WishCT - 愿望城市

用户注册

翻版2006年香港小姐季军,吕慧仪(長腳蟹)

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

又系我李卤味出黎啦!
近排一直落雨,搞到我想要做生意都难,每日都卖唔晒,每日都要自己啃晒D卤味,真系阴公,就系上个拜六果日,七早八早就落场大都阿妈都唔认得geh大雨,搞到我无得开档,因为连日落大雨,搞心情都唔系几爽,决定去揾D野味黎食下发泄下,盲无目的甘兜下兜下就黎到佐旧巴生路,当时仲落紧微微细雨,都唔知要去边度好,把心一横,就转佐去月仙子,心念有停车位就上去,无就走人,点知一转入去条路就马上有个靓位等住我,既然老天也都要我去咯,甘我咪乖乖甘停好车,然后上去咯。
上到去之后,半个人客都无,D女仲系未准备好,我咪坐底饮返杯茶暖下个身先,因为落水天geh天气都几冻,一边饮茶,一边睇D女出入出入,无意中我留意到其中一条女,个样好似某个港星,望多两眼之后我就发现原来越睇越似花名叫长脚蟹geh靓女明星,2006年香港小姐季军,吕慧仪!?

2006年香港小姐季军,吕慧仪系乜水?自己去睇:http://baike.baidu.com/view/1524040.htm
佢个样似,身材都似,一样系长脚系列美女,佢geh腰更系拿命,简直就系传说中的黄蜂腰,曱甴肚,我越睇越流口水,佢越系我眼前扬黎扬去,我geh心跳就越黎越快,就快顶唔顺啦,唔理三七二十一,马上就要佢,然后佢就好温柔甘拉住我geh手入去房。
入到房之后,佢好温柔甘望住我,然后俾个拥抱我,我当时就真系想直接将佢就地正法,但系佢话要去冲凉先,然后佢就帮我剥衫,剥裤剥埋我条底横,之后佢先至系我面前将佢身上的衣服一件一件,慢慢甘剥,好似挑逗紧我耐心甘,我心念,等下冲好凉返入黎你就知死,甘黎挑逗我耐性?我地两个人系房包好毛巾之后佢就啦住我手一齐行去厕所冲凉,冲凉期间佢帮我由头洗到落脚,我都几享受,期间我都有不断甘抽水,撩下佢,冲完凉之后就抹身,然后拉拉淋拉住佢返入去房。
入到房之后,我就快快挂好毛巾,然后由后边抱住佢甘扎佢波,佢仲好温柔甘问我要唔要按摩,我就问佢识按摩无,佢答我话识,甘我咪话好咯,俾你试下咯,趴底落张床之后,佢就坐系我囖柚上边帮我按摩,系按摩期间我地有倾几句,突然间我感觉到有野不断甘刺我囖柚,原来系佢geh蟹毛,我发觉原来佢系特登甘嗯下嗯下甘用佢geh蟹毛刺我囖柚,搞到我又痕又爽又有冲动想要马上擒佢。
好唔简单甘忍到佢停手按摩,叫我转身咯,转过身训好之后,佢就坐上我大裨,然后一边深情甘望住我,一边用手指撩我乳头,另外一只手就扎住我禄淋,我俾佢搞到我又爽又瘾,之后佢一下就趴系我身上,不停甘狂吻我耳子,我当然唔认输甘反击,用条痢癞返佢耳子,点知佢竟然仲有下着,佢竟然一边啜我嘴一边用佢geh蟹毛不断甘摩擦我禄淋,哇,真系爽到软晒,毫无反击之地,被佢甘折磨一轮之后,我禄淋已经硬到顶佐,佢起返身之后就眼定定甘望住我禄硬到不得了的淋,话我禄淋好大,当然大啦,俾你甘黎刺激法,唔大都肯定系性无能啦!
佢扎住我禄淋望多两望之后就慢慢甘用佢条痢去癞,然后就慢慢甘含,之后就转落去春袋度,有癞又啜,之后又继续含,睇住港姐甘黎帮我含,爽啊!含到佢够本之后佢就帮我带袋,然后我就叫佢骑我先,佢慢慢甘将我禄淋摆入佢个蟹度,慢慢甘坐落黎,一入去果下可以感觉到好窄,好温暖,禄淋被佢个蟹包到实一实,佢慢慢甘上落摇动,我睇住佢好似惊顶到尽甘会痛甘,我一下就顶腰然后顶到尽,佢一下软佐落黎趴系我身上,我见机不可失,下下顶到尽甘推上去,心念仲唔俾我报到仇?之前甘黎挑逗我,甘黎折磨我?顶到我够本之后,我就起身换男上女下,开大佢个M字脚一边扎波,一边慢慢甘抽插,之后就越插越快,越插越深,之后再将佢geh长腿抬高合埋,下下撞到顶尽,俾佢死!感觉到差唔多果阵时,将佢geh长腿扒开成M字,双手抓住佢geh腰,然后开尽马力做最后冲刺,之后就冲破终点。
我无晒力甘趴系佢身上,佢都无晒力甘任我趴住,趴佐一下之后我就坐起身,佢都跟住坐起身,然后帮我剥袋,之后佢就抱住我然后我地一齐训落张床,我地一路倾计,佢一路玩我禄软佐落黎geh淋,我就一路扎佢geh波,直到时间差唔多,我地就一齐手拉手去冲凉,冲凉期间我地一样玩黎玩去,冲完凉之后就一齐返入去房,摸干身体之后就各自着返衫裤,然后佢就拉住我手出返去客厅,拿杯水俾我饮,全程坐系我隔离继续倾计抽水,直到我离开为止。

