WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?终于卑解禁了!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

话说!唔知掂解冇段段卑人禁言,我都唔知发生咩事,而且我自问自己冇犯版规,觉得好冇耐,卑人禁言而且又冇理由,死佐都唔知咩事!!!

卑人禁言个日,我都仲可以回复,因为当时我正在同一位狼友发信息,发下发下就卑禁了,好奇怪,真系唔知发生咩事???                                                                                                      
我只系知道禁言我个位版主认为我犯版规,可是我觉得我自己都冇犯任何版规啊???
就算有犯都应该先卑我一个警告系唔系???                                                                                 
唔可以一黎就禁我言,咁样做系唔系会令我觉得卑冤枉???                                                  
死得好冇辜???

既然卑禁言我都冇办法,唯有等解禁之日了,之前答应卑康头嘎大大,唔好意思了,个本地女女已经回乡下过新年了,你地要等过晒年先了。。。不过唔知过晒年个女女仲返唔返黎喔!!!

系依度需要多谢一位为我講说话嘎大大,好多谢你系我卑禁言嘎时候帮我发问任何关于我掂解卑解禁嘎问题,虽然得唔到好嘎回复,但系你咁样帮我,都唔知掂样报答你,唯有将我某D康头分享卑你了,哈哈。。。王小明。。。

第二都要多谢豪哥嘎帮忙,多谢豪哥帮小弟我去问掂解被禁言,虽然都系一样得唔到好嘎回复,但系至少有做版主嘎职责,会帮任何自己管理权限嘎大大们解话,多谢你!!!

入返正题,卑禁言依几日,小弟都系依然做骨魔,连续有几次去按摩,先分享一个我认为好爽嘎按摩卑你地。。。

2014-1-11                                                                                                                                                      
卑禁言之后第一日,觉得好冇耐,就等放工之后去按摩,心系度十五又十六,唔知去边间好,楂住架车四围走,睇下边间没试过就去试下,终于都温到一间我没试过嘎,只系以前爬贴嘎时候见过好多大大介绍,就决定佐去依间。。。

入度去只见到服务生,然后我就走去睇下个价钱表,跟住个服务生就直接帮我收取配套价钱,然后系价钱表度指卑我睇,我一睇,原来系配套,我同拒講唔要依个,我只系要按摩,拒听完之后就改为帮我收取只系按摩嘎价钱了,依个服务生唔错,都唔会面黑黑,而且仲好好带我入去按摩房,值得一提。。。

入度间房,黑嘛嘛,睇都辛苦,冇办法啦,都卑佐钱了,唯有除晒D衫裤等女女黎了,冇几耐个女女入黎,然后问我系唔系按油骨,我只系“嗯”,而且唔转身睇拒,“嗯”完拒之后,拒走佐去隔离房间开灯,终于都有D光可以睇下了。。。

之后拒入返黎开始按摩,一黎就先趴咯我我背只度,然后睇下我个样,叫我一声“靓仔”我望下拒,然后只系笑,拒又跟住笑,个样都可以睇下,不过暂时没睇清楚,因为拒好快就将个头拎开了。。。

开始按摩背部,手法都几好,只系力水差少少,如果大力D就好了,按摩按摩期间,拒就问我系唔系第一次黎,我都系一样“嗯” 冇理拒,之后拒竟然玩我细佬,拒用手系我屎忽中间度一直“撩”又一直摸我细佬,一直笑,我都系。。。笑。。。

摸下按摩下,摸下又按摩下,最后拒终于都忍唔住,问我要唔要按摩细佬,我答拒,等下先,拒听完就轻轻打我一野,继续按摩,按下按下,叫我转身,转完身之后,拒只手就越黎越唔规矩了,一直玩我细佬,我望下拒,今次睇得清楚了,样OK,身材OK,波波OK,皮肤OK,尤其是系皮肤,好滑,因为之前按摩嘎时候,拒一直用大碑系我身体度走黎走去,个时我已经感觉度拒皮肤好滑。。。

转完身之后,我觉得拒唔打算按摩了,因为只系一直系度玩我细佬,又“来”我乳头,卑拒搞到我细佬硬之又硬,仲一直问我要唔要按细佬,系冇办法之下,细佬又硬之又硬,唯有答应拒了,一答应完,拒就直接黎个好开心嘎笑容,然后拒自己直接将件衫除佐,我一睇,哇!真系大,应该都有34,哈哈。。。

今次有D唔同,就系拒直接训系我隔离,一手玩我细佬,一边“来”我乳头,期间拒仲想舌吻,我唔要,哈哈,拒一直扮喊声,因为我唔要同拒舌吻,最后我唯有安抚拒,轻轻锡一下拒个嘴,拒好开心,继续搞我细佬,搞下搞下,拒特然攞起条毛巾,帮我细佬抹干净,我心念:咁快嘎?我都没出!!!

