WishCT - 愿望城市

用户注册

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

最近同朋友饮茶,就问我朋友有无么野地方按摩比较舒服嘎(因为小弟比较锺意按摩)朋友就介绍我这个网站,开上黎睇,都唔错,原来芙蓉有甘多康头,都有睇到有D大大写嘎FR,所以小弟想系度分享下几年前发生嘎敲门事件,(顺隋系分享一下,版主如果唔锺意可以删除,谢谢)

这个系几年前嘎事了,系芙蓉,有一日,我同两个死傥出黎饮茶,唔知点解倾下倾下,倾到去敲门,其中一位死棠就提议不如我地依架去敲敲门睇睇女!另外一位就同意佐,我无办法唯有跟大队了。

行程开始了,当然大家系坐一架车去,其中一个死傥就打电话问拒朋友有无OKT电话号码,拒朋友系有嘎,拿佐号码就打电话去问咯,OKT港地点系S2酒店,我地就带住紧张嘎心情楂车去(因为系第一次去,当时只是21-2岁),到做S2,打个电话卑OKT,拿佐房间号码,系车度逗留佐一阵,就硬住头皮上了。

三个人一起上到酒店房门前,犹疑佐一阵,就敲门了(第一个门,OKT卑佐4个房号),一开门,大家都无出声,睇佐一阵,系PRC黎嘎,我死傥就摇手,点下头,走佐,跟住我地就一起去第二个房号睇睇了(当然要四个房号都睇),但系睇第二个嘎时候,小弟我忍唔住,自己不自觉地走佐入去(因为小弟觉得第二个好靓,都费时睇其她了,但系其实我地都系带住去睇女嘎心情去,无念过要上,掂知唔同意个个系第一个入房)。

入到房,我就企佐系床边无出声,条女就应该系打电话卑OKT港有客,因为我听到拒个句有客人,电话收线,条女就走过黎帮我除衫,我几紧张一下)因为系第一次去甘嘎地方〕,但系后来我发觉依条女唔系PRC黎嘎(听口音),港华语,我就问拒,那里人?掂知拒同我港系台湾人(听完之后心爽到。。。,第一次去就遇到台湾嘎,因为几年前大多数都系PRC黎嘎),听拒港野嘎口音我80%相信(因为声音系可爱型)。

戏肉黎了,除晒我D衫之后就到拒除了,哇!身材唔错哦,同我差唔多一样高170,好苗条又白,上围应该有33,下围只有小小翘(小弟我已经硬到不得料了),除完就拉柱我只手入去冲凉,入到去就帮我冲水,跟住好用心嘎洗重要部位,先黎一个温水含老二,哇!好热,顶唔顺,只好死忍,系冲凉房度大概洗佐五-六分钟,拒就叫我出去等拒(毕竟都系第一次去,所以我一出去只系坐系床度等)拒一出黎就将我按落床上,我就乖乖甘卑拒按咯,掂知,拒叫我反身,我无出声就反身佐,第一个动作就系,从我背上一直“来”落去屁股度,期间就用手玩弄我嘎细细佬,过后叫我“屁屁翘上点可以吗”我心念,当然可以,翘完之后,拒忽然将头另转向上训佐落床,系我两腿中间一直含我细细佬,仲一直叫我上下摆动,我只好照做了(大概有20-30下,拒就起身叫我在反转,我就反转身了,一反转拒就慢慢爬上黎我身度,从我耳仔开始“来”,我顶唔顺,同拒港,耳朵不要舔,拒就笑佐一下然后继续“来”了,“来”到我嘎乳头,哇!好爽,一俐“来”左边乳头,一手玩弄右边乳头,然后用拒妹妹磨擦我细佬,爽到!!!!!!

