WishCT - 愿望城市

用户注册

#月仙子之爱美丽的爱爱呀爱爱#

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

哈哈原来愿望既人会有一种习惯,潜水既依然潜水,分享既黎黎去去都係几个人

所以我地要好好感激分享既愿望人,分享D劲爆料,无论好既甚至乎抄到TOTAL LOST既

之不过当你写过FR之后可能你会上瘾黎?等咩啊?唔好潜水啦,好好分享所有点点滴滴

好啦好啦,今日又係好友拉去出闸既日子了!如果唔係掂会见到我又出返份FR同大家分享下啦

继上一轮月仙子3人行之后,见到朋友试过既爱爱,问过好友掂啊?得唔得啊?

老友鬼鬼咸咸色色咁笑讲了一句姐,OK啦~可以架!

SO?今晚更係出闸去月仙子啦~拉拉霖就出发去月仙子了!哇运气好好哦,楼下竟然有一个咁空既泊车位

仲以为今日会有运行添?掂知道一上到去,入佐去先係噩梦既开始

因为入边已经照镜中了,仲俾人地拉佐爱爱入房了,然后睇睇其他越南妹,都唔係咁钟意

EEEE.....睇场哥哥话呢个係TINA既双胞胎妹妹哦,哗啦啦咁,得确几似样架,头发又长长咁,唔错架

SCAN下她身材都唔错架,不过应该唔够家姐大粒,哈哈哈

算啦,我唯有等下啦,个一下都要等40分钟架!唔係搞笑架

我朋友就唔等啦,又係俾呢个年轻就係本钱既宝儿电到了,于是就赖低我一个係外面静候佳人啦

哈哈哈宝儿拉我朋友入去之前我就问宝儿,你要我定係他

宝儿竟然唔要我 唉,可能真係同人唔同命同遮唔同柄!哈哈

唔知道点解我地D英文都唔钟意话HAPPY,钟意讲为你就HAPP啦~~~哈哈,艳福不浅,一阵肯定翻云覆雨了

坐下等下,大厅D冷气真係好冻哦,好彩茶机係我旁边,拉拉霖饮杯热水等候罗

时间过得真係快~一阵就35分钟见到我佳人出黎啦~

然后就叫我帅哥来呀 车车车,係人都咁叫啦,都唔值得开心既

爱爱都几好架,手拖手带我入房,GFE爆灯

入到房更係问下几岁啦,咩名啦,一阵会补充资料。不过更係破冰下,赞下女女啦

不过她真係值得赞,靓女一名,化妆清淡毫无风尘女子味道,个人仲好NICE添,都几好倾架

可能知道我等佐大半个钟都咁支持所以对我特别好哈哈哈。

洗白白没有惊喜,认真清洗,包毛巾入房间,莫光猪,黎,趴係度,俾靓女按摩下,倾下计咁啦

按摩完毕转身就黎啦!哇一个咁靓女係面前漫游我全身,然后就去都腿部扫2扫。

跟住黎更係食蕉罗,一开始慢慢扫下撩下几好感觉架,慢慢就变成野兽般係咁食

仲听到索索索声,仲下下深喉,少D功力都抵挡唔住啊,她都几了解男人需求,差唔多了就停了就示意换位了

更係睇真D样赞美下靓女,亲近下罗,渣下叉烧包般大既波波罗,发誓真係叉烧包,唔会飞机场既,不过奶头就好太介意颜色

她就真係识享受啊,仲嘟埋黎 锡锡,以为普通蜻蜓点水既仲接吻,爱如潮水

OK啦差唔多啦,叫爱爱含多一阵硬DD就上套啦,哇慢慢伸入表情呻吟慢慢进入

做爱招式就大家大同小异啦,不过唯一可以嘉许既就係呻吟声毫无做作,逼真,深入既时候更加大声

爱爱係骑马方面係另外一个卖点,唔似一般女子一阵就叫累了换位子,一路骑一路享受目视简直一番乐趣

地点:月仙子
美眉:中国女子
名字:我既爱美丽 , 月仙子既 爱爱
年纪:23她话既不过我估都应该咁上下
沟通:肯定NO PROBLEM啦,中文沟通唔係9通 哈哈
样貌:样貌学会既我,简直係一流。毫无风尘女子味道,似女友多D
身材:165cm左右啦,身材比例好好,水蛇腰,细腻长腿
波波:2个字 靓,正!叉烧包咁上下啦,唔係飞机场

