗完面之后就帮我全身冲水,跟住就开始帮我磨擦细佬了,一开始就先慢慢用水清洗我细佬,在用拒对滑滑既手慢慢磨擦,由于我对“拉筋”比较难出,所以拒磨擦佐好耐(久),我都唔出,仲卑我一直笑拒,拒又唔甘厌(不服输),出第一个绝招对付我,就系一边磨擦我细佬,一边“来”(舔)乳头,掂知都系唔掂,但系拒依然唔肯放弃,誓要打到我出为止,哈哈哈哈哈哈哈哈,卑我一直笑拒。。。

拒超唔甘厌(不服输),终于出动第二绝招对付我,不过第二个绝招系要付出代价既,拒话,要做B2B卑我,不过叫我随意卑拒小费就好,之但系我又唔系几放心,等下倾数就唔好,就问准确价钱,拒话50就好,听到50我当然ON拒啦,拒除晒D衫裤,爬佐上黎张床度,就开始帮我B2B“波推”了,一边“波推”,一边“来”(舔)我乳头,期间由磨擦我细佬,原来。。。都系唔掂,我都系出唔到,拒好努力,仲一直卑我笑拒。。。

笑到拒超唔甘厌(不服输),之后拒仲一直用口做个动作卑我睇,个动作系咩?(大家都系一样心照啦)。。。

我唔要,因为等下又加钱就贵好多了,等拒慢慢波推我先咯,推到拒唔掂了,一直做动作卑我睇,过后我就话,NO MONEY,DON’T WANT,之后拒答我,YES,VERY EXPENSIVE,OKOK。。。

哈哈,自己都知道贵,所以拒有在开始帮我波推了,推多一下,拒顶唔顺了,大声講佐一句说话,I WANT SMOKE YOU,我:SMOKE???之后拒由话,I OFFER TO YOU,ALL PACKEGE JUST 50,哈哈。。。

拒终于都顶唔顺了,50包晒卑我,我就叫拒快快咯,拒真系好快,一下就低偷含我细佬了,含功一流,又有深喉,唔错唔错。。。

出动到第三招了,依然都系一样,唔出,哈哈。。。不过我唔会太过分要求插鲍鱼,我唯有帮下拒了,叫拒含多几下之后,我自己用手拒用口,一边含住我龟头,我一边磨擦我细佬,要打出黎,拒就好似含龟头含到好爽,唔舍得走,当我要爆发既时候,我唔话拒知,见拒含得咁爽,废时骚扰拒啦,哈哈。。。

终于我D精兵一涌而出了,但系。。。拒仲没发觉到,仲含得好爽,当拒发觉到既时候,太迟了,大多数我D精兵已经在拒口中了,拒快快起身,将我D精兵吐晒出黎,仲一边吐,一边发出D声黎。。。EN。。。EN。。。EN。。。

之后我当然系大笑拒啦,拒真系好,冇嬲(不生气),又会同我笑,拒系完口之后就叫我起身冲凉了,拉我去训(睡)按摩浴缸Jacuzzi,我训(睡)落去之后,拒就开始帮我洗头了,洗到我系Jacuzzi度训(睡)着佐。。。

洗完头拒叫我起身,在去冲下水,我一起身就大家赤裸裸揽佐一阵,我用细佬磨擦拒大碑,跟住就就拉我去冲水了,冲完水之后,当然系雀衫走人了,走之前我先卑佣金50,过后念下念下(想下想下),加多10卑拒啦,因为口爆拒佐,哈哈。。。
跟住拒带我落去卑佣金既时候,我轻轻拍打去屎忽一下,拒笑笑口。。。

一落度去个服务生就问,掂啊?舒服冇,我:OK咯,唔错,不过下次记得介绍个后生D既,拒听完之后就话,可以可以,你打电话黎卑我,我BOOKING卑你,哈哈。。。

最后卑大家睇下个轻孰女身材,哈哈,睇下就好喔。。。

店名:温馨阁传统中泰式按摩保健中心

地点:金马杨(香记糖水店对面)二楼

按摩女女:有泰国有中国,不过中国只做全身按摩同脚底按摩,冇做Jacuzzi!

