WishCT - 愿望城市

用户注册

落KL冲,简直系大开眼界!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

系前几日知道自己要落KL做D野,就拉拉淋打电话卑我朋友,同拒港我多几日要落KL,叫拒记得带我去威,我朋友就港没问题啦,跟住我同拒港等我做完D野先CALL你,我朋友有话可以啦~

终于都到佐落KL做野嘎日子,落度去搞掂晒D野就拉拉淋打电话卑我朋友,我朋友叫我去拒屋企先,然后坐拒架车过去,去度拒屋企,上佐拒架车,就问我:掂样,你要掂样嘎,我就话,你搞掂去啦,我都唔系好熟KL嘎,最紧要系靓嘎咯~

我朋友二话不说,就一支箭以时速120KM载我去目的地(因为系第一次落KL嘎场,睇都唔睇招牌,就跟佐我朋友上去)上度去,有服务生过黎问,系唔系黎吊嗨!!!(哇!甘直接,旁边仲有其他人叻),我地两个都无应拒,帮拒笑佐一下,打下眼色,就坐去梳发度,拒锣佐两杯茶过黎,然后解释所有配套,包括有:全身漫游,按摩,B2B,口交,落水,等等。。等等。。,港完就问,不如照过镜先啦,我地就点下头,然后拒就叫晒D女出黎。。。哇!真系大开眼界,D女多到,睇到眼都花,有D几靓,有D可以睇下,有D仲一路帮你笑,我地两个都唔知掂拣,睇佐一阵,就拣佐了(因为睇太耐,人家会唔耐烦嘎)。

个妹妹就走黎拉我只手,跟住就行入间房度,掂知一到门口,个服务生就追佐过黎,叫我卑钱先(哇!大佬,唔使甘下话,又唔系我自己行入去嘎,系条女拉我入去嘎,我又无港唔卑)跟住就锰枪,卑钱拒,叫拒唔好阻住晒。

妹妹入度房一直笑,跟住同我港唔好意思,我梗系港唔好意思,你识DO就得咯,隔住衣服妹妹就已经揽住我了,一直系我颈度锡,个手又系度摸我细佬,我当然唔会输卑拒,我双手向拒背只摆,一直渣拒屎忽(波唔渣住,慢慢黎)渣到拒顶唔顺,就开始帮我除衫了,我就企定定等拒黎啦,除完我D衫,拒叫我等阵,等拒除买衫先去洗白白(我仲以为拒叫我入去洗手间先,掂知唔系)拒除晒D衫佐,然后拒一手拉住我嘎细佬跟住拒入洗手间,拒大开水,一直向我射过黎,然后就帮我洗细佬,洗完就黎佐一下各位大大时常港嘎水中萧(哇,拒用温水,有D热,越含越热,但系唔会顶唔顺,唔知系唔系热嘎关系),含紧嘎时候,拒对眼一直向上望,有D像AV嘎感觉,萧完了过后在用水冲一阵,叫我等下,到拒洗,拒洗紧嘎时候,我一直骚扰拒,从拒后面揽住拒,一直渣拒波波,拒个头就向后挨佐咯我颈度都系一直锡(甘锺意锡颈嘎)。。。

终于洗完锣,拒锣起条毛巾帮我抹,我就企住等拒抹咯,抹完就叫我趴落床度,屎忽向上,就开始帮我按摩了,按摩唔算好,无么力水,不过对手都几滑,一直按到我屎忽嘎时候,尽然黎佐一招“电光毒龙转”哇,系好爽嘎咯,小弟都系第一次试,感觉都唔错,一直系度转,一直玩我细佬,玩到我顶唔顺,我自己转身了,转身之后拒一口就黎我颈度,系甘锡(大佬啊,依条女前世系眯僵尸黎卡,甘锺意锡颈嘎!!!)我当然无理拒啦,等拒服务我,然后就系惯性动作“来乳头咯”,两只乳头一直轮流“来”,一只手搞乳头,一边“来”个乳头,我双手就系甘扫拒背只,跟住拒越“来”越落了,“来”度去我细佬度,当然都系继续“来”,又“来”又含,含佐都几耐下,我顶唔顺了,就叫拒训低,到我了。

拒一训落床,我就趴落去玩拒个波波了,一直玩拒个波波,拒一直系度叫,叫声都可以听下,唔会假,跟住就睇下拒个小妹妹了,小妹妹都唔错,无返皮,只是黑做少少,又有D水,我梗系搞下拒个妹妹先啦,先搞拒妹妹个头头,搞都拒一直叫我上拒,我就训佐落床等拒帮我雀雨衣了,拒好快嘎速度帮我嘎细佬雀雨衣,然后就直接骑佐上黎了,骑佐上黎之后,一直系度自己摇,我梗系顾住渣波波啦,渣下渣下,拒越摇越劲,越叫越大声,我实在顶唔顺,推佐拒一下,锰返我细佬出黎,叫拒训底,等我黎,训底佐之后,我一趴落去,拒自己就将我细佬放入拒妹妹度,然后捉住我屎忽系度摇(使唔使甘HIGH啊)我都唔输亏,一直抽插拒,无几耐,我真系顶唔顺了,我所有嘎细细细细佬嘎孙仔走晒出黎了,我爽手按住张床,望住拒,拒系度一直急速呼吸,我就流度全身汗,一滴一滴甘滴落拒度,掂知拒双手箍住我条颈,拉佐我落去训系去身度(哇!好热,都全身汗了仲要甘),我训佐一阵就转身达佐落床,然后拒靠佐过黎,个手仲要玩我细佬,我同拒港,等下又硬了怎么办?哈哈,拒就港硬了在来丫(唔系下话,仲黎,我好劬了,唔好了卦!)

