WishCT - 愿望城市

用户注册

大城堡卖卤味之旧地重游篇

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

又系我李卤味!

上个拜四,因为有睇到某位版主有写到关于哩间我好耐都无再返转头去geh场,想当年曾经红极一时geh口爆场,我当年都跌唔少脚毛系果度,见有D时间,所以就上去望一望,顺便想要按摩一下,当时微微细雨,上到去之后,四眼肥佬就问要揾边条女,我回答话我好淋耐无上黎咯,唔知依家有边个,等肥佬介绍咯,肥佬就讲佐5,6只名出来之后就将小小推俾我,话够候生,适合我,我无拒绝甘就即刻入去小小geh房,自己剥衫剥裤去冲凉,然后就返入房等,就系我坐住按电话之时,突然有人系我背后揽住我,脸额突然被啜佐一淡,这刻开始,我感觉同佢应该唔难破冰,之后我就趴低俾佢帮我按摩背部,佢一路帮我按摩一路同我有倾有讲,按完背部之后我就转身,佢开始帮我用消毒湿巾抹我细佬,然后就问我佢需唔需要剥衫?我当然话要啦,佢跟住同我讲要我俾小费,我话无问题,因为出得来玩,俾小费系我geh习惯,除非佢geh服务唔值得我俾,我就绝对唔会俾,佢听佐之后好开心甘剥衫然后趴上我身度,佢同我讲关于小费需要讲清楚D,因为有D客仔系唔接受geh,所以巡列都要先问一问客仔,佢先用佢唔系好大但系奶头又尖尖geh波帮我黎个胸推一下,之后就开始用佢geh俐由我奶头濑到落去我geh细佬度,之后就开始吹箫,然后我geh手就开始活动,扎波之后就顺住落到去密洞,佢都好识趣geh马上将佢条底裤剥埋,甘我先至可以方便D去探索,佢有佢含,我有我挖,当佢突然高潮要黎时,佢突然松口,系我面前摆出个大字型向住我,我一睇佢geh表情就知道佢要高潮啦,当然唔放过佢,手指加快速度,佢都忍唔住甘叫佐几声出黎,虽然当时佢geh口已经离开佐我细佬,但系佢geh手依然无松弛geh帮我打,就系佢高潮之时,我亦都跟住爆发咯,之后佢就趴系我身上,我地两个都有D喘气,休息佐一下之后佢就起身帮我细佬抹干净,然后我就自己去冲凉,冲完凉返入房之后,我就着衫着裤,之后佢就返入黎房,再揽住我系我耳边讲因为佢多两日应该要黎野佐,所以佢个密洞依家好敏感,好容易就高潮,我同佢讲好彩我唔系多两日先至黎,如果唔系就无得俾你爽,佢笑笑甘啜佐我一淡,之后就叫我一定要再返黎揾佢,我回答佢好之后我就俾钱走人。

日期:2012年07月19号
地点:大城堡 - 手心合一
名字: 细细粒(小小)
国籍: 祖国
年龄: 二十几岁咯
身高: 唔到150cm
样貌: 6/10 (都算唔错)
身材: 6/10 (有多少肚腩)
胸部: 6/10 (应该系A同B杯罩之间)
漫游: 6/10
鲍鱼: 6/10 (好浅,手指一野就顶到尽头)
口交: 6/10 (唔错咯)
爱爱: 哩度唔系落水场
GFE : 6/10 (都算几好倾咯)
服务总结: 6/10
伤害:80 + 贴士
回头: 可能......或者......

评分

davidan88 + 1 感谢分享
小东 + 2
klc + 10 + 5 图文并茂
bufalo + 3 好~~
牛鬼蛇神 + 3 感谢分享

我来坐坐。。
支持大大。。
谢谢分享。。

你的图片好可爱~  发表于 2012-7-25 18:41
啊。。。慢了。。。  发表于 2012-7-25 18:23

沙发地板我来坐!

楼主的指功唔少野!

看你fr看到我淋硬硬了{:4_310:}

这样现在不是来也左???

支持楼主还有妹妹的服务{:4_311:}

coolgod 发表于 2012-7-25 19:22
这样现在不是来也左???

那就冲红灯呗^_^嘻嘻、、、、

摟主的"靈犀一指"果然塞厲~

姐妹花 发表于 2012-7-25 20:14
那就冲红灯呗^_^嘻嘻、、、、

哈哈~~~不好不好,到时不“红”都假!!!!!!!!!{:3_291:}

观赏性十足的FR。。。顶。。。。。。。{:4_317:}

coolgod 发表于 2012-7-25 22:14
哈哈~~~不好不好,到时不“红”都假!!!!!!!!!

呵呵、、、、到时就是名副其实的^_^灵犀红指^_^咯{:3_302:}

很搞笑的图片,
很精彩的FR ,
当然要进来支持一下啦!

又是这种FR,看到有点显了.....

很像‘谢贤’的写法。  发表于 2012-7-26 11:28

最锺意你写的报告,有图片,又够风趣。。。。。

winnn 发表于 2012-7-25 18:28
看你fr看到我淋硬硬了

完全同意 {:3_302:}   {:3_302:}