WishCT - 愿望城市

用户注册

怡保Jolin一出场,台湾Jolin挽鞋走!

火..   [复制链接]

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

前几日我同自己讲,如果有落怡保的话,一定要找Jolin叙一叙旧。唔怕大声讲句,Jolin是我吊过咁多妞之中最爽嘅一个。唔信?去问下上过嘅兄弟,边个讲不爽的,叫他返窦打飞机啦!昨日有点事要落怡保公干,今次爽啦!落之前打俾‘天上人间直通车’okt确定同booking先,费事失望。好彩!Jolin仲有在怡保。挑那星!okt同我讲要半夜两点才可以包夜!他话人红唔好意思!没变,咁长水远来到,没理由吃白果!唯有安慰条jer jer同忍下咯。点解我是都要找Jolin?咁就要提一提两个礼拜前的事啦!话说两个礼拜前,我同我老婆落怡保找朋友聚,点知落到去,朋友话要夜晚先得空蒲头,ok咯,载老婆去shopping先咯。我本身唔锺意行,丢低个黄脸婆在商场后,就行去附近嘅kopitiam饮茶。茶刚到,电话就响,咦,是okt 阿威喔。‘在哪里?’‘怡保陪老婆,有么耶康头?’‘怡保?有条fit马喔!一流!’‘吊!是猪扒你都讲一流嘅啦!次次都讲样靓,身材劲,service good good啦’‘信我啦!没仙兰你嘅!这个Jolin我敢拍心口担保!如果唔满意,回水俾你又点话’‘是不是影喔?回水?咁大只蛤蟆随街跳?’‘我阿威讲的!现在帮你条鸡虫安排’。。。水都没吹晒,条嘢就盖左电话,我又没讲on啦,唔吊他,继续叹我杯怡保白咖啡。电话又响。。。‘现在过去咯,唔是我阿威,你排队都要排到今晚半夜’‘我又没讲on,你安排来搞兰啊?’‘康头给你,你要信,唔试你一定会后悔’‘有相睇没?’‘send俾你’‘是不是唔满意有回水先?’‘on啦on啦’‘唔爱啦。。。’吊!嘢都没讲完又盖我点话!老婆在度点行开喔。不到一分钟,相到左,一开,哇兰耶!对波大到!某死咯!饱咯!饱咯!揸都揸唔嗮!夹肠都唔知仲睇到我条jer jer某!点算好喔?兰痕添!老婆又在度。。。咳!唔吊啦!对不起,老婆!你知我一路都是 - 没钱就工行头,有钱就兰行头!问左地点后,快快飞车去放炮先。上了楼,门一开,真是人没到,波先到。。。波先,就靓声后。。。‘老板,你好!’哇!嗲到打冷震。。。没等我准备好,Jolin已经很热情的拉我进房来个熊抱左,对不起,我又要再重复多一次,对波真是大!身水身汗,当然是冲凉先啦。。。Jolin先除自己身上果几件布后,随手就除埋我嘅。。。大波多数都是堕莲,但是这座Jolin双峰塔都几坚挺喔,果奶头都几粉嫩下,又唔会好似五角银咁大,最大都唔超过两角银。。。如果唔是我做粗工而练到一身粗皮肤,我睇我单单俾她对波波推,都可以推到爆!波推完后,Jolin接着就来个水中萧再加个巨乳夹肠。。。讲真的,我没试过俾咁大嘅波夹过,包到实实好舒服!唔知我条兰小,或是Jolin对波大,夹下夹下,我连自己条兰都睇唔到左!Jolin功夫真是没的顶!夹下、赖下、吸下、吻下、一时慢下、一时快下、又深下又浅下,真是唔同她妹妹搞都过瘾、值得!抹干身后,Jolin仲想同我来个冰火添。。。够啦,够啦,再吹我真是爆啦!特别喔!Jolin笠戴用口唔用手嘅喔!咁嘅身材当然是用女上男下这招先啦!睇住对波蹲上蹲落,蹲左蹲右,真是过瘾!跟住再来招老汉。。。sorry!应该是怒汉推车!啪啪声真顶瘾!推下揸下,夫复何求啊!差唔多可以换招啦,再不换就爆啦!条兰刚刚拔出来,电话就响。。。‘dear,在那里?我买完东西了’吊咯!老婆打来左!快快把手机掩着先,费事六国大封相。‘靓女,我听个点话先’。。。‘dear,我等下打回给你好吗?我现在在厕所’唔知Jolin是靠害定是兴奋左,在我听点话的时候,她竟然又用对波夹我条兰。。。你老味啊!不好搞到你阿叔我淫叫啊!老婆听到会死人咔!电话盖左后,快快来个男上女下!唔知是不是赶时间的关系,我条兰好配合咁快快收工左。临走前,Jolin好识do的叫我冲返个凉先,费事香香咁惹老婆怀疑。各位朋友!咁识do嘅大波女你叫我点唔返寻味啊?以下是我昨晚包夜的FR,也附上okt俾我嘅相同大家分享下!

名字:Jolin (混血儿)
芳龄:22
身高:168cm
样貌:笑容甜美,眼睛迷人,标清女人味
三围:38c-22-36 睇到对波,其他嘅都唔重要左!
皮肤:白,滑,紧,弹
鲍鱼:唔知!第二次都是被对波迷住!
服务:没的弹!功夫劲!过程足、唔马虎!唔赶钟!配合唔罗嗦!
评语:信我!唔去会后悔!苏州过后没艇搭!

相思峰乳中

评分

Vampire + 1 谢谢分享
顶你过肺 + 1 感谢分享
nightwalker + 1
小狼狗狗 + 1
小天堂 + 2 多谢分享

我来抢沙发!

怡宝美女啊

为和在KL 去和霹雳区都放????

可能楼主太兴奋了, 试了好车!

本来我还想抢个沙发坐座没有想到这位朋友比我还早,呵呵,看了之后,我都要流口水了,已经欲火焚身了,这位朋友你实在是写的太棒了,我相信你一定是有酱的真实体念才写到酱好的,我下怡保一定要去试试,请问你们这个JOLIN,几时走的.

回复 1# 多久之后

不错一下…回帖支持大大,人真的很美…赞哦!!!

支持jolin!支持楼主!! 不过不好意思~~~分数没完了~~~

支持楼主~!加油!

对波真是好“劲” 啊{:3_302:}
看到都顶不顺左,来啊

我口水都流了!给我吊下!有G CUP吗??

看到都顶不顺。。。hahaha.

Lz,小弟老早就跟各位大大们分享了!只是好像没什么她的fr..不知道是大大们不相信还是什么原因。。
真的是好料!敬业精神!值得!

评分

小狼狗狗 + 1 阿兄!我信你!

強烈支持..有句"没钱就工行头,有钱就兰行头"講得好!!{:3_296:}

好清纯的美眉哦,楼主性福了。。。。{:3_301:}

感谢分享!现在这个美眉回去了吧?

感谢分享!现在这个美眉回去了吧?
gksong 发表于 2011-10-18 16:24

早就回去了。

路过支持、、、、

没有来KL吗?

回复 20# kimochi2699

不懂哦

回复 1# 多久之后

爽

是的,非常非常的爽。