服务
浴室:认真清洗
按摩:普通。
漫游:颈部,左右乳头,身体,肚子,脚。
毒龙:没有
蛋蛋:唔错
口交:技术好,索索索声,俾人强奸咁
接吻:可能她爽过我,所以肯罗哈哈!自己出黎玩样貌学会,做工都要有MOOD,强求不得
爱爱:配合,呻吟毫无做作
态度:好
爽价:RM150
回头:如果荷包有水,可以值得回头,加上中国女都唔会有几个咁好既

COME ON~灌D分黎啦,下次再爆D靓野同大家分享下

评分

Oopps + 1
simon73 + 1 广东帖1分
我是月仙子 + 3 + 2 精品文章
hamsap696969 + 1 感谢分享
kangtao69 + 1 感谢分享

唔错!得闲走去试车!谢谢分享

入籬支持下你啦,分无左,今晚加番俾你!

simon73 发表于 2013-11-12 08:52

你都講廣東話,我都咪好執輸。。

睇過愛愛唔化妝的樣,唔次作黎行。。

我来支持一下!!我不会写广东的。。。。

下次gai用客家话,得毛?

Abaloy 发表于 2013-11-12 10:51
不知我用客家拼音写算不算犯规。 5 di ngai yung hulk ga pin yin sia shawn 5 shawn fun gui

屌丫盖掉,涯欽海"基爆"。。。

支持老come一下,呵呵。

mkmk118 发表于 2013-11-12 04:32
唔错!得闲走去试车!谢谢分享

的確唔錯架!要試就趁早啦!蘇州過後冇艇搭啦

simon73 发表于 2013-11-12 08:52

靚!多多支持下,如果唔係冇動力架!哈哈

kamyiwai 发表于 2013-11-12 09:07
你都講廣東話,我都咪好執輸。。

廣東話駛乜驚啊?哈哈哈!呢度好似冇乜見到廣東帖噢!等小弟發揚光大下

kamyiwai 发表于 2013-11-12 09:10
睇過愛愛唔化妝的樣,唔次作黎行。。

係呀!的確毫無風塵女子味道!值得一試 毒死你地

kjfaa02016 发表于 2013-11-12 11:03
屌丫盖掉,涯欽海"基爆"。。。

屌呀捱屌,客家話我都hiau!你毛來亂nga既帖!哈哈!不過用客家話寫帖捱kong好多人唔hiau看渥!同埋好奸難拼音客家話

markwoo 发表于 2013-11-12 11:24
入嚟支持广东话帖!

多謝多謝多多支持!應該好好去試一試車!返黎寫返份靚fr

hamsap696969 发表于 2013-11-12 11:57
支持老come一下,呵呵。

6969兄你咪玩小弟啦!你出名係fr王啦!一個禮拜至少5帖!除了係客仔又係客席老師!所謂桃李滿天下 可能多得黎調教過我地先試到好野哈哈 唔該啦6969兄

支持一下咯

裙下之臣 发表于 2013-11-12 13:24
6969兄你咪玩小弟啦!你出名係fr王啦!一個禮拜至少5帖!除了係客仔又係客席老師!所謂桃李滿天下  ...

我没有玩你啊(男的我不刚),我只是留言支持你而已

我是月仙子 发表于 2013-11-12 13:55
谢谢楼主支持。下次一试tina 双胞胎妹妹。

嘿嘿嘿嘿!俾你睇穿佐添 又想试下新野,不过有好少遇到咁好既中国女子,值得回头! 哈哈

如果係回头或者係试了TINA妹,我再上FR同大家分享下~

月仙子,TINA妹妹咩名啊?

hamsap696969 发表于 2013-11-12 14:19
我没有玩你啊(男的我不刚),我只是留言支持你而已

哈哈哈6969兄!你虾我,我叫福建面加料~丢黎落镬一起炒

lgf0820 发表于 2013-11-12 14:18
支持一下咯

多谢多谢支持,+分+分哈哈