WishCT - 愿望城市

用户注册

五月五前夕的一炮

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

大家好吗?又系我李卤味黎啦!
最近大家D话题都离唔开五月五,尤其是讲到火红火禄geh时候就会搬我名出黎,例如:“李卤味啊,个条X家X竟然讲得出甘geh说话,叫佢去死啦!”,又或者“李卤味啊,听到D广告就火L滚啊!”,再激D都有“李卤味!扑XX家X啊!搞到放炸弹!?”,大佬啊,关我乜事啊?系又dat我朵,唔系又dat我朵,搞到我好似千古罪人甘......
话事话,我都唔系甘好受呷!D怨气谷住谷住,唔去放下都唔得啦!
但系要去边度放咧?左往右往,结果都系走返去揾佢。
上到去之后,见到佢比之前瘦佐,但系依然甘另我Deap糖。
过程我就唔讲啦,因为我写哩条女geh报告都超过巴掌啦。

日期: 2013年05月04号
地点: 沙登
名字: 222
国籍: 越南
年龄: 18岁(资料由OKT提供)
身高: 唔到150cm
样貌: 7/10 (越睇越靓)
身材: 8/10 (唔差,比之前更加瘦佐)
胸部: 6/10 (应该系A杯罩)
漫游: 6/10
舌吻: 无咯
鲍鱼: 8/10 (依然甘窄,嫩口菜)
口交: 7/10 (有进步)
爱爱: 8/10 (释放怨气,爽啊!)
GFE : 8/10 (我好难逃离佢魔掌了)
服务总结: 8/10
伤害:150 + 贴士
回头: 我都已经揾佢超过一巴手掌咯,你话咧?

今次有相睇,因为我换佐手机!

评分

xprofile1 + 3 小弟来支持咯。。。
jinhua + 1 感谢分享
疯狂香蕉 + 1 感谢分享
wande + 2
gangnam + 1

我以为有劲爆相,zzzzzzzzz,哈哈哈

李卤昧?!哈哈,真够管用呢!

李卤味啊!怎么照片拍的不是人像啊?

滷味兄,你啲相係唔係...放錯咗??

支持楼主,看内衣,自己想象波波的大小。。。。哈哈

滷味兄,不懂你可不可以去申请专利权,申请到你就发咯~~

哈哈。。
搂主放bra图给我们发挥自己的想象力~

照片有点失望啊大大就像505

真系以为有野睇添。。。

衣服也算有相片看

凸你, 以为换了新电话有什么精彩照片看, 结果最有看头的"全身照"就是看你的新电话。。。。。。。

小弟来支持咯。。。
好有艺术的照片哦。。。

不懂关灯后再开灯会不会多两张劲爆照片出来~!!??