WishCT - 愿望城市

用户注册

神州一游

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

大家好,好耐无上黎啦!
近排天气好淋热,大家记住要饮多D水,唔好中暑啊!
今日一上黎就发个报告贴啦!
话说哩个月geh某一日,突然间淋硬硬,想要被女服务,但系又唔想叼嗨,如果想叼嗨就肯定会去揾222,系甘geh情况之下,又唔想离开太远geh地点,渣紧车兜兜转转之下就黎到神州,甘大个招牌,惊死睇唔到,但系我停佐车之后,犹豫佐一段时间,因为本人没上过去,又唔知有乜货色,个心忐忐忑忑,结果我都系落佐车,心念上到去先至算啦!
上到去之后,有个睇场男人开门俾我,然后我就坐系沙发上,睇场男人问我有无指定geh女,我好老实甘回答佢话我第一次黎,无相熟geh女,睇场男人就望向挂系壁geh白板,然后照号码顺住去叫佐号出黎,因为号码编排到号,无几耐,号就出黎带我入房啦!
入到后边房之后,条女叫我去冲凉先,我剥晒衫裤之后,就包住毛巾跟佢去到冲凉房,叫我自己冲,我冲完之后就自己行返房,无几耐佢就跟住入黎帮我抹身,抹完身之后佢就叫我趴上张按摩床上,帮我按摩背部,按摩技术还好,我趴住闭目养神,佢帮我按摩完背部一段时间之后就问我要乜服务?我回答佢话我第一次黎,唔知你地哩度有乜服务,佢跟住回答我话口爆加,仲问我试过口爆未,我淋化返佢话点会无试过,最惊你用口爆我唔到咋,佢听我甘淋化佢之后就问我要唔要试下俾佢口爆,我当然无问题啦,佢跟住就剥衫剥剩条底裤,然后就趴上我背部做B2B,之后就用口加冰火漫游背部,俾佢漫游佐背部之后佢就叫我转身,然后再黎帮我前面做B2B加冰火漫游,一路由我上半身漫游到下半身,去到下半身仲加口拔罐攻击我春袋,之后佢就去攻击我硬到嘭嘭声geh淋棍,又含又舔,佢开始个阵时就净系用口含,含佐好一段时间之后,佢见我仲未有想爆geh意思,就开始加多只手去帮我一路打一路含,甘样又打又含佐好一段时间之后佢终于有D累,然后就同我讲话我真系唔简单,果然无甘容易要我爆,我淋化返佢话早就同你讲佐啦,跟住佢就唔服输甘继续帮我含,仲加快速度甘帮我含,我跟住就伸手去狂搞佢对波,又扎波又撩奶头,含下含下,隔佐一段时间之后我终于爆系佢口里,佢帮我吸到滴精不流,然后先至讲我条淋棍由佢geh口拉出来,之后佢就去嗽口,然后叫我训住休息一下,佢要出去清理一下,我好听话甘训住休息佐一段时间之后佢入返黎房间就问我系咪好累,要唔要帮我按摩下头,我回答佢话好啊,之后佢就帮我按摩头,佢一路帮我按摩一路就话我真系可以顶好耐,我睇佢毫无怨言甘服务我,我都唔打算再淋化佢,我回答佢话下次再黎揾佢挑战,我地倾佐一阵之后佢就叫我去冲凉啦,冲完凉之后就返房着衫着裤,出去大厅俾钱个睇场男人,条女就拿杯茶俾我之后就离开大厅啦,我跟住饮佐几啖茶之后就着鞋走人。

姓名 :
国籍 :
年龄 : 应该差唔多
样貌 : /   
身高 : 左右
身材 : / (普通咯,有肚腩仔咯)
   : / (A-Cup)
按摩 / (普通咯,唔系钢琴家咯)
鲍鱼 没去搞
口技 : / (算系甘咯,唔会差,但系又唔系好劲咯)
Catbath / B2B : / (还可以咯)
做爱 : 我都唔系要叼嗨,所以无问,唔知有无
GFE  : / (算系甘咯,态度几好咯,唔会面黑咯)
回头 : 唔知
伤害 (按摩)+ (口爆)

评分

yeahyeahyeah + 1
ros5299 + 1
灵魂 + 1
wat1sd0ta + 1
aze + 1 图文并茂

真系你老妹

你老美。。睇你個貼用咗我呢個月個quota。。

好多图解。。。。哈哈哈哈

哈哈哈...这个不是写FR了...是看故事书...有图的故事书...

哈哈x100,好有趣的FR>>支持大大&赞x100!

好淋7得意嗝FR

每次看到你的报告, 我一定会来支持的.....

好乱的FR看到我头晕晕。。。

好有创意的FR!

好有创意的FR!

看到我头晕,哈哈

哈哈。。楼主很久没出FR了。。还是那么的搞笑。。

真的很有创意的帖子。。。。回头再给分

多么费力用心的分享,奖励奖励!