WishCT - 愿望城市

用户注册

月仙子之越南玫瑰,无懈可击

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

好耐都冇出来偷食啦,又系我李卤味黎分享心得啦。
最近生意唔系甘好,成日都落水,搞到我D卤味卖唔晒,日日都早收档,唔好话赚几多,可以拿翻本都偷笑啊。
生意唔好,冇收入,点出黎玩啊?成家人要我养,上有高堂,下有妻儿,今时今日揾食艰难,唯有减少支出,冇出黎玩咯。但系忍佐个几月,开始周身痕,直到前晚,终于忍唔住,揾佐个借口,然后飞出黎啦。
因为要去银行处理一D债务,所以去到大城堡,一下冇念到有夜市,搞到我塞到阿妈都唔认得。搞掂完银行事务之后就开始春代痕,左念右念,都唔知要去边度好。
去揾最近非常火红的红牌炸子鸡Baby?甘远。。。
定系去揾李哥geh狐狸精?个心又惊惊地。。。
结果就上佐我架老马,一路塞车,一路念。突然间念到月仙子,听讲换佐D新女,好,一于就转过去睇下啦。
上到去之后,一个后生四眼哥仔开门俾我,然后就招呼我坐低,饮杯茶。
我一边饮茶,一边眼观四方,一眼就睇中一条女,半露騒胸,佢个胸都唔细,目测应该最少有C,行步路都巧斯登Duk甘,佢个八月十五都几大,左扭右宁甘,搞到我唔集中注意力系佢身上都唔得啦。
条女geh一举一动都已经甘吸引我注意力,再加上个样都唔错,心念今晚一于嚼硬佢?快快单声俾个后生睇场四眼哥仔话我要嚼佢。之后个后生睇场四眼哥仔就好大声甘叫:米沙,做工!哦!原来条女叫米沙。
米沙拉住我geh手一齐行去后面房,入到房之后就各自剥衫,佢一将佢件套装剥落黎个时候,一对圆滑的C波就完美的呈现系我面前,净系佢对波都已经足以令我扯旗。
之后佢就牵住我geh手一起去冲凉,冲完凉之后就一齐返入房,开始先黎个按摩,我趴住,佢就帮我按摩,虽然按摩功夫唔算精,但系都算用心,按摩完之后我就转身,开始进入肉戏。
佢一黎就用个好淫geh眼神望住我,然后就慢慢甘开始对我又諁又癞,由上半身到落下半身,佢对大波又一路甘系我细佬个度磨黎磨去,搞到我细佬硬到可以敲木鱼,然后佢就顺住落去用佢geh口同痢去攻击我个条硬到不得了geh细佬,对住我细佬又含又癞,爽到阿妈都唔认得啊。
佢geh含功唔会好劲,但系就好似好耐唔含过淋甘,一直含一直癞,又含又癞佐好一段都几长geh时间之后,佢先至帮我戴袋。先黎个女上男下,之后就男上女下,然后收工。
佢帮我清理佐之后我地两个就训系张床上打情骂俏,互相抽水,差唔多够钟geh时候,我地先至一齐去冲凉,然后着衫,出去俾钱走人。

姓名 : 米沙
国籍 : 越南
年龄 : 22/23左右
样貌 : 7/10 (可爱)
身高 : 150以下
身材 : 7/10 (佢对波已经盖过所有)
波 : 7/10  (最少C-cup,奶头带粉红,水波,好扎)
鲍鱼 :7/10 (唔俾摸,偷袭几次都俾佢打,都算唔错,毛蟹)
接吻 :6/10  (大部分都系蜻蜓点水,只有一次痢搭痢)
口技 : 6/10 (还好,普通,含好耐)
Catbath : 7/10  (服务周到,唔错)
做爱 : 8/10 (几爽,任你点插都得)
GFE : 8/10 (佢识讲多少华语,可以沟通,很有随和,好玩得)
回头 : 可能......
伤害 :马币150

评分

soonsen + 1
george_lee + 1 感谢分享
我是月仙子 + 5 + 2 感谢分享
灵魂 + 2
你是我的 + 1 感谢分享

月仙子的美眉一定要来看一下

我路过此地支持下!!

越南玫瑰 好像不错!

又是misa的帖。。。看来不错哦!

乳头粉红色?难道这天她换了乳头,呵呵

小魔星过来支持月仙子姐姐的场!!哈哈哈~

月仙子的美眉们真的很正下的哦~!

首先恭喜~恭喜~(做么恭喜,因为看到李卤味恭喜,就恭喜番卑他咯)
真是李卤味阿~搞到我身痒兰又痒。
整到我周身痒~(其实是弄到我想找这个又想找那个)

帮你加照片

月仙子的美眉每个都是服务一流。。
支持楼主

身高 : 150以下

身材那么矮小哦?

哇。。。。。真的好久没有看你出来了哦。。。。

李卤味大大有出来讲古了,哈哈。好看

anhyeuem 发表于 2012-12-7 01:43
帮你加照片

大大没点惊爆点的吗

hamsap696969 发表于 2012-12-6 18:44
乳头粉红色?难道这天她换了乳头,呵呵

应该是灯光的关系吧

我是月仙子 发表于 2012-12-15 00:40
她年纪小。本来就是粉红色呐。哈哈

我理她是什么颜色,只要肯配合让我吃和玩就好,呵呵

支持下李卤味大大讲古
米沙你讲道无错哦,like 一下