WishCT - 愿望城市

用户注册

放咁样嘅二十一岁本地学生妹偷拍相,唔知会唔会畀人吊呢?

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

睇咗阿丧哥最新嘅FR,入面提到嘅鹹相應唔應該放上來鹹網咧?真系令我好多感触。。因为我本身都有偷拍。。都经常放上网。。亦畀人投诉过。。

好多时候会喺度想,出嚟叫鸡,到底系为咗咩?写FR,究竟为咗咩?而喺FR入面放偷拍相,又是为咗咩? 从一开始接触呢个类形嘅网站,从纸上谈兵到受不住诱惑而开始真正嘅接触。。再到沉迷到迷失咗方向。。。

一开始系因为好奇。。开始接触真系只是想要探索呢个神秘嘅地带,当然都为咗发泄而慢慢一步步嘅迈入咗呢个淫欲嘅世界而不能自拔。。。

而开始写FR,嗮系当初嘅贪玩,睇到其他人写,自己都想写写睇。。虽然文笔冇比唔好人好,但系我相信,每个人都有自己嘅写作风格。。只要系真实嘅,只要真系有用心去写。。仲系会有人去睇嘅。。。

有的人会觉得,写FR,系为咗等更多人识得自己,证明自己唔系25仔,好等自己能够更容易嘅同其他人攞康头。。当然,我唔否认呢个决对系大多数人嘅初衷。。

但系,之后呢?

而有啲人讲,写FR,为咗等自己能够留低回忆,好等自己能够喺日后回味。。

这点我虽然认同。但系只认同一半。。只因倘若系不断写FR嘅。。。另一半嘅理由。。好听一啲可以叫做分享, 直接一啲,就叫SHOW QUALI,系希望得到其他人嘅认同嘅同时。。再晒一晒自己有几吊得。。。晒自己吊咗几多条女。。。。如果只系为咗自己留念。。写咗直接自己收藏就好啦。。根本唔需要公诸同好。。。俾咁多人睇搞淋么?

有啲人会认为。。喺FR里面放偷拍相,系真系好冇品,好唔尊重啲女。。

大佬。。上得到呢度,而又写过FR (枪手例外)嘅,对啲女嘅样貌身材床上表现批头评足过。。基本上都已算是鸡虫一名啦。。

上来色情网站唔睇偷拍相,唔睇咸相?都痴妈根嘅。。唔通睇圣经?咁有品就唔好上来写FR,看FR,更唔好出嚟叫鸡咯。。。。自己喺屋K打飞机算咗啦。。

如果真系咁想要保护啲女,唔好讲劲爆裸照。。就算系简单的OKT相,甚至就连FR都不唔好写咯。。既然写得条女嘅FR出嚟,就唔好当自己系上等人,扮高尚咯。。

其实宜家嘅人真难服侍,真系唔明你哋摇嘅系咩?唔放照片嘅简单FR冇人摇睇。。嫌不够劲爆。。放咗劲爆相又会畀人讲冇品。。

真系好想同呢班人讲。。朋友,色情网站嘅世界或者真系唔啱你哋。。大佬,你唔想睇,可以唔睇。。但系仲有大把人想睇。。唔好喺呢度嗮时间兼阻住地球转咯。。

唔钟意睇偷拍相,但自己又硬摇睇,睇咗不爽。。如果摇吊人,不如去吊嗰班将偷拍相攞去俾啲女睇嘅扑街废材种好啦。。

吊咯,讲咗咁多,唔知会唔会畀人讲系依老卖老。。唔知今次又会得罪咗几多人咯。。

以上言论,绝大部分系纯属对于本身嘅经历同想法,并冇特登影射他人嘅意思。。但倘若睇咗令各位不安。。本人深感歉意。。

好啦。。都系时候讲讲呢个篇FR嘅女主角啦。。。

佢。。系一名仲喺读书嘅女学生。。都系一位兼职模特儿。。见佢之前已见过佢当模特儿时所拍嘅照片。。。所以对佢,都有所期望嘅。。

见到佢时,真系有啲心大心细。。唔知摇唔摇继续。。。因为除咗样子确实不错之外,身材真系唔系好得。。。比我期待中嘅肥同矮。。波都明显嘅冇照片里面嘅大。。但系由于笑容真系好好。。。再想到呢个唔高嘅价钱。。就试下看咯。。

当帮佢佢除咗衣后。。。哇。。身材果然真系唔得。。波只有A,仲有啲下垂,唔够坚挺。。。有肚腩。。屎忽同大脾都比较有肉。。

但好彩皮肤仲算白,都相当嫩滑。。波外形虽然唔美,但系乳头色泽不错。。

地点:KL

名字:我叫佢做阿雯

国籍:本地唐人

年龄:二十一岁

样貌:冇照片咁美,但系都绝对唔会丑样。。只要配上适当嘅装扮,仲系会迷到好多男仔嘅。。。

身材:真系唔系好得。。唔想多讲。。你哋自己睇照片啦。。

波: 只有A,仲有啲下垂,唔够坚挺。。。

CATBATH:还好啦。。有做一点点

BBBJ: 呢个真系不错,深喉,濑,含。。都做足。。好用心。。一直做到我自己叫停先换下一个步骤。。

FK:全场最享受嘅,其实就系呢个。。。佢嘅嘴唇同脷真系好软好滑。。。仲会主动嘅伸进我嘴入面等我吸。。

鲍鱼:外形不错,相当多水,但唔会太紧。。点玩,点食都可以。。

FJ:佢,算是一位不错嘅女骑士。。睇佢骑喺上面不断嘅用力摇。。。感觉好好。。至于其他方面,都一一嘅配合

GFE:或许是真系身材影响咗外观再影响买心情。。虽然佢算是不错嘅啦。。但系仲系感觉差一点。。

总结:虽然身材唔得,但系样貌,态度,服务都算不错。。。

最后,又到咗睇相嘅时候啦。。。

评分

lonelyman777777 + 1
guynextdoor + 1 劲爆图片!
kanasai1828 + 5 + 5 图文并茂
hitboyz + 1 图文并茂
cychai + 1 图文并茂

边个够胆吊你 我拿轰炸机lut她屎狒

评分

kanasai1828 + 3 我很赞同

支持本地美妹,楼主没有写下家用是多少 ?

LZ从来不写伤害的。。但是大概在六百到一千之间!!!  发表于 2013-10-26 14:15

支持本地美妹,楼主没有写下家用是多少 ?

老大,支持你的想法就是有太多所谓的披着羊皮的正人君子!

大哥讲得好有道理,有班契弟好艰难服侍!

楼主恭喜你放劲爆上瘾聊!

非常认同你

非常认同你

我咕你肯定5会回头,哈哈

我咕你肯定5会回头,哈哈

恭喜WERRED1老兄,又吃到好料了!厉害

你系唔系好嚟冇口交咸鱼花腩煲

我可以接受!哈哈。。有肉才不会痛!

美眉有点肉肉。。

如果样子很正,身材有点肉还可以接受....

我 我 又射了 每次你都吃好料 就是找不到 要

楼主很勇,佩服,,,

真是超级相片哦…………

支持楼主, 价钱不低吧!

兄台都讲得很中肯,我赞同。

本地美眉的身材总是让人爱不择手~~~

多谢分享照片