WishCT - 愿望城市

用户注册

有話直說第二集!9日裡面概第11炮~~~(唔洗俾分都有相睇)

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

以下內容,可能造成個人概心口作悶,嘔吐,甚至乎心臟病發作不適現象發生!如睇到一半有不適者請自行離開以避免不必要概意外發生!

嘿!各位親愛的淫友大家好啊~~~又到左我地淫慾頻道"有話直說"呢個甘懶扑街概節目時候啦,我係呢個扑街節目概主持人"阿喪"!首先我要多謝晒各位雞蟲概支持,節目首集收視率得到唔錯概迴響~~~所以。。。我冒著老人家吊得嗨多馬上風概危險,都要去試啲平,靚,正概美女之後再上節目俾大家都去開心下!

係我未正式開始今日概主題之前,想講解下上一集好多淫友問我麼野係"搭朵"!搭朵呢過形容詞,通常你都會係啲古惑仔概電影入面見到,就算係現實世界裡面都一樣會出現向啲黑幫哋人出言恐嚇概時候聽懶到呃!通常就會係係係~~~"死老野,我大佬係xxx啊!你唔俾保護費,我就返去拖三兩友,廿棚二尺四過來劈你間場~~"當然叫雞梗係唔洗甘啦,只要上去同個老細或者係睇場概講"taukeh,林北是wishct的shawn8787(呢個請換上自己個朵)!"就係甘簡單啦~~~

不過本主持係唔會做哋甘大懶ngong概野,我只不過係個來叫雞概雞蟲,搭朵係絕對唔會平地呃(不過可能有人試過之後得米都未定)!至於個地睇我唔順超,想陷害我俾人覺得我都係鍾意"搭朵"之人而周圍去場所搭我朵概,奉勸你千其唔好甘做啊。。。因為我得罪人多,我驚你未害到我就已經俾人lap 你guli包兼叫"阿布內內"輪姦你左,阿彌陀佛!所以錢多個話,去吊多幾炮就算啦,搭朵有咩為啊

好啦!講解完之後我地就入返今日概主題"有話直說第二集 - 鹹網應唔應該放鹹相咧?"

我來呢個論壇眨下眼都已經三年啦,由舊拜一班真正熱情分享概雞蟲到依家一大堆不知所謂,不理好醜,不分善惡去亂幫拖概擦鞋仔,搭朵king,槍手。。。真係麼懶都睇化晒啦所以潛水左一段時間!好懶多以前哋濫吊王,康頭王,真係交個心出來做朋友概全部都潛9晒水~~~真係唔知地老朋友過到點樣咧?我又整7張野左,好話唔好聽可能聽日就吊得嗨多馬上風死9懶左都唔定!不過就好奇怪,wishct經過甘懶長時間概成長始終有樣野到依家都仲可以拿出來討論概~~~就係鹹相應唔應該放上來鹹網咧?

話說前日我同個朋友阿酷出來吃飯叫雞宵夜直落,兩條麻喇佬吊完嗨就梗係分享下頭先概愉快事件啦!我地就各自各睇下大家影到概相,我就好懶7賤格專偷拍裸照,條友仔就鍾意影合照~~~我朋友就話。。。

酷:頭先條女好懶淋9我,我tam懶到牙血都出先至tam到呢地合照返來!今晚返去放上wish分享下條靚女~~~ 佢話我好靚仔身材又好似羅仲謙概40寸胸肌甘樣~~~爽懶到我。。。

喪:兄弟,我地出來玩聽下就算啦!朋友之間講下笑懶屎下就ok~~~除非你好似我甘有塊八兩金概明星臉就不同講啦!

酷:吊,就算無女講我都覺得自己幾唔錯個羅!因為好多人都甘講~

喪:你真係要逼我掩住半邊嘴笑先至甘願個hor,你睇下你。。。除左高點之外,邊度有40寸胸肌啊!你坐低概時候個肚腩遮到就來連條懶都睇唔到羅,40寸肚腩你話有我就信!

酷:吊你啊星!你都唔識貨~~~你又影到地麼懶野啊,講到甘懶屎~~

喪:唔係幾懶屎姐,都係我習慣影概個地偷拍裸照羅!今晚打算分享俾其他人去試下,個樣同家私都唔錯~~~有圖有真相

酷:吊!好心你唔好甘懶賤啦~~~人地女仔漂洋過海過來搵吃已經好陰公,你仲要偷拍人地裸照放上網!

喪:扑你啊母(請淫友們去請教識潮州話概朋友)!鹹濕網站唔放鹹相唔通你要我放聖經啊?甘都唔洗放羅,你去www.aleluya.com咪有羅!

酷:吊9你啊!你唔識問女仔可唔可以影概咩?好似我甘影懶左合照咪係一樣可以!

喪:我睇你真係吃懶到幾十歲吃9懵你啊!你影左合照將自己個嗨樣打晒格仔,得返條女個樣post上去咪係一懶色啊!如果真係唔小心俾佢地朋友親戚睇懶到,一click入去wish甘懶多鹹濕廣告,再加上你個張自己樣打左格仔概相,唔通你要條女同人地講呢個網站係專賣各式各樣bikini概,呢個打左格仔概人咧係幫我影呢期最新款bikini特輯概攝影師,但係驚老婆誤會所以打左格仔姐!你都癡9懶線,弱智概睇懶到都知係麼懶網站來啦。。。又評分又無bikini特輯得個講字搵鬼信咩!(不過可能真係有ngong 7信都未定,呢個世界麼野都可能發生,不過俾我甘懶ngong 7概人我老嗨都唔信啦)

哎呀,講下講下就來過晒時間添!好啦~~~時間過得非常之快,我地概節目又到左尾聲啦~~~呢個時候就為大家獻上我呢9日裡面吊第11炮概女主角,希望你地喜歡啦!

