WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉酒吧!倒数都有艳遇!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

今日系农历十二月初二,02/01/2014。。。

新的一年,先祝大家新年快乐,事事顺利。。。

相信各位前日晚应该都有去倒数新一年嘎到来,大家千辛万苦,快快乐乐,安安全全,健健康康咁从13走到14,从一生走到一世。。。

而我就从按摩院走到酒吧了。。。

倒数日子来临,野晚大把人打电话黎温我,叫我一起去庆祝倒数,当晚小弟我连走几场,又危险,饮太多了,又要渣车,又要过路障,不过都安全到达目的地。。。

去到最后一间酒吧,我唔打算转场了,一直走有D攰,又饮好多,所以决定唔转了,个场唔算多人,又唔算少,毕竟最近行情差,都冇乜人出黎饮酒,就算系大日子都会比较冷清。。。

系酒吧度,我坐佐落黎,然后一直有条酒吧女女过黎挑逗我,拒都系饮太多了,有靓女挑逗,我一定还击,就同拒死过,又玩大话骰,又玩猜枚,饮到我啊,不过大家都饮得好开心,我朋友就羡慕了,因为个女女一直痴身痴世,又扮醉,一直训落黎我胸口度,又爹我,講我欺负拒,害拒饮咁多,哈哈。。。

不过我同拒講,我都有帮你顶酒啊,边度有欺负你,拒听完就一直笑,又嘴我,搞到我D朋友仲羡慕,不过过后我出佐去一阵,因为又有朋友系附近嘎场,我过去哈啦一下,大概10分钟,之后我就返去朋友度,一入门条女女就揽佐过黎,然后同我朋友講有我好搞D,因为我朋友拒地一直要拒玩大话骰,之后就继续玩咯,玩佐几轮,我唔玩了,班朋友一直队我,又要我帮条女女顶,我死得了,就唔玩了。。。

饮到最后大概要3点了,就决定返屋企走人了,跟住梗系带少少醉意有礼貌紧帮条女女打声招呼講要走人了,手攞上黎打招呼都没放低,个女女就走过黎拉佐我入厕所,跟住就帮我打K轮了,我一时之间仲没黎得切有反应,因为太突然了,卑拒吓都,不过唔理咁多了,打K轮时我就扎拒波波了,又扎拒屎忽,直接伸手落去,因为拒雀短裙,大家互动佐一阵,拒问我爽唔爽,我当然答爽啦,然后拒好直接问,要唔要进一步嘎爽?我在答拒,好啊,黎啦,之后拒叫我出去等拒一阵,大概15分钟,拒出黎了,热情地揽住我,我带拒上车,上车之后又在黎一轮打K轮大战,之后先载拒去酒店。。。

去度酒店,带点醉意攞佐房,带拒上去,一入门拒就已经好猴擒,一直揽住我大打K轮,又摸我细佬,成晚卑拒展晒上风,然后就除衫了,系拒除衫嘎时候我先发现,原来没关门,我快快走去关门先,因为之前一入黎就大打K轮了,唔记得关门,关完门我返去床度,拒已经一丝不卦咁训系床度望住我了,我快快除晒D衫,就跳上张床,同拒黎一轮大战了。。。

好热情好热情,又舌吻,又帮我含细佬,含完到我搞拒鲍鱼了,水已经出好多了,又不停叫我快D插入,然后我就快快带套,快速插入,鲍鱼唔算紧,因为多水,好滑,我一直抽插拒,拒一直狂叫,叫都几销魂,期间我仲一直趴低身同拒舌吻,一边抽插,一边舌吻,间中我仲锰我细佬出黎,因为要爆发了,所以一直锰返出黎,拒又一直叫我快D快D,我最顶唔顺就系依D声了,所以间中要锰返出黎,哈哈。。。

不过我都开始攰了,就一招定输赢,男上女下一招过,快速抽插拒,最后我爆发了,爆发完仲同拒一直舌吻,吻到我细佬跌佐出黎,我先训佐落床,呼吸急速,头脑涨下涨下,冇几耐大家都训着佐了。。。

