WishCT - 愿望城市

用户注册

無無聊聊 古仔四圍去

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

3點幾放工 無無聊聊突然想去古仔Spring睇下咩料.
上到去 @@無人 水靜河非 坐底飲杯茶等佢叫女來睇睇
出來個中國妹 事但啦 雖然條女唔得水微胖少少 心唸應該好多水玩
先被錢拿個125配套B2B+口爆 入去自己沖涼 爬住等佢啦
條女按摸一般手勢啦 水桶腰大令姑 手可以玩鮑魚 真係如我所願好7多水哦 濕到流個種
含功都好舒服 慢慢含 口爆對我來講是個謎 我從來未試過含出來T.T
大約15分鐘啦 佢口應該麻痺吧 換個資勢鮑魚峒口磨 哈哈都幾爽
再過15分鐘都未磨出 算啦 我放棄啦 哎呀 佢唔憤氣再含 心唸你含出我被妳Double
一面含一面傾 開個價就可以masuk啦 她沒做masuk經我游說佢同意了
點知......我今日無聊中無預備袋添 哈哈 問佢有嗎 被佢鬧一餐添 佢都無
算吧啦 妳已經唔係第一個搞我唔出 著返杉褲出大廳坐下吹吹水 得知間野得5條女做工
3個越南 1菲律賓 1中國 再問清楚D我要越南可以masuk即 哎呀 D越南妹話來野 菲律賓就無問題
想食越南妹無得食 走人嚕
古仔麻 洗乜驚無越南妹食 多到驚你食唔切 好啦再去選邊間D女好玩好食先
一于去緣分天空睇睇啦 依間野經常睇到負面新聞翻車之類 不過條越南妹張相令姑撐到咁7大粒 就去睇下堅定流
去到門口 芝麻開門 哇晒 開門條中國妹都好7大粒  坐底飲水照鏡
4個中國 Only 1越南 哇晒耶 條條女都相當大粒 依家D胸圍真係神奇 Acup都可以谷出來
我來更係想食越南妹啦 照鏡不過想順便睇睇其他女點麻 就簡佢啦 越南啊米

名字-啊米
樣貌-年輕侯生 同張相一模一樣
身材-中等身高 算苗條不算瘦 又白又滑 令姑堅定流?呵呵 應該好多人想知 我遍唔講
含功-唔贊唔得 功力薄應該會被佢含出 BokBok聲 爽
服務-按摩 叫佢按邊度就邊度 非常友善 (藍燈)姿勢任你鐘意點擺就點擺 非常識做愛
鮑魚-我用撩下撩下 水來囉 好實塊野一路有水出 夾到好舒服又有肉感  KY放埋一邊都唔洗用
價錢-150值得被

個位狼兄 有好野唔好忘記細佬

评分

usnpt21 + 1 我很赞同
joelhuang + 1 感谢分享
cool890417 + 1
欲火凤凰 + 3 + 2 感谢分享
funnytey + 1 感谢分享

入黎支持下你嘎报告!

美眉的奶子是A cup。。?

A cup都可以变到咁大

来支持你的作品啊大佬,文采那么好,羡慕死人啦

谢谢大大的分享~~哇~~很大又白的波波~~赞

哈哈哈!多水的美眉都是好屌的!谢谢

欲火凤凰 发表于 2014-2-20 00:51
楼主吃的都是好料

你以為靜係我識食 大把人爭住來食
我留意佢好耐 出來做幾個月 無理由無FR即
可能食過即人收收埋埋自己食!!!

elvis22 发表于 2014-2-19 22:00
美眉的奶子是A cup。。?

拒只系港紧条条女都好大粒,唔系港紧相中女。。。

看到晕了,下次用回普通话来写吧。

感谢大大的分享。。。