WishCT - 愿望城市

用户注册

臣少之中國篇3-達人的親愛小柔

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

當日就係情人節 細佬不才依然單身,結果咪就係要食自己羅!掂好呢?結果咪上願望黎睇下有D咩靓女可以渡過咁浪漫既1晚羅~之前都成日食小李哥D泰國菜,食到我有D悶了 掂好呢?上了101達人度睇下羅,結果可能係過年期間竟然冇紅牌 ..睇下睇下原來仲有一個成日叫我搵去既親愛的小柔

話說我新年期間咳了好耐都未好,當日已經好了好多,不過仲有少少!唉冇變啦,大日子係屋企咁閑咩?於是當日晚上10點幾就撥個輪俾101達人搵小柔得閑冇阿,好1分鐘後call back~1分鐘後,ok25分內到即係11.35pm!等咩阿阿阿渣車去馬路里囉,(目前係submit)結果11.20pm就到了,更係msg俾達人話我到了囉.bro你早到了囉,等多15分鐘左右阿~滴哒滴哒15分後又過了!阿阿阿阿 仲未好,仲要等..時間又1分1秒過去了結果12.05AM先上去.

拎到了房號碼,啦啦霖上去啦 KNOCK KNOCK KNOCK敲門,哈哈親愛的小柔見到我,特別開心,掂解會係你架(回頭)所以有呢對白!細心咁拉了我入房,坐係我前面錫錫一下~然後見到我咳了,親愛的你掂了病了阿?我話係呀,病了好耐最近好了好多了 然後除杉沖涼~

洗完出黎了,當然吻下,仲好體貼話黎啦,你傳染俾我了你就會好了,哇體貼哦 親愛的service我,招牌360度食細佬..正阿!然後到我service佢,然後帶套做愛囉.哈哈小柔做愛樣依然肉緊,叫床1流,小弟不才可能病了太耐,結果唔出,結果都係靠佢打飛機,然後洗白白俾錢走人
下一個FR-我家寶貝可愛的丫頭,答應寶貝要寫,等下就上FR了

地点--之前maluri 現在submit
人物--親愛的小柔
年龄--自己探討
样貌--小鳥依人
BJ--360度BJ
鲍鱼--冇食
爱爱--絕對配合
女友感--99.99%可能回頭既關係
回头--2次了
伤害--180+tips

评分

狼王野兽 + 2
brinkc + 1

很少看到小柔的FR。。看来很不错。。。。。神马?Y头也有。。。LZ你该不会几天都在那边冲吧?

阿勇阿永 发表于 2013-3-27 23:11
很少看到小柔的FR。。看来很不错。。。。。神马?Y头也有。。。LZ你该不会几天都在那边冲吧?

小柔可是一個很好得女子,大家記得要疼愛方式對待她哦

做末寫醬多都沒人給分的??

偶來支持360度吹蕭的。。。

brinkc 发表于 2013-3-28 14:25
偶來支持360度吹蕭的。。。

親愛的小柔也是一個可愛的小女孩,大家也應該多點支持