掂知唔系,原来拒。。。原来拒。。。抹完之后就直接帮我含了,哇!居然侯擒度咁,冇问我就直接帮我含,我当然唔理拒啦,卑拒含下咯,我就一直搞拒波波,又搞下拒鲍鱼,哈哈,到最后我终于都爆发出黎了,爆到拒成口都系,哈哈,好爽。。。

拒去厕所清理完之后,返黎帮我清理,然后我发现拒只系包住条毛巾去清理,返度黎又在卑我玩波波,玩紧拒波波既时候,拒特然淫叫,仲越叫越大声,搞到隔离既女女跟住笑,唔知隔离个位大大有冇羡慕,哈哈,玩完之后我起身雀衫要走人了,一企起身拒揽住我,用拒个34波波顶过黎,我轻轻锡下拒个嘴仔,拒先肯
放手。。。放开所有。。。卑此更自由。。。放手。。。

跟住我先卑佣金,然后在雀衫,拒清理床单,我雀完衫之后,拒企佐系门口度唔卑我走,又揽住我,我渣下拒屎忽,我见度拒望我个样,好似唔知掂嘎,卑拒揽佐一阵,拒终于都舍得放开我了,走时仲拉住我只手慢慢放开,哈哈,真系咁唔舍得咩。。。

哈哈!卑禁言之后有个咁样嘎按摩,都几好!!!

名字:先保留

年龄:先保留

国籍:泰国

按摩:6/10(都几好,如果大力D仲好)

身材:8/10(苗条淑女)

波波:8/10(有渣手,都唔错)

皮肤:9/10(皮肤好滑,如果你唔问拒年龄你根本猜唔到)

样貌:7/10(样都几靓,仲一直笑)

敢场:10/10(绝对唔会,仲唔舍得让我走,哈哈)

评分

Zxuan + 1
funnytey + 1 感谢分享
haoward + 1
niu888 + 1 可以告知哪间吗?
c2hc2h + 1 洗尘分

第一个来看早报现 。。。

恭喜安全哥解禁

恭喜安全哥你回来,也顺便支持你的fr.

我看可能是你在其他版块的回复犯了新版规,你去看看吧,多注意下,我们整个管理层都不知道谁禁言的你,真是汗颜啊。。。。我也没话说了,只能说句恭喜解禁,我没能帮上忙,paiseh

支持支持!!!

无端端禁言

sherk414 发表于 2014-1-18 07:03
第一个来看早报现 。。。

恭喜安全哥解禁

哈哈,你甘早就黎睇报纸啊!

evildee 发表于 2014-1-18 07:05
恭喜安全哥你回来,也顺便支持你的fr.

支持就卑D放监分啊,哈哈~

正牌豪哥 发表于 2014-1-18 09:08
我看可能是你在其他版块的回复犯了新版规,你去看看吧,多注意下,我们整个管理层都不知道谁禁言的你,真是 ...

豪哥,好多谢你了,起码你会帮忙问掂解,我已经在投诉意见度发贴,你去睇睇边个禁我。

wmwwmwwmw 发表于 2014-1-18 10:43
无端端禁言

系丫,我都唔知发生咩事,发发下信息就卑人禁言佐!

honghong07 发表于 2014-1-18 09:20
支持支持!!!

兄弟,你犯版规了,等下好似我甘卑人禁言就唔好,请更改回复。

放了就好 ,放了就要不再行X踏錯 ! 哈哈  

water66 发表于 2014-1-18 12:28
放了就好 ,放了就要不再行X踏錯 ! 哈哈

我系冤枉既,我无行X踏错,呜呜呜呜呜呜。。。

safety 发表于 2014-1-18 10:44
哈哈,你甘早就黎睇报纸啊!

你咯 。。
酱早写报告
搞淋到我7早8早起来看

新鸟只有看故事的分。

anthonykong 发表于 2014-1-18 12:52
新鸟只有看故事的分。

你边度系新鸟,你仲早过我注册!

sherk414 发表于 2014-1-18 12:48
你咯 。。
酱早写报告
搞淋到我7早8早起来看

哈哈哈,唔系七早八早写既,系寻日半夜写既,你做紧猪!!!

safety 发表于 2014-1-18 13:01
哈哈哈,唔系七早八早写既,系寻日半夜写既,你做紧猪!!!

幸苦了安全哥。。。

sherk414 发表于 2014-1-18 13:04
幸苦了安全哥。。。

坐完监,当然要出黎放下毒,如果唔系就。。。。。。。

老大你终于放出来了,不用谢谢,我只是奇怪你突然被禁言,还有我的本地妹妹没有了

看来安全哥也不安全啊。。。。哈哈哈哈哈~

王小明 发表于 2014-1-18 13:13
老大你终于放出来了,不用谢谢,我只是奇怪你突然被禁言,还有我的本地妹妹没有了

都要多谢你既热心,多谢!

evilmaycry 发表于 2014-1-18 13:17
看来安全哥也不安全啊。。。。哈哈哈哈哈~

魔星,你。。。。。。。见到火仲加油!!!

safety 发表于 2014-1-18 13:06
坐完监,当然要出黎放下毒,如果唔系就。。。。。。。

如果 5 是 。。。
你就会 kupp 精上脑 。。。
傻高了
哈哈哈