地点:古仔路4加5酒吧
姓名:Levi's 501
年齡:19
國籍:越南
語言:我上個時候條女岩岩到三日,清一色越南話
样貌:我好懶去形容啊,你地自己睇啦!
身材:真係真係真係好細隻,好似barbie doll甘樣!加買個黃蜂腰,曱甴肚真係殺吃~~~不過人係好瘦下
波波:手感唔錯,淋花比較大,淋頭細細凹入去要你啜出來~~~pop一聲好懶過癮呃!最緊要係粉紅色概,哇哈哈
鲍鱼:接近一線鮑,又窄又多水!本主持又吃又挖,到最尾吃懶到佢對腳夾住我個頭,你都咪話唔爽啊!
Kiss:車輪車懶到佢箍住我個頭唔俾我有呼吸概時間,真係搞到我有點唔好意思~
做爱:執左兩劑,第二劑過野真係爽懶到唔識講!人仔細細粒要吊麼招式都得,吊到最尾佢高潮概時候雙腳箍到我條腰實一實,跟住舊鮑魚夾下夾下,真係夾到我又痛又爽!我吊懶到70歲人,呢個係我第七個吊到有高潮概,而且只係個19歲概妹妹仔!
感覺:呢地野有時候係形容唔到俾你地知,我只係可以話有時候有點野得唔得係好講feel概!無辦法,鬼叫我生得整個八兩金甘懶得意個樣咩~~~你地可唔可以做到以上概野我就真係唔懶知啦,因為就算係八兩金都係明星臉,你地唔係!
消费:我執兩劑加買飲酒用懶左RM 890!真係拿命~~~

那那那,麼懶野廣告相,私家相,咸相都俾9晒你地睇啦!25仔要去做英雄就快手啦~~~差點唔記得,仲有鮑魚相,不過睇我心情靚唔靚先至決定share唔share俾你地睇!

以上故事,純屬虛構,如有雷同,絕對係故意的!

评分

haizi + 1 我很赞同
re2concept2 + 1
millionJ + 1 图文并茂
sexmonster + 3 恶意灌水
DudeYang + 3 支持喪九!

好料!好料!

你都很快手下,昨晚 4+5 上广告,你晚上就去了

你概FR睇到我好淋过瘾

條女好正啊!!支持阿喪。。

原汁原味版
加顶

可惜可惜!!我上不到。。。

花花公子来也!好懒精彩!

fattyhow 发表于 2013-10-25 11:29
你都很快手下,昨晚 4+5 上广告,你晚上就去了

這個場很久了@@我常去那邊玩的!這個妞是上廣告的前一天我就上了沒空寫而已!

20女孩子里面。我也只看上501.。。。赞

shawn8787 发表于 2013-10-25 11:57
這個場很久了@@我常去那邊玩的!這個妞是上廣告的前一天我就上了沒空寫而已!

你还敢说你经常在那里玩,你知道你平时得罪人多称呼人少仇人很多的啦!

下一次给人盯着lap你kuli包就吊咯!

ken630 发表于 2013-10-25 12:47
你还敢说你经常在那里玩,你知道你平时得罪人多称呼人少仇人很多的啦!

下一次给人盯着lap你ku ...

不怕不怕,那邊將多人沒人認得出我來的

ken1161 发表于 2013-10-25 12:06
20女孩子里面。我也只看上501.。。。赞

109吃得過!家私很美皮膚又白又滑~~真人好看很多... 但是別期待有甚麼驚喜,GFE也是麻麻地而已

我看到一位很适合我的

aloneman 发表于 2013-10-25 13:10
我看到一位很适合我的

你给孟加拉推啦,每次去到那里不到一个小时滚水滤脚急着走!吊~

shawn8787 发表于 2013-10-25 13:02
109吃得過!家私很美皮膚又白又滑~~真人好看很多... 但是別期待有甚麼驚喜,GFE也是麻麻地而已

谢谢通知。。。。。要招酒鬼去了。。。呵呵

好耐冇食越南餐左,有少少冲动想同阿喪哥COME一COME。。。但系我唔识越南话,怕翻车哦。。。

哇,对车头灯好似好懒坚甘播

ken630 发表于 2013-10-25 13:16
你给孟加拉推啦,每次去到那里不到一个小时滚水滤脚急着走!吊~

我有超过一小时的!!! 不过之后又溜去别边吊嗨罢了嘛
不要逼我放劲爆照上来 会有很多人伤心的 哇咔咔

aloneman 发表于 2013-10-25 14:39
我有超过一小时的!!! 不过之后又溜去别边吊嗨罢了嘛
不要逼我放劲爆照上来 会有很多人伤 ...

有本事就写FR放照片出来,不要讲鸟话

x0kk0x 发表于 2013-10-25 14:21
哇,对车头灯好似好懒坚甘播

好懶堅,堅過石堅啊!

ken630 发表于 2013-10-25 14:55
有本事就写FR放照片出来,不要讲鸟话

楼主童鞋
想不到你也是偷拍狂
明星脸欣赏你