WishCT - 愿望城市

用户注册

有話直說第一集!兩日四炮~~~ 反應好我加你地驚爆自拍照

火.. [复制链接]

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

哈羅~~~各位淫蟲大家好!歡迎大家收睇"有話直說第一集之~搭朵"我係呢過仆街節目概仆街主持人"喪8787"~~~無錯,我確實係喪概!

話說最近本主持看懶到越來越多淫蟲去叫雞唔係照鏡先,而係suka suka人一到場連照鏡都未開始就搭朵先!搭左朵再補充一句"我好低調,唔好俾人知道我係邊懶個"!唔知道各位淫友係唔係都睇過甘樣概情形咧?真係挑那媽,叫雞就叫雞啦仲要搭朵,搭朵可以平地咩!?各位觀眾係唔係好懶想知道係邊懶條粉腸來咧?依家就等本主持人細細聲話懶俾你地知,其實只不過係地"K咧菲"來姐,各位淫友唔洗太在意~~~我驚講左出來你地笑懶到死9左就唔好啦~

之後咧,條粉腸又再補多一句喔,"祇要係我寫過概<驢仔>,一定紅啊"!真係挑你老味,本主持文采同李白甘上下,都唔懶敢講呢句話~~~所以大家話依家地人幾懶愛!

不過唔緊要,地無謂人唔洗去理9拒~~~我相信大家比較有興趣睇概係我今集概淫慾事跡女主角,去片!

第一女主角~~ 清純人妻
地点:古仔路四加五美女酒吧
姓名:忘記左,我都七張野左老人癡呆唔記得你地唔好丟我雞蛋
年齡:20
國籍:越南
語言:岩岩到兩日,整場只可以鳩嗡越南話
样貌:青春活潑可愛,清純得來再帶點傻氣,就好似中學過仲純純<狗仔愛情>概女主角甘樣~~哇!
身材:嬌小玲瓏,睇到懶都硬果仲,唔除衫真係唔知道已經有個豆記左!
波波:雖然話已經做左人地概老母,但係手感居然仲係度,只不過係過淋花大左~
鲍鱼:一個隱藏係原始森林入面概水簾洞,而且依隻係已經餓左好耐概大吃鮑!
Kiss:過車輪車懶到我差點透唔到氣,真係又爽又shok氣
做爱:臨訓前執左一劑先!朝頭早我眼都未開,條妹妹仔竟然捲入去被單度幫我含7再執多劑,搞到我差點虛脫!玩甘耐都沒試過甘後生概女仔竟然甘識討好客仔,直頭滿分啦~~
感覺:如果我唔係有7佬左,真係有股衝動想仙拒返屋企!不過我知道呢過世界上仲有好多女仔需要我概關懷,所以我絕對要保持清醒~~~
消费:包夜價

第二女主角~~~登登登,F1賽車手
地点:古仔路E 3不正
姓名:拒話拒個名翻譯去英文係Galaxy喔!
年齡:22
語言:越南話+英文
样貌:樣係不錯啊,睇相你就知咩質素!
身材:人仔小小粒,身材又fit,好彩仲有個身材睇下,不過我都係要數臭依間場~~~
波波:小B 挺波,粉紅淋頭,不過禰補唔到九流概服務!
鲍鱼:無mood去睇,你地自己睇羅去就知點解!
Kiss:慢慢等啦,連服務都無仲想車輪?
做爱:呢個好懶好野,麼都無做直接同我含7,用冰來含搞到我偏體鱗傷!最好野就係我都未硬晒,拒就拿整pek KY好像Gel 頭甘搽羅块鮑魚度,試問甘樣邊度仲有mood啊!
感覺:我只係覺得我俾人揾笨左,真係挑那媽~
消费:150(倒貼我都唔去啊,要F1服務不如我去十全唔好,都呃飯吃概,挑拒老昧!)

