WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?翻完再翻!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

请问甘多位大大,有冇试过去按摩院唔卑拣女嘎???冇论你系大客,中客,小客,周时客,间中客,去过10几次客,去过20几次客或去过好多次客都好,都唔卑你拣女,除非你锣配套,只有锣配套先可以拣女!

烂鬼配套唔到一小时,之前去嘎时候我试过佐,唔过瘾(之前有试过同一条女按摩,就系时间唔一样,一个系唔到一个小时嘎按摩配套,一个系冇配套嘎一个小时半按摩)简直就系差天供地,按摩服务差太远了,所以以后去嘎时候都唔会锣唔到一个小时嘎配套。

依间铺我去过好多次了(大概有20几次,系两个月入边),同个服务生都熟悉佐,但系都系冇用,依然都系要锣配套先可以拣女(大佬啊,唔系成日去都要打机嘎系嘛),烂鬼唔到一小时嘎配套又冇瘾,而且好快就玩完佐,一个半小时嘎配套又贵,如果下下去锣一个小时半嘎配套,掂顶啊~~~~~(因为有时身体好劬,只想去按摩,唔想去打机)。

因为小弟我去过甘多次,所以已经知道边条女按摩特别舒服,而且又唔系恐龙,个个都系身材瘦个种,唔会肥(样有D都可以睇,又D仲几靓)。

系前日做完运动,所以系第二日觉得身体有D劬,就走去依间按摩院舒服一下,楂梗车嘎时候系度念,今日唔要打机,只要按摩,去度睇系轮到边条女先(因为之前已经试过唔掂嘎女女按摩,所以心念千其唔好系拒)。

到佐门口,服务生见到我就自己起身开门卑我,就一样照旧问我,锣配套?我就梗系问拒依架到几号,拒同我港,依架到新女,新黎嘎,你没试过嘎,我就问几岁嘎,系唔系恐龙之类嘎问题,服务生就答我,港条女差唔多40岁,有D肥(哇!甘黑仔,一黎就遇恐龙),听佐过后就问,我今日唔要配套,只要按摩一个小时半(油骨),我都黎佐甘多次,卑我拣一次女女得唔得?拒犹疑佐一阵,笑佐一下,港可以,我听完就同拒港要几号嘎女女(去惯去熟,我自己会入去我成日用嘎个间房度,除晒衫裤老底,趴佐落床,等佐一阵),冇几耐有条女走入黎同我港佐一大推废话,意思系同我港唔可以拣女,只有锣配套先可以,就系都要我锣返顺住秩序嘎号码(我心念,都除晒衫裤佐,而且又有D劬,就算啦,而且都系黎按摩,又系差唔多40岁嘎,应该好手势)同拒港OK,之后拒就走佐。

差唔多40嘎女女入黎,帮我按佐唔到5秒嘎小腿,就叫我返转身(哇!我都系第一次按摩系前面开始)冇理甘多,就返身咯,掂知系恶梦嘎开始,我睇都唔睇拒一眼,只系卦住训觉,但系我感觉度,都唔知拒系度做么,一直将我对脚锣上锣落(仲一直手滑,将我对脚系高处跌佐落床,差唔多次次都线手,线完又锣,锣完又线,线都阿妈都唔认得,又好痛,按嘎力度超大力,好像杀佐拒老豆甘),依个时候我就假假地去睇下个钟,见到时间只是过佐半个钟,心系度念,死伙咯,仲要卑拒折磨一个钟(心念,算啦,慢慢崖下啦),掂知拒越按越用力,痛到我啊,叫拒细力D,就只是细力一下仔,过后又大力返,终于我都顶唔顺了,我坐佐起身,同拒港FINISH,TQ,然后我就起身雀返衫,准备走人了(起身嘎时候,感觉到拒望住我,但系我真系一眼都唔望拒,只是念住快D走人)。

出到去个服务生见到我就问,做么甘快走!我应到唔应拒,就一支箭冲佐出去出边食烟(睇下个表,只系按佐大概45分钟,就走人,都系第一次甘嘎样),之后个服务生就出黎问我,咩事!我望住拒摇佐两下头,唔应拒,跟住楂车走人!

D甘嘎场,去佐甘多次,都唔卑人拣女,系都要逼人地锣配套,下下去度要人地打机,你以为个个人都锺意打机嘎咩,次次去都要打机嘎咩,知道边条女按摩唔舒服,去到仲要被拒按咩,吊!!!!!!!!!

评分

funnytey + 1 感谢分享
王小明 + 1 感谢分享
正牌豪哥 + 3 感谢分享
simon73 + 1 安慰分
williamee + 1 我自己有手,不用人家帮我打机!

无变啦!女女要 揾食嘛!

其实这样不给选按摩师对顾客是很不公平的,因为会的按摩师通常一个小时都不够,不会的一个小时你会嫌多,而且连飞机都不想要。我觉得楼主的忍耐力是超强了,给我2-3次(最多)我就不去了

评分

safety + 1 我很赞同

边间场啊?讲出黎等大家有个警惕都好啊。。。。。

simon73 发表于 2013-11-18 18:36
无变啦!女女要 揾食嘛!

要揾食?我都知,但系我是常客,卑我拣一次都唔得?仲要揾条女入黎同我港耶稣?????????唔卑拣,之前就唔好答应我~~~~

正牌豪哥 发表于 2013-11-19 09:31
边间场啊?讲出黎等大家有个警惕都好啊。。。。。

(kemayan square 夏日),各位可以去试试,你如果第一次去,你唔会知道边条女按摩好手势,去多几次就知道了,但系我严重声名,系唔卑拣女嘎,除非你锣烂鬼配套(唔到一个小时嘎烂鬼配套),锣佐依个配套,入度去你唔会觉得你按摩过,只系觉得你自己帮你自己打机嘎感觉,仲有就系,趴佐落床,你会感觉都好快就叫你转身,转完身之后,你前面嘎按摩通通都SKIP佐,直接打机了~
有去过夏日嘎大大,都应该知道价钱!烂鬼配套50分钟,伤害60(快到你老豆姓么都唔知,而且有好多可以按摩嘎部分都SKIP佐),一个半小时加配套,伤害90(这个价钱如果加多2-30,可以落水佐)

评分

王小明 + 1 感谢分享

safety 发表于 2013-11-19 11:06
(kemayan square 夏日),各位可以去试试,你如果第一次去,你唔会知道边条女按摩好手势,去多几次就知道 ...

哦  果间啊 都听闻过几烂嘎场  多谢大佬gei报料等大家唔驶使D冤枉钱 哈哈

仲有,依间野开到凌晨3点,但系过佐野晚11点过后,你一定要锣烂鬼配套,就算你唔要拣女,都一定要锣烂鬼配套!!!!!!唔锣烂鬼配套,你就准备返屋企训觉~~~

街上的也是全部40岁以上。按没二下就一直叫你拿配套打机。还是kl多选择。。

如果你锣配套,会有好多按摩嘎步骤SKIP佐,又其事系转身过后,前面嘎按摩通通都SKIP,直接打机~无瘾!!!

好才,我本来还想着星期日去那间试试。差点中招,谢谢你的分享。那你有比较好的场介绍吗?

我唔会个D逼人锣配套嘎场了

我好似啱啱先至赖嘢...

sexmania 发表于 2013-12-3 03:24
我好似啱啱先至赖嘢...

赖佐咩野?