过后拒一直向下“来”,终于都去到“来功嘎最后阶段了”就系“来细佬了”,一直用条俐搞我嘎龟头,搞到我差D没入就出野,拒见我顶唔顺,就停止佐,然后就趴系我身上一直搞,一直温柔嘎摸我。搞到我同拒港,可以进了吗?拒回答:赶时间吗?我就港,我和朋友是做一架汽车来的,等下我朋友在外面久等就不好,然后拒笑一笑,就帮我带套了,带完套,拒叫我起身,然后拒就训落床,将腿打开,我当然都无甘心急想入,更系睇下台湾鲍鱼先啦,唔错唔错,毛小小,穴穴好靓(无反皮,但系我无“来”,因为我唔系甘锺意),我用手搞佐一下就开始上拒了,开始入嘎时候有D实,入唔到,拒就用手帮我细佬放入去拒妹妹度,一入我就睇拒表情,拒眯卖佐对眼,上唇咬住下唇(非常好嘎表情),跟住我就系甘队拒了,叫声一流,听到我流晒汗,过后拒在一次卑我睇到第一入嘎表情,我忍唔住即刻趴佐落去同拒黎个舌吻,拒无拒绝,仲好配合,就系甘嘎招数一路队,一路舌吻到我出野佐,哇!热到~~~出做野后我都唔舍得叫我细佬出黎,只是无队拒,继续舌吻,然后拒自己系度摇,摇到我细佬跌佐出黎,拒轻轻打佐我一下,港:出了不说哦!我笑一笑,趴佐落床,等拒帮我锰套,在用卫生纸巾帮我抹干净,然后问我要洗一洗吗?我港,可以,拒拉住我只手入去帮我洗,洗下洗下,我细佬又顶唔顺了硬起黎了,拒见到甘,即刻企佐起身同我舌吻,然后个手就系下低玩我细佬,一手箍住我,过后拒跪低帮我含,口计一流,大概7-8分钟我出第二次野了,而且我无帮拒港我要出野佐,就直接卑拒口爆佐,拒仲发出依依哦哦嘎声音,我心念,死火咯,我仲以为拒会发脾气,掂知无,仲一路同我笑,一路口吐白沫(精),哇!爽~~

最后洗完了,我地一起出去雀衫,雀完衫我假假地问拒几钱(其实OKT已经港佐价钱嘎),拒卑起个手势,一只手系1,一只手系5,我就港150吗?拒点点头,然后我逻佐300卑拒(本人觉得值得)。拒好开心,然后我就走了,走时拒仲吻佐我一下。

出度去被我死傥骂X佐一轮,而且好妒嫉我嘎系台湾妹,但系我觉得值得,掂知心念过两个星期在温拒,OKT同我港拒返台湾佐,无黎了,我失望了,之后我地都有去,掂知都系失望,就无在去了。

(顺隋系分享一下,版主如果唔锺意可以删除,谢谢)

评分

王小明 + 1 感谢分享
正牌豪哥 + 4 广东话精品文章 哈哈
khim + 1 精品文章
goobie + 1 图文并茂

好兰囖刻事!

酱久的都还记得

212100 发表于 2013-11-8 22:28
酱久的都还记得

毕生难忘~~

最近想在试,有么好介绍?

N年前gei FR 喔    写得唔错 啊  加油再写

正牌豪哥 发表于 2013-11-10 12:49
N年前gei FR 喔    写得唔错 啊  加油再写

豪哥写D你后生gei 威水史上黎。

豪哥吊尽全芙蓉的美女咯,我们zap口水尾jie

ctg 发表于 2013-11-10 13:24
豪哥写D你后生gei 威水史上黎。

边度有得写?都无威水史,威水屎就有  哈哈哈哈

Noway 发表于 2013-11-10 13:37

边个讲啊?我都无【吃】好耐啦。。。。。。

Noway 发表于 2013-11-10 13:37

豪哥系吊遍天下无敌兰

ctg 发表于 2013-11-10 18:19
豪哥系吊遍天下无敌兰

依家豪哥系介绍点靓 “海” 卑我地掉这。。。

正牌豪哥 发表于 2013-11-10 13:52
边个讲啊?我都无【吃】好耐啦。。。。。。

豪哥吃到闲佐~~~~~