日期:2012年10月
地点:月仙子
名字: 莎莎
国籍: 越南
年龄: 21岁(资料由OKT提供)
身高: 163CM (高挑)(资料由OKT提供)
样貌: 7/10 (有七成似2006年香港小姐季军,吕慧仪[長腳蟹],越睇越靓)
身材: 8/10 (黄蜂腰,曱甴肚,修长的脚)
胸部: 6/10 (应该系A杯罩)
漫游: 7/10
舌吻: 蜻蜓点水
鲍鱼: 8/10 (我感觉到窄,嫩)
口交: 7/10 (有视觉享受,想像2006年香港小姐季军,吕慧仪[長腳蟹]帮你含淋,噢.........)
爱爱: 8/10 (想像吊2006年香港小姐季军,吕慧仪[長腳蟹],噢......)
GFE : 8/10 (想像可以同2006年香港小姐季军,吕慧仪[長腳蟹]一起近接触geh感觉,噢........)
服务总结: 8/10
伤害:150 + 贴士
回头: 分分钟.....随时.......

OKT提供的照片

2006年香港小姐季军,吕慧仪(長腳蟹)

劲爆照片?
我仲用紧点影啊?

评分

davidan88 + 1 感谢分享
noobear + 1 精品文章
yellowbanana + 3
latinoheat + 1 超级毒贴。。。。。
khunthai + 1

不给分给你对不起你

哇!非常有趣的fr,赞!

怎。。。怎么。。。那么搞笑呀。。。哎呀呀。。。

吕慧仪...我好烂喜欢她啊!!!!!

李卤味啊!!!酱多图。。。。。一定要支持!

好耐无睇到好睇概FR左。。。。。。
一定要俾份。。。。。

楼主好,,,,,厉害

十分用心的FR!

大大到底花多少时间写啊。。。 强!!!

十分用心,厉害。

一级棒的FR,谢谢你的分享。

其实月仙子在OldKlangRoad那里?我住OUG的,每天走OldKlangRoad都没看见。

有那位大大可以PM告诉我。

这样厉害的FR,不给分真的对不起自己。。。

这样的FR肯定要加分给你啦

次次都gam多图,一定要支持,实在太精彩啦

真的一流的写做。。。。

我來支持料。。。

但是沒有分噴料。。。

我先飄走料。。。 

你係我睇咁多份FR中,寫得最有心思嘅1位.響呢份FR入面所有視覺效果都做得好好.令我十分佩服你有咁嘅耐性.希望你keep住呢份熱誠,往後再俾啲驚喜我地.就此俾100000x100000個like你.

感謝大大無私分享

好厉害的fr,
支持你

这篇fr的写法好像四哥。

呢期你最劲咯

楼主好有心思