WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?本地女女喔!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

骨魔又出动了,又在一次又艳遇了,今次系本地女女啊!!!

之前见过一张广告贴,按摩店做特价,而且我没去过,就去试试。。。

去到个度,放好架车,然后走入去,装修都几靓,环境又干净,我入去嘎时候系咁二见到一位女女坐系沙发度,不过我冇乜围意,只系对眼扫下。。。

由于第一次黎,睇定D,先攞一个小时按摩油骨,然后个服务生就问我要唔要攞配套(我最睁就系D服务生问我依样野,我一定拒绝嘎)就講唔要,因为掂知会唔会入条恐龙入黎啊!!!!!!

服务生带我入去房,入度去环境真系好,超级干净,冷气又冷,因为小弟我个日包场,全场得我一个,冇其他人。。。

丽牌动作:除衫除裤,今次我冇除老底,因为只是想试试,所以唔除了,冇几耐个女女入佐黎,都系一样入度黎就问我,事头,按摩一个钟?(哇!講广东话嘎,唔通系本地女女?)我依然都系一样冇转身望拒,只系答:嗯!

我训低一定攞条毛巾围住我屎忽,这个系一定嘎,就算有冇老底都好,个女女开始按我嘎小腿,一路按上去大碑,到佐按我屎忽嘎时候,拒。。。。。特然攞开我条毛巾,然后直接将我条老底除佐,然后同我講:事头,用油按摩要除晒啊,我答拒:卑你睇晒咯,跟住拒又講唔洗怕丑啦,我卑你睇返咯,听到依句话,我细佬开始有反应了。。。我答:系唔系先,之后拒就净系笑了。。。

按摩步骤都系一样,全身放晒D油,手背推背部,推大碑,推小腿,推屎忽,都可以講系舒服嘎,只系我嫌拒唔够力,但系整体黎講都算舒服。。。

到佐转身了,我慢慢转,因为怕卑拒见到我细佬,终于都转晒了,我就直接用双手遮住我细佬,望下拒,皮肤白白,身材中等(应该50几KG),样都可以睇下(本人认为)波波都有咁上下,隔住衫睇啦,拒见到我遮住细佬,就笑住问我,事头,唔洗咁怕丑啦,跟住就直接攞开我嘎手,我极力挣扎(其实是同拒玩嘎),挣扎期间我一直同拒講,卑你睇亏晒啦,唔好啦,唔好啦,拒听到我咁講就仲过想要睇我细佬了,最后我放弃了,卑拒睇啦,拒一睇就。。。哇佐一声,跟住直接攞条毛巾帮我盖返,然后继续按摩。。。

我搞笑同拒講,你要负责啊,卑你睇晒啦,拒一直系度笑,然后我又问,做乜睇完唔出声,拒面红红借意唔望我系度笑,我在问拒笑乜,拒講冇啦,吓到我啧。。。哈哈,卑我细佬吓到,条女女真系没见过大场面,自己攞黎衰,衰咸湿,自己要睇我细佬嘎,哈哈。。。

按到去我细佬附近嘎位子,拒一直用手渣我细佬,我叫拒唔好搞啦,等下发射佐就惨啦,成晚搞到拒一直系度笑,大家一直有講有笑,然后问拒系唔系本地人,拒同我講系啊,之后我講,好少见到本地人做按摩嘎,你系第一个本地人帮我按摩(仙女绝技)跟住拒就问我以前去边度按摩,我講边度都去嘎,只要按摩舒服就得了,拒:哦~~~

按到咁上下(应该仲有10分钟)拒同我講好热,我就答:系咩,我好冷叻,然后拒就講梗系啦,你都卑我剥光猪佐,我在答:好衰喀你。。。大家:系度笑~~~过后拒特然问我,拒可以唔可以除衫,因为拒講帮我按到出晒汗。。。

我:你講笑系迷?

拒答:真喀啦,好热啊。

我:都差唔多按摩完了,你仲除衫?想引诱我啊?

拒答:得唔得?

我:你锺意咯。。。

过后拒真系除佐件衫,露出个雀住BRA嘎波波,唔算大,一手渣得晒,应该都系32,见到咁我细佬都顶唔顺了,除完衫拒冇帮我按摩佐,训佐系我身边,个头爬咯去我胸前,一直用手搞我细佬,我一直叫拒唔好搞,射佐就要卑钱啦,我冇钱啊(哈哈,整估拒)

拒答我:我都冇講要收钱,卑我玩下啦。。。

我:系唔系丫,咁好?

拒:头先我边度有同你講钱啊,卑我玩下啦。。。

我:你都搞紧了,爽唔爽啊?

拒:爽到我妹妹都出晒水啦!

我:系咩!我都冇搞你,做咩会出水啊?卑我睇下(拒卑摸,隔住裤摸,不过唔卑伸手入
       去,期间仲渣拒波波,真系一手渣得晒嘎)

拒:你好衰喀,要搞就卑你搞咯!

我:吓!系依度?唔好了褂!(因为我冇袋袋系身,就算要都唔要,唔习惯)

拒:唔系啦,你可以带我出去啊。。。

我:真系?你几时休息?

拒:我地轮流休息,唔同时间,我卑你电话号码,你打卑我啦。。。

我:好啊(当然好啦)

拒:最好系夜晚12点过后打卑我,会轻松D。。。

我:我考虑我考虑(听到我咁講,拒只手快速磨擦我细佬,好像扮嬲咁,哈哈)跟住我阻
       止拒,唔好乱黎啊,射佐就惨啦。。。

拒:射佐就射佐啦,我会帮你抹干净啦。。。

我:不如。。。

拒:吓?