训到天朝11点几,我起身先,条女女仲训紧,之后我先知道原来寻晚我唔记得除套,搞到带住个套训佐一晚,哈哈。。。

起身完之后就叫个女女起身,拒好懒,一直懒床唔肯起身,又叫我抱拒起身去洗白白,抱完拒起身,就拉拒入冲凉房洗白白了,因为时候冇多了,房间只到12点中午。。。

今次唔同嘎系,我帮拒洗,哈哈。。。先洗拒对波波,然后拒檫牙,我在帮拒洗鲍鱼,搞到拒一边檫牙,一边叫,哈哈。。。

洗紧嘎时候我细佬唔听话,又硬佐,拒见度就直接樽低,没浪口,仲有牙膏系口度,就直接帮我含了,哇!好冷嘎感觉,我捉住拒个头,快速抽插拒个口,然后。。。。。。。。。。。。。。口爆拒,哈哈哈哈哈哈,睇住拒将我D精兵同牙膏吐出黎,眼
淫淫望住我,又喊又笑,真系可爱。。。

洗完过后大家出去雀衫,拉住拒落去交锁匙,然后楂车带拒去吃野,吃完之后就载拒返屋企了,返到拒屋企,拒叫我得闲在温拒,又或者饮酒时叫拒一起,我当然唔会拒绝,一定回复拒好好好,之后就大家交换电话号码,落车时拒仲锡我一下,然后我就回家在训过了。。。

请各位大大唔好PM我,要我卑电话号码,因为我发现有好多只会攞康头,我卑佐之后仲一直问,又冇FR,尤其系有好多都系0名望嘎,依架开始我要睇人卑了,唔好意思。。。

评分

simonbad + 1
strong + 1
k1883 + 1 感谢分享
冲上云霄 + 1 精品文章
havefunenjoyfun + 1

原来芙蓉都有甘多康头

大大艳福不少哦!

haizzz~同人不同命,我那天也是有出去,一个都找不到~
羡慕-ing

chongkee 发表于 2014-1-2 14:54
原来芙蓉都有甘多康头

KL多D,芙蓉只系皮毛!

老大,又出动啦,为什么没有联络我一起去!

safety 发表于 2014-1-2 16:06
KL多D,芙蓉只系皮毛!

小地方,好过没啦。消费也比较经济。

王小明 发表于 2014-1-2 16:20
老大,又出动啦,为什么没有联络我一起去!

一起去?去边度?

chongkee 发表于 2014-1-2 16:33
小地方,好过没啦。消费也比较经济。

甘又系,起码经济过KL先。。。

safety 发表于 2014-1-2 16:35
甘又系,起码经济过KL先。。。

又好爽叻。

chongkee 发表于 2014-1-2 16:37
又好爽叻。

哈哈,系好爽,不过要睇人了。。。
唔系个个都得。。。

真系羡慕你safety哥。。。又答到甘顺个货罗。。。

恭喜你咯~~~~~~~

safety 发表于 2014-1-2 16:38
哈哈,系好爽,不过要睇人了。。。
唔系个个都得。。。

你梗系得啦。

好燃羡慕啊~~~~哈。。电话号码不必啦~~~能知道那间pub吗?

有炕头都不给我,自己吃。。。。灰心。。。

babyfrankie 发表于 2014-1-2 20:02

你不是收山不吃了吗?

人要找地方解放的啊。。。。

babyfrankie 发表于 2014-1-2 20:02

哈哈,大大,你唔好假假啊,你嘎康头多到由芙蓉排队到KL。。。

快给点炕头我啦

safety 发表于 2014-1-3 01:31
哈哈,大大,你唔好假假啊,你嘎康头多到由芙蓉排队到KL。。。

我也要康头可以吗?

可以可以!温豪哥就有了~

safety 发表于 2014-1-3 11:19
可以可以!温豪哥就有了~

睇落你个嘎过刺激点哦。。