WishCT - 愿望城市

用户注册

口暴卤味

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我李卤味又浦头啦,各位兄台好吗?

眨下眼,2013年又要过晒啦。最近D卤味唔系甘好卖,天气又时好时坏,搞到生意惨淡。明年又话哩样起价个样加价,搞到我geh名被人日日挂系嘴边,如果有版权费可以收我就发达咯。

就系因为最近收入少,洗费无减,所以要尽量控制,唔敢乱用钱,所以先至无出黎偷食。今日geh天气热到我发瘟,见生意唔系甘好,就早收档,想揾个地方按摩叹冷气,左哚右哚,要去边度好咧?要享受按摩技术geh就口暴场,要样靓身材正加游水geh就落水场,最后就决定要享受按摩技术geh就口暴场啦。

另外一个问题黎啦,既然要享受按摩技术geh就口暴场,甘要去边间口暴场咧?神州?天马?手心合一?一路渣车,就一路念,要近geh就大城堡,远D就沙登,为佐省油,一于去大城堡先。

去到大城堡之后,就去揾停车位,心念揾到停车位近边间就去边间。结果就系Old Town附近揾到停车位。停好车之后就去揾野食,医饱个肚先。食完就直接踩上去天马,发觉天马招牌个名系“新天马”,心念我有冇睇错?定系我行错门口?因为好耐无黎佐,惊搞错,所以我又再行多一转,揾唔到“天马”个名,心念应该系换佐名叫“新天马”呱?唔黎都黎佐咯,上去睇下咯。

上到去之后,入到大厅,环境依旧,应该冇去错地方,但系睇场geh就换佐人,之前个乸型换佐个中国婆,问两问先至知换佐人好耐,见个睇场中国婆都几好倾,就叫佢介绍个有样又有服务geh黎,最好系红牌,佢听佐之后就话红牌阿姑开紧工,问我越南妹得冇,有个服务唔错,样又正geh,我见冇得选,有系个中国婆介绍geh,咪试下咯,如果唔好下次就咪鬼帮衬。

个中国婆叫6号出黎,我睇个6号妹妹仔系有几分姿色geh,白白净甘,至于服务如何就要试过先至知。我跟住条女入去后边房,之后我就剥光猪去冲凉再返入房趴住等按摩。佢geh按摩唔算好,点讲佢都唔系按摩师傅级,但系都至于系钢琴手,有用心都有出力,我就趴住咪埋双眼俾佢发挥。冇几耐佢就用佢个两粒及手奶帮我背部做B2B,佢个两粒钉系我背扫黎扫去,间中仲会用手去扫我春袋,都几爽下,可能系有一段时间冇出黎爽,所以感觉良好。

佢做完背部B2B之后就要我转身继续做前面,后生果然系本钱,个及手奶虽然唔大,但系都几得意,得意到我忍唔住要去渣两野,渣落又几弹手,再撩两撩佢个两粒钉就越黎越凸,真系几得意,几好玩。之后佢就用冷热水交替帮我含7,我个手渣完波之后又想玩其它野,就伸手埋去佢个嗨度,摸下摸下见佢冇避我,我就打蛇随棍上去撩,撩下撩下就感觉到有D水源,见佢忙紧帮我含7我就笃只中指入去,佢“嗯”一声望下我个样真系几盏鬼,之后我就系甘挖系甘撩,佢就系甘搏命含,冇几耐我就暴响佢嘴度,我暴完后佢仲继续含多几野先至放口离开我67。我手指拉返出黎都系水,如果佢俾我吊到出甘多水就爽咯。

佢之后就继续帮我按摩多几野,我见佢个两粒钉仲系甘凸,就叫佢唔洗按摩,然后抓佢对波埋黎俾我口俾我享受一下,我又啅又濑,搞到佢个两粒钉仲凸,真系爽,搞到我甘愿之后先至放开佢,佢之后就扁嘴甘打佐我一下,真系几盏鬼,然后我就去冲凉,然后返房穿衫出去大厅俾钱走人。

日期: 2013年12月16号
地点: 大城堡 - 新天马
名字: 6号
国籍: 越南
年龄: 靓妹仔
样貌: 7/10 (白白净,几得意)
身材: 7/10 (苗条,皮肤滑)
胸部: 7/10 (及手波,唔大,但系几盏鬼)
舌吻: 冇念过要
鲍鱼: 7/10 (几好撩,几好挖,够水,想塞条67入去)
口交: 6/10 (普通,有用心)
按摩: 6/10 (唔系按摩首选,但系都唔至于系钢琴手,有用心)
爱爱: 我都想塞条67入去啊
GFE : 6/10 (虽然冇乜语言交流,但系态度几唔错)
服务总结: 7/10 (都算满意,正所谓要功夫服务就要揾熟女,后生靓妹geh功夫就比较差,但系有样有身材,睇你要D乜就去揾乜咯,我旨在吹冷气,享受下口暴感觉,所以不过不失,算唔错)
伤害:110 (全包)
回头: 后会有期

评分

JohnSiewBao + 1
gen-son + 1
啊金 + 3 李卤味当然要支持啦~还整天借用你的名~~^^
hamsap696969 + 1 感谢分享
BaliaPoh + 5 感谢分享

哇!爽到睇唔到路哦!哈哈!

哗!好爽的口爆+挖鲍鱼啊!

卤味先生几时要带细佬去冲口爆场~?

好鬼得交意的报告。。

谢谢大大的分享,你是最好的~~~

支持天马

geli 发表于 2013-12-16 21:34
卤味先生几时要带细佬去冲口爆场~?

你这个粉肠也要人带的咩~!!??

李卤味,想定粉肠,叉烧不懂还有吗?呵呵。

BaliaPoh 发表于 2013-12-17 12:52
你这个粉肠也要人带的咩~!!??

因为俺是新鸟啊~

geli 发表于 2013-12-17 19:37
因为俺是新鸟啊~

你还是新鸟~!!??
你鸟上的屎多可以拿去填海咯~!!!!!