话口没完,真系硬佐,拒即刻锰佐我嘎旧雨衣,雀返套新嘎在黎,今次系拒自己黎,我全程都系训系度等去自己黎,拒一直摇一直啪我,叫我起身,我唔肯(因为好劬了),到最后都系卑拒自己搞掂佐,射第二次了,轮到拒全身汗了,哈哈,起起训系张床度,倾佐一阵,我自己起身去洗白白了,过后拒跟佐入黎要帮我洗,我梗系卑拒洗啦,洗紧嘎时候,个细佬唔听话,又在硬佐,拒就港,这么快又硬了,然后拒就自己系度含了,含到我仲过劬,而且拒好像仲想要,我就快快翠翠念下D (AV片段)快D射,如果唔系又在黎我就惨啦,最后好彩都系射佐,而且系射少少,卑拒笑,完了!

之后我就自己洗了,唔卑拒洗了,唔到一小时出佐三野,唔掂了,快快翠翠洗完,雀衫走人了,走出去嘎时候,条女拉住我,卑佐我拒嘎电话号码,叫我得闲打电话卑拒,约出去在战,我笑下口,同拒港,好啊(我掂会在温拒啊,米搞啦,而且我都唔系KL人,哈哈)

真系大开眼界了,KL就系KL,完全同我乡下唔得卑!!!!!

名字:(答应女女唔港得)

年龄:25

样貌:6/10 (都几可爱下)

高度:155

身材:8/10 (唔肥,无肚腩)

皮肤:7/10 (白+滑)

乳房:8/10 (33波,乳头细细粒)

鲍鱼:7/10 (多水,有D紧)

口交: 10/10 (最犀利系依个了)

做爱:10/10 (射佐三次了)

服务态度:10/10 (爆灯)

消费:RM168 (我仲卑拒50小费)

回头:睇下几时在落KL咯

评分

王小明 + 1 感谢分享
GeiGeiPassBy + 1 感谢分享
funnytey + 1 感谢分享
celaka99 + 1 感谢分享
ff_SeeD + 2 感谢分享

看几时,我也要大开眼界,大开杀戒了

tletle 发表于 2013-11-22 11:40
看几时,我也要大开眼界,大开杀戒了

等你大驾光临

你个乡下咪就系我乡下咯,芙蓉山边度有D甘好gei野喔 唉。。。。。

fattyhow 发表于 2013-11-22 12:17
等你大驾光临

很久都没有下去鸟,你要带我去冲吗。。。

大大好強,射了三次!

评分

safety + 1 多谢多谢

tletle 发表于 2013-11-22 12:24
很久都没有下去鸟,你要带我去冲吗。。。

我们可以叫 69 带我们去冲,在愿城,他是神级人物

fattyhow 发表于 2013-11-22 12:28

那么到时靠你了

tletle 发表于 2013-11-22 12:29
那么到时靠你了

好,别让我等太久,你等得了,我也等不了,就算我等得了,美眉也等不了

大大在乡下没得出, 蓄满满精子来KL解放, 还一次三炮这么猛.......

fattyhow 发表于 2013-11-22 12:28

你说谁哦?

hamsap696969 发表于 2013-11-22 12:32
你说谁哦?

你看,我都说了,69 他无处不在

fattyhow 发表于 2013-11-22 12:31
好,别让我等太久,你等得了,我也等不了,就算我等得了,美眉也等不了

如果美眉等不了你就先去帮帮她们出火先。。。

那么够力,一小时射3次,lz,你好嘢

评分

fattyhow 发表于 2013-11-22 12:34

新一代 超级 滥/烂/婪 吊王, 小名 鲍鱼王, hamsap696969 !
神级屌王。。。

评分

hamsap696969 + 1 diam啦~~~~

fattyhow 发表于 2013-11-22 12:34

你是在说谁哦?

三次 = rm168.. 非常值得.. 請問楼主是kl那一个場

哈哈哈!楼主好厉害,一炮三响!!佩服

评分

正牌豪哥 发表于 2013-11-22 12:19
你个乡下咪就系我乡下咯,芙蓉山边度有D甘好gei野喔 唉。。。。。

哈哈!豪哥,所有迷港我地嘎乡下系超级闲嘎~~

评分

王小明 + 1 我很赞同

funnytey 发表于 2013-11-22 13:11
哈哈哈!楼主好厉害,一炮三响!!佩服

有D辛苦,走时都面青青了!

ff_SeeD 发表于 2013-11-22 12:36
那么够力,一小时射3次,lz,你好嘢

都几辛苦嘎~走时都差唔多无力了~

记得带上小弟哦。。。。。。。。。。。。

safety 发表于 2013-11-22 13:15
有D辛苦,走时都面青青了!

好好!哈哈哈走时面青青好过面黑黑!哈哈哈哈

樓主真的是爽到咯, RM168出三炮, 值回票價了, 不過應該很淋累 呵呵