第三女主角~~~絕世好家私
地点:1 puchong 帝國 2
姓名:她的名字叫做6號
年齡:18
語言:越南話+華語
样貌:只係一個可愛型的妹妹仔,我係俾拒概家私引誘去的!
身材:有肚腩仔,但是不會肥,就有地肉肉姐
波波:呢對波真係古拒唔到,平時拒着吊帶衫概時候睇到仲以為係得A,點懶知一除衫竟然有B cup,淋頭又粉紅,手感又好~~~真係上帝一對巧手概傑作!
鲍鱼:Original少毛一線鮑,地毛好似BB仔岩岩出世概頭髮甘,陰唇兩邊唔會有刺刺概感覺!絕對係又窄又靚概一線鮑,人生吃得此鮑真係無憾羅~
Kiss:差點要帶氧氣筒急救~~~
做爱:可以做概都做晒,加上甘靚概家私我已經無得再評估地麼野啦!只係一個字,正!
感覺:呢個我真係唔想講,如果唔係我驚俾人講我70歲人仲甘9懶屎,雖然我都覺得自己真係好7懶屎!
消费:140(呢個價錢,淨係地家私就算翻車都抵啦)

話事話,過日我去左近排好懶紅概RM90場!一上到去,哇~~~點解依家地人甘懶cincai呀!我睇到地女真係連舊年概團年飯都嘔懶返晒出來啊~~~但係地人寫懶到全部好似仙女下凡甘概嗨樣!或者係我年紀大左,老花嚴重左,我睇都應該係啦!不過過一個老野睇場真係sap 9羅,去你間場我都已經好俾面唔問7你地女仔係人定係恐龍來概,但係你概態度好似我地幾條友欠你幾億甘樣~~~所以我決定係度數臭你,pui pui pui

差點唔記得,以上美女都有地址同買照片,歡迎25仔去爆大鍋!加油啦,爆得多絕對有免費餐吃概,不過要等出年去拜你山概時候先得,10個8個更燒俾你概!

好啦,歡樂時光過得特別快,又係時候講byebye!歡迎大家收睇"有話直說"我地下一集再見啦~~byebye

评分

billionson + 1
zapple + 1
showkun + 2
billygo + 1 感谢分享
请注册 + 1 感谢分享

先派分。。。毛空看先。。。等下才回來研究研究 

有的卖咩。。。  发表于 2013-10-23 20:17
来卖沙爹。。?  发表于 2013-10-23 19:51

個条粉肠係邊個?

几时你开始用广东话写啊~虽然蛮精彩~不过还是要凸你一下~另外,我要同你条女说,你去偷食

凸下,幾時請偶去吃福建面?  发表于 2013-10-23 19:52
凸下,幾時請偶去吃牛角麵包  发表于 2013-10-22 17:12
凸下,几时下来找我吃肉骨茶  发表于 2013-10-22 15:21

哇~!!!好淋精彩啊~!!!!!
睇到我淋都硬晒啊~!!!!!
哩期金淋奖主持人金奖非你莫属啊~!!!!!

咪彩他地啦!习惯就好。。。

评分

taylor + 5

帝国2是那里?

哈哈哈!!好看的fr!!“卑个like尼”

我还以为你越南话厉害而已,想不到写广东FR也厉害

alexwoon83 发表于 2013-10-22 14:13
几时你开始用广东话写啊~虽然蛮精彩~不过还是要凸你一下~另外,我要同你条女说,你去偷食

凸你,要不要我也去同你条女说,你去偷吃

唉呀! 为何她是人妻?!

DudeYang 发表于 2013-10-22 14:43
唉呀! 为何她是人妻?!

我也不知道!真可惜啊~~~

哇噻,读到好辛苦
准备下得奖感言,年尾很多颁奖典礼的

係吾係搭朵後o可以有特别槪服务? 甚至係o可以有免费餐食?

丫灭级别看到涯八泽眼

找机会要去看看那个一线鲍,谢谢分享。

efunss 发表于 2013-10-22 14:51
係吾係搭朵後o可以有特别槪服务? 甚至係o可以有免费餐食?

我啦,我係覺得啦!應該係博有得分瓜?或者係平地?再唔係可能威水瓜~~~ 我都係估下姐,會唔會槍斃呀?

你这个七十多岁死老鬼都就来闻到棺材香了~ 还跑去两天死炮? 想早点香啊~

alvin20 发表于 2013-10-22 15:05
你这个七十多岁死老鬼都就来闻到棺材香了~ 还跑去两天死炮? 想早点香啊~

他就是要show他还可以的!!

我还以为你越南话厉害而已,想不到写广东FR也厉害

凸下,抄我的回复  发表于 2013-10-22 15:20

第一個包夜好爽, 可惜是人妻了, 第二個樣貌不錯, 可惜服務不行, 最後一個簡直bok bok chui 啊

硬~~~~硬~~~~

alvin20 发表于 2013-10-22 15:05

好懶耐無見到你,你死懶左去邊度啊?