环境:超干净,舒适(可能新装修关系)

服务态度:态度唔错,值得赞!

帮我按摩既女女报告!

国籍:泰国

年龄:31岁

样貌:7/10(几靓下)

按摩:10/10(做足功课,唔会偷步)

身材:7/10(身材苗条)

笑容:7/10(卑我搞到拒笑到唔停)

胸部:5/10(有少少下垂)

皮肤:8/10〔皮肤好〕

按摩伤害:48全身按摩一小时(油)

按摩浴缸Jacuzzi配套伤害:168一小时(不过我系入边超过两小时,个服务生都冇吹钟,你话低唔低赞!)

配套包括:全身磨沙,洗面,轻微按摩,洗头,训(睡)按摩浴缸Jacuzzi,拉筋,冲凉!

配套以外伤害:60(我外加多10卑拒,因为口爆拒)包括:B2B波推,口交,口爆!

评分

4uonly + 3
batzmaru5697 + 3
coco77my + 5 感谢分享
lionkingkong + 3
netsky + 1 感谢分享

路过,看到最近很红的大哥,加满分给你,别骂我孤寒了。。。。。。。

评分

safety + 1 放过我啦!

路过加分给safety老大先!

评分

safety + 1 多谢支持!

搭电动火车下来支持安全哥~

评分

safety + 1 夸张咯!

safaty哥超棒!!!

评分

wande 发表于 2014-3-14 16:37
路过,看到最近很红的大哥,加满分给你,别骂我孤寒了。。。。。。。

细既以后唔敢了,望大佬见谅!!!

nightmen 发表于 2014-3-14 18:22
路过加分给safety老大先!

多谢支持,有时间可以去试下喔!!!

lucas_lkm 发表于 2014-3-15 07:44
搭电动火车下来支持安全哥~

哈哈,你几幽默喔!!!

hao5281 发表于 2014-3-15 08:12
safaty哥超棒!!!

其实大家都可以既,人人为我,我为人人!!!

多谢你的好介绍。

评分

chongkee 发表于 2014-3-15 11:30
多谢你的好介绍。

多谢钟哥支持,有落黎记得去试下咯!!!

safety 发表于 2014-3-15 11:31

老钟如果是要下去 。。。就一定要找我
也好让我回一回 kampung

sherk414 发表于 2014-3-15 13:00

哈哈,你早就应该返KAMPUNG啦!!!

safety 发表于 2014-3-15 13:02
哈哈,你早就应该返KAMPUNG啦!!!

我回来 。。。你可要带着我一起去爽的喔
Ok mou ???

sherk414 发表于 2014-3-15 13:04
我回来 。。。你可要带着我一起去爽的喔
Ok mou ???

EEEEEEEE。。。。。到时先算啦!!!

唔该SAFETY哥,好用心地帮我哋介绍新场,我净系睇都睇咗十五分钟~今日嘅最后一分加卑你啦!

safety 发表于 2014-3-15 13:09
EEEEEEEE。。。。。到时先算啦!!!

哈哈哈 。。。
到时 。。。给个官你做

safety 发表于 2014-3-15 10:46
哈哈,你几幽默喔!!!

喺咩?搭电动火车下色狼邦比较划算喔~

赞👍哦Safety哥

赞👍哦Safety哥

safety 发表于 2014-3-15 11:31

我唔熟路叻,有sherk414带路。

sherk414 发表于 2014-3-15 13:00

你的kampung离这家骨场远吗?

chongkee 发表于 2014-3-15 21:36
我唔熟路叻,有sherk414带路。

哈哈哈 。。。
老钟叫到 。。。
我仆街都仆到去啦 。。。

sherk414 发表于 2014-3-15 21:42
哈哈哈 。。。
老钟叫到 。。。
我仆街都仆到去啦 。。。

怕跑不开叻,怎样跟家里的讲?