我:你可唔可以?。。。

拒:咩啦。。。

我:(捉住拒个头,望住我,我用口做佐个动作卑拒睇)

拒:(见度就笑了,跟住就用毛巾帮我细佬抹一下,就直接黎了)

我:(好爽,功夫唔错)一直见拒个头系度上下上下咁,又”来“又含。。。卑拒搞佐咁耐
          我顶唔顺了,同拒講:喂喂喂,黎了黎了。。。

拒:(掂知拒越含越快,我将D精兵爆发晒拒口度,拒仲出力咁缀,搞到我啊)然后拒攞
           起条毛巾,吐晒我D精兵出黎,同我講,好多啊~

我:梗系啦,你要卑我红包添啊。。。(听完拒一直用手轻轻拍打我,又笑)

拒:乖啦,姐姐锡。。。

我:呜呜呜呜呜呜(做戏)跟住我休息多一阵就起身要走了,雀晒衫,拒叫我攞电话出黎,
       按佐拒嘎号码卑我,打佐卑拒自己嘎电话度。。。

拒:记得打卑我。。。(细细声系我耳边講,把声都几娇)

我:冇问题,一定打卑你。。。跟住我就攞佐50小费卑拒,拒揽住我锡佐一下,我就走
        了。。。拒一直千叮万祝我叫我打卑拒,哈哈哈。。。

国籍:1 MALAYSIA

年龄:2X

样貌:可以睇下,岩本人睇

身材:中等,50几KG

鲍鱼:到时话卑你地知

做爱:   到时话卑你地知

女友感:超级好,哈哈哈

回头:当然,不过系出边回头,唔按摩了。。。

损伤:38一小时 + 50 小费

各位狼友,小弟又遇到靓野啦,你地遇到没啊???

评分

brian1986 + 1
veivei + 1
Green_Apple + 1 感谢分享
bbnilai + 1 感谢分享
niu888 + 1

支持一下本地货!

评分

safety + 1 回复分一

大大我也想要哦

评分

safety + 1 回复分二

骨魔大人,那个场是新的?

评分

safety + 1 回复分三

哈哈哈!看来safety老兄又有好料可以吃了!羡慕啊

骨魔兄应该系大碌夹长gei 款头 哈哈哈  引死女嘛。。。。。。。。。。

大大每次都那么有艳遇的?你长得很帅吧。

imagekcb 发表于 2013-12-14 13:52
支持一下本地货!

多谢支持,不过本地女女唔系出黎做嘎~

ten97 发表于 2013-12-14 14:20
大大我也想要哦

可以,靠自己,你都可以嘎~

Wolffy9 发表于 2013-12-14 14:32
骨魔大人,那个场是新的?

唔系新场,只系做特价,我几日前见到嘎~

funnytey 发表于 2013-12-14 15:40
哈哈哈!看来safety老兄又有好料可以吃了!羡慕啊

多谢,不过本地女女暂时唔吃住,我仲要吃饥渴女女先~

正牌豪哥 发表于 2013-12-14 16:09
骨魔兄应该系大碌夹长gei 款头 哈哈哈  引死女嘛。。。。。。。。。。

哈哈,多谢豪哥赞赏,小弟唔系好大啧。。。

而且我迟佐发现依个论坛,如果唔系仲多FR可以分享~

roneytan 发表于 2013-12-14 17:54
大大每次都那么有艳遇的?你长得很帅吧。

我唔系好靓仔,只系桃花运到~

老大那个场?

safety 发表于 2013-12-14 18:22
我唔系好靓仔,只系桃花运到~

那么多桃花?那我下次到芙蓉时一定要找你出来了,要向你拿点桃花叶回家中,哈哈哈

safety 发表于 2013-12-14 18:20
多谢,不过本地女女暂时唔吃住,我仲要吃饥渴女女先~

哗!饥渴女女 ?羡慕啊!吃了别忘了写刺激+精彩fr喔!谢谢

funnytey 发表于 2013-12-14 18:35
哗!饥渴女女 ?羡慕啊!吃了别忘了写刺激+精彩fr喔!谢谢

已经吃佐一次了,FUNNYTEH大大,请睇以下嘎FR,准备吃第二次了~

http://www.wishct.com/x2/forum.p ... page%3D1&page=1

safety 发表于 2013-12-14 18:18
可以,靠自己,你都可以嘎~

是要过去试了

大佬,通下水个地方响边度好吾好?
我呢几日又想渣下骨左~
又惊去错地方好似上次甘样俾人烫...

safety 发表于 2013-12-14 18:21
哈哈,多谢豪哥赞赏,小弟唔系好大啧。。。

而且我迟佐发现依个论坛,如果唔系仲多FR可以分享~ ...

有心唔怕迟啊 兄弟  我以前系旧个只论坛够有成30几i篇FR无copy到过黎咯,呢家我都收山唔写咯,无相干啦,呢家我转为睇你地写就好了 你写多D就得啦   哈哈哈哈

正牌豪哥 发表于 2013-12-15 08:45
有心唔怕迟啊 兄弟  我以前系旧个只论坛够有成30几i篇FR无copy到过黎咯,呢家我都收山唔写咯,无相 ...

以前嘎我就唔写了,只写依架去过嘎场了。。。

怪自己发现的迟~~~

豪哥,我会尽量写,不过最近都唔得闲吃你卑嘎康头,真系唔好意思,我会尽量抽时间去,多谢豪哥先~

safety 发表于 2013-12-14 18:39
已经吃佐一次了,FUNNYTEH大大,请睇以下嘎FR,准备吃第二次了~

http://www.wishct.com/x2/f ...

哈哈哈!好性福的safety老兄啊!羡慕啊

好羡慕大大噢....
请问大大是那个靓场来的噢??

我在芙蓉按摩那么久都没遇见本地的,大大真是好辛福,大大可以pm我那间,让我开心